Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        • Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          KARADENİZ ŞARKILARIYLA EĞLENCELİ DAKİKALAR Show TV'nin sevilen sabah programı "Ebru Akel'le Kadın İsterse" hayatın içinden ilham veren hikayeleri seyirciyle buluştururken, sanattan spora yaşama dair birçok konuyu ele alıyor. Ünlü sunucu Ebru Akel'in bugünkü konukları, şarkıcı Volkan Arslan ve şarkıcı Seren Uzun olacak. Karadeniz şarkılarıyla stüdyoda neşeli anların yaşacağı programda Volkan Arslan, ekran başındaki izleyiciler için mıhlama yapacak. Dopdolu içeriği ile yeni güne başlayan Ebru Akel'le Kadın İsterse'de ekranlara gelen enfes Karadeniz sofrası büyük beğeni toplayacak.

        • Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Dr. Ender Saraç, sağlığa dair aklınıza takılan pek çok sorunun yanıtını hafta içi her gün Show TV ekranlarında vermeye devam ediyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün; Prof. Dr. Murat Hakan Terekeci halsizliğin hangi ciddi hastalıkların belirtisi olabileceğini anlatırken tansiyon, şeker ve kolesterolü kontrol altında tutmanın en etkili yolunu paylaşacak. Uzman Dr. Beyza Çitçi Yalçınkaya ise hücreler, tansiyon ve baş ağrısı hakkında çarpıcı açıklamalar yapacak. Baş ağrısında asla ihmal edilmemesi gereken 9 işareti izleyicilere aktaracak.

        • Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          11:45

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        • Sevcan'la Lezzet Yolunda
          13:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda

          Show TV'de Sevcan Orhan'ın sunumuyla hafta içi her gün ekrana gelen "Sevcan'la Lezzet Yolunda"nın bugünkü durağı Mardin'in Midyat ilçesi. Dini ve kültürel çeşitliliğinin mutfağına da yansıdığı Midyat'ı gezen Sevcan Orhan, Midyat mutfağından içli köfte ve dobo gibi yemeklerin tarifini izleyicilerle paylaşacak. Midyat düğünlerinin vazgeçilmezi el işi altın takıları, telkâri sanatını ve yöresel kıyafetlerin renkli dünyasını da izleyeceğimiz programda Sevcan Orhan'ın sesinden Süryanice, Kürtçe ve Arapça şarkılar da dinleyeceğiz.

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Düğüm Salonu 'Türk Filmi'
          20:00

          Düğüm Salonu 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği, oyuncu kadrosunda Şahin Irmak, İrem Sak, Gonca Vuslateri, Emre Karayel, Onur Buldu, Duygu Yetiş gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Düğüm Salonu", Salı akşamı Show TV'de! Düğüm Salonu'nda yan yana iki ayrı düğünde, "Onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine!" derken, olaylar düğüm düğüm gelişiyor, kahkahaya eşlik ediyor! Sizinle aynı gün, aynı yer, aynı saatte eski sevgilinizin de yan salonda evlendiğini görürseniz ve karşılaşırsanız ne olur? İki düğün birbirine girer, sırlar ortaya çıkar, ortalık kısa sürede karışır! Düğün geceniz düğüm gecesine, düğün salonu "Düğüm Salonu"na dönüşür.

        • Romantik Komedi: 2 Bekarlığa Veda  'Türk Filmi'
          22:15

          Romantik Komedi: 2 Bekarlığa Veda 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Erol Özlevi'nin yaptığı, oyuncu kadrosunda Sinem Kobal, Engin Altan Düzyatan, Sedef Avcı, Cemal Hünal, Burcu Kara, Gürgen Öz, Öykü Çelik, Gökçe Özyol, Özge Ulusoy, Kubilay Penbeklioğlu, Ali Ersan Duru, Nurseli İdiz, Rozet Hubeş gibi usta oyuncuların yer aldığı 2013 yapımı "Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda" Salı akşamı Show TV'de! Zeynep Ergün'le evli, Esra ise Mert'le evlilik hazırlıklarındadır. Didem arkadaşları arasında tek bekar olarak kalmıştır. Didem hala Cem'den bir evlilik teklifi alamaması yüzünden Evlenmeye Giden Yol adlı bir kitabı okumaya başlar. Kitapta okuduğu taktikleri sevgilisi Cem'in üzerinde denediği halde olaylar hiç ummadıkları şekilde gelişir. Aynı zamanda ünlü bir oyuncu olan Cem'in yeni filminde başrolü paylaşacağı Gözde yüzünden Didem'in kıskançlık krizleri başlar. Didem, Esra ve Zeynep'i de yanına alarak Cem'i gizlice takibe alması erkekler tarafından planlanan Mert'in bekarlığa veda partisinin ortaya çıkmasına sebep olur. Bekarlığa veda gecesinde yaşananlar bütün herkesin ilişkisinde sürprizlere yol açacaktır.

        • Düğüm Salonu 'Türk Filmi' (Tekrar)
          00:15

          Düğüm Salonu 'Türk Filmi' (Tekrar)

        • Romantik Komedi: 2 Bekarlığa Veda  'Türk Filmi' (Tekrar)
          02:15

          Romantik Komedi: 2 Bekarlığa Veda 'Türk Filmi' (Tekrar)

        • Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)
          03:45

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)