Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        • Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Show TV ekranının sevilen programı "Ebru Akel'le Kadın İsterse" hayatın içinden ilham veren hikayeleri izleyiciyle buluştururken; spordan sanata, sağlıktan güzelliğe yaşamın içinden birçok konuyu masaya yatırıyor. Ebru Akel'le Kadın İsterse'de bugün Balkan rüzgarları esecek. Rumelili Orhan ve Kemal stüdyoda coşku dolu anlara imza atarken, Aslı Koç ise ekran başındaki izleyicilere Balkan yemeklerini sunacak ve herkesin bayıldığı lezzet trileçe tatlısını yapacak. Dansçı İpeksu Karakan ve Hamdiye Ecem Erez performanslarıyla büyük beğeni toplarken, Kına Kızları Beste Aksovalı, Nilay İslamoğlu, Özge Kurtulmuş ve Asil Kurtulmuş sergileyecekleri kaftan şov ile ekranlara gelecek. Spora dair bilgilerin de verildiği programda Spor Eğitmeni Semra Özbudak pratik egzersiz önerileri paylaşacak.

        • Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Dr. Ender Saraç, alanında uzman konukları ve meslektaşlarıyla beraber fiziksel ve ruhsal sağlığı korumak adına neler yapılabileceğini Show TV ekranlarında izleyiciye aktarıyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün; Prof. Dr. İsmail Cinel aşılamada 15 Haziran tarihinin önemi ne, sonbaharda maskesiz hayat mümkün olacak mı, 2 doz aşı yaptıranlar da yoğun bakım hastası olabilir mi gibi soruları yanıtlayarak koronavirüse dair önemli açıklamalarda bulunacak. Prof. Dr. Yavuz Yörükoğlu ise 7 soruda kolesterol gerçeğini anlatacak.

        • Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          11:45

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        • Sevcan'la Lezzet Yolunda
          13:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda

          Show TV'de hafta içi her gün farklı bir şehrin doğal güzelliklerini ve yemek kültürünü tanıtan programı "Sevcan'la Lezzet Yolunda"nın bu haftaki son durağı kayısısıyla nam salmış şehrimiz Malatya. Ünlü ses sanatçısı Sevcan Orhan'ın Malatya yöresel halk ekibiyle folklor oynadığı renkli görüntülerle başlayan programda, yörenin sevilen yemeklerinden zırh kebabı ve kiraz yaprağı sarmasının yapımını izleyeceğiz. Malatya'nın meşhur kayısı bahçelerinde ve tarihi yerlerinde gezeceğimiz programda, sevilen sunucu Sevcan Orhan'ın yöre halkıyla samimi sohbeti ve türküleri ise izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak.

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          Güldür Güldür Show bu hafta hem Cuma hem Cumartesi akşamı yepyeni bölümleriyle ekranda! Güldür Güldür Show'un birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleri herkesi ekran başına kilitleyecek. Kahkahanın bir an durmayacağı yeni bölümler Cuma ve Cumartesi akşamı Show TV'de... Zemin Kötü stüdyosunda Fikri'nin bu haftaki konuğu kulüp sahibi İsmail! Eski futbolcu Bilal neden artık bir bal markası için maskotluk yapıyor? İsmail'in yurt dışındaki dostluk maçına gönderdiği futbolcular nerede ve ne yapıyor? Ailesini kıramayan, her isteklerini almaya çalışan Cemil'e büyük şok! Ailenin harcamalarına kayyum atanırsa ne olur? Kayyum Feridun'un bir anda Cemil ve ailesiyle yaşamaya başlaması nelere neden olacak? Feridun'un harcamaları kısmak için getirdiği öneriler ne kadar uygulanabilir? Leman'ı istemeye filmlerin kötü karakteri Fikri geliyor! Kötü adam kahkahası, robdöşambrı ile eve gelen Fikri'ye aile nasıl tepki verecek? Baba Cemil bir türlü damat adayına güvenememekte haklı mı? Hayati ve Kudret yeniden Karadeniz Adliyesi'ne transfer olurlar. İkiliyi yine nasıl sıra dışı davalar bekliyor? Kötü haberlere dayanamayan Naime teyze, ters binalar yapan İsmail, uçakta olay çıkaran Mesut, ters ve Karadenizli gibi davranan Mustafa'nın davaları nasıl çözülecek? Evliliklerinde kaybettikleri romantizmi yeniden yakalamaya çalışan Yeter'in yıl dönümü planı başarıya ulaşacak mı? Feridun'un bütün bu romantik jestlere tepkisi ne olacak? Polis İbrahim ile Fikri, sirkte 500 kişinin cüzdanının çalınması davasını çözebilecek mi? Şüpheliyi teşhis edebilecek olanlardan ifade nasıl alınacak? Sirk çalışanları Pandomimci Cemil konuşmadan ifadesini ne kadar doğru verebilir? Peki Palyaço Hayati'nin şakaları ve balonları ile eşkali belirleyebilecekler mi? Sihirbaz Mesut tanıkları kutuda kaybederken, bu dava nasıl çözülecek? Yeter, Feridun, Bilal, Leman, Kudret ve Mehtap yanlışlıkla telefonlarındaki grupları keşfediyorlar. Erkeklerin "Er Gazinosu" grubunda neler paylaşılıyor? Peki kızların "Kısır Günü" grubu ne kadar masum?

        • Kana Kan 'Yabancı Film'
          23:30

          Kana Kan 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini John Stockwell'in yaptığı, Alain Moussi, Jean Claude Van Damme, Gina Carano, Dave Bautista gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Kana Kan" Cuma gecesi Show TV'de! California'nın Venice kentinde yaşayan Eric Sloane (Darren Shahlavi) ve Kurt Sloane (Alain Moussi) kardeşler, aile büyüklerinin nesillerdir yaptığı gibi dövüş sporlarıyla ilgilenmektedir. Karatede dünya şampiyonluğu kazanan büyük kardeş Eric, bir organizatörün yönlendirmesiyle kardeşi Kurt'ün bütün itirazlarına karşın Tayland'a, Muay Thai şampiyonu Tong Po (Dave Bautista) ile dövüşmeye gider. Ancak bu maçta trajik bir şekilde hayatını kaybeder. Her daim ağabeyinin gölgesinde kalmış olan Kurt ise bu olayın ardından ağabeyinin akıl hocalığını yapmış dövüş üstadı Durand'ın (Jean-Claude Van Damme) öğrencisi olur. Kurt, acımasız dövüşçüden ağabeyinin intikamını alabilmek için Durand'ın zorlu eğitiminden geçecektir.

        • Kana Kan 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:15

          Kana Kan 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        • Alev Alev  'Dizi' (Tekrar)
          05:15

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)