Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          10:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        • Sevcan'la Lezzet Yolunda
          13:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda

          ORDU'DA KARALAHANA SARIYORUZ Show TV'nin hafta içi her gün ülkemizin bir şehrini gezen lezzet ve seyahat programı 'Sevcan'la Lezzet Yolunda', haftanın son gününde Karadeniz'in inci tanelerinden yeşiliyle, insanıyla, fındığıyla ünlü Ordu'da. Ordu'nun yöresel peyniriyle yapılan kuymak, sabah kahvaltılarının vazgeçilmezi turşu kavurması tariflerinin izleyiciyle buluşacağı programda sevilen sunucu Sevcan Orhan, yörenin misafirperver kadınlarıyla birlikte karalahana sarması saracak ve muhlama yapacak. Ordu'nun doğal güzelliklerinin ekran başındaki izleyiciyi büyüleyeceği bu bölümde Ordulu iki yöre kadınından eğlenceli mani atışması da dinleyeceğiz. Sevcan Orhan'ın halk oyunları ekibiyle Ordu karşılama oyunu oynadığı anlarla şenlenen gezide, Taşbaşı Kilisesi ve Ordu eski evlerini gezeceğiz.

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, yeni bölümleriyle Cuma akşamları izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Kahkahanın bir an durmayacağı Güldür Güldür Show, Cuma akşamı Show TV'de... Yıllar sonra havaalanında karşılaşan üniversite arkadaşları Naime ve Çiçek'in çekişmesi nasıl sonuçlanacak? Eski arkadaşların hiçbir konuda birbirlerinden geri kalmak istememesi rekabeti nereye taşıyacak? Peki eşleri bu durumdan nasıl etkilenecek? Başkan Hayati'nin gelecek olan turist kafilesi için yaptığı hazırlıklar yeterli mi? Beldeye ziyarete gelecek kişileri en iyi şekilde ağırlamak isteyen Hayati hazırlıkları biraz abartıyor olabilir mi? Turistler için organize olan yerel halk başarılı olabilecek mi? Hayati ve Mehtap'ı, oğulları Ozan'ın psikolog sevgilisi Yeter ile tanışma telaşı sarıyor. Eve gelen psikolog tüm ailenin iç dünyasını ortaya çıkaracak mı? Baba Hayati neden psikolojiye inanmıyor? Yeter bir anda kendini tüm aileye terapi yaparken bulursa ne olacak? Yönetici Bilal ile Fikri usta, sitenin peyzajını yarım bırakan Rafet Hayati'nin evindeler... Evde Rafet Hayati, Gülcihan Mehtap, Sedat Mesut, Selen Leman ve Ozan Mustafa ile neler yaşanacak? Bilal ve Fikri'yi bu sefer içinden çıkamadıkları nasıl bir macera bekliyor? İsmail'in arkadaşları ile adeta bir görüş günü koşullarında görüşebilmesi mümkün mü? Naime'nin katı kuraları altında kankalar yine de kavuşabilecek mi? İbrahim, Kudret ve erkek kılığına giren Mehtap, İsmail'e evin dışından ne haberler getirmiş olabilir?

        • Kana Kan Hesaplaşma 'Yabancı Film'
          23:30

          Kana Kan Hesaplaşma 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Dimitri Logothetis'ın yaptığı, Alain Moussi, Jean Claude Van Damme, Mike Tyson, Christopher Lambert, Sara Malakul Lane gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Kana Kan: Hesaplaşma" Cuma gecesi Show TV'de! MMA (Karma Dövüş Sanatları) şampiyonu Kurt Sloane, öldürülen erkek kardeşinin intikamını almasından bir yıl sonra, kendini bir kez daha Tayland'da bulur. Güçlü bir gangster tarafından kaçırılan ve hapsedilen Sloane'un özgür kalmak için tek bir şansı vardır; o da 180 kiloluk, güçlendirici ilaçlar etkisindeki bir dövüşçüye karşı, illegal bir şekilde gerçekleşecek olan ölümcül maçı kazanmaktır. Hayatta kalmak için hiç girmediği kadar sıkı bir çalışmaya girmek zorunda olan Sloane, efsanevi usta Durand ve kendisi gibi hapis tutulan Briggs'in yardımıyla özgürlüğe giden tek yoldan sağ çıkabilmek için mücadeleye başlayacaktır.

        • Kana Kan Hesaplaşma 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:30

          Kana Kan Hesaplaşma 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          03:15

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)