Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          06:15

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        • Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        • Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          Show TV'nin ilgiyle takip edilen programı "Bir Şansım Olsa", gerçek yaşanmış hikayeleri izleyiciyle buluşturmaya devam ediyor. Sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın üstlendiği programda bugün, geliri olmadığı için yaşamını idare ettirmekte zorlanan Haluk Bey'in, yaşadığı şoke edici olaylar ekrana gelecek. Yaptığı yolsuzluklar sonucu cezaevine giren bir adamın arkasında bıraktığı enkaza tanıklık edeceğiniz bu bölümde, eşi cezaevindeyken imam nikahlı birliktelik yaşayan, iki çocuk annesi bir kadının hayat hikayesini dinlerken duyduklarınıza inanamayacaksınız. Çocukların ağabeyinden olmadığını iddia eden ancak ağabeyinin cezaevinde vefat etmesi sonucu bunu ispatlayamayan Haluk Bey'in, mal varlığından hak talep edemediği için yaşadığı çaresizliğe şahit olacaksınız.

        • Mavi Boncuk  'Türk Filmi'
          14:30

          Mavi Boncuk 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Emel Sayın, Tarık Akan, Kemal Sunal, Metin Akpınar, Münir Özkul, Zeki Alasya gibi usta oyuncuların yer aldığı 1974 yapımı "Mavi Boncuk" Cumartesi günü Show TV'de! Dönemin en ünlü ve en ilgi çekici ses sanatçılarından biri olan Emel Sayın hem sesi hem de görünümüyle dinleyicilerini büyülemektedir. Emel Sayın'ın sahneye çıktığı gazinoya eğlenmeye giden bir arkadaş grubu hesabın fazla gelmesi nedeniyle mekan sahipleri tarafından hırpalanırlar. Bu olaya fazlasıyla bozulan gençler intikam almak için bir halının içine sararak Emel Sayın'ı kaçırırlar. Ünlü sanatçıyı geri vermelerinin tek şartı ise mekan sahibinden fidye almaktır. Zamanla aralarında büyüyen dostluk hem bu altı kafadarı hem de Emel Sayın'ı fazlasıyla etkileyecektir.

        • İbo İle Güllüşah  'Türk Filmi'
          16:15

          İbo İle Güllüşah 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı, Kemal Sunal, Gülşah Soydan, Ayşen Gruda gibi usta oyuncuların yer aldığı 1977 yapımı "İbo ile Güllüşah" Cumartesi günü Show TV'de! Sevdiği kız Nazlı'yla hayatını birleştirmeye çalışan yoksul İbo başlık parasını toparlayabilmek için İstanbul'a çalışmaya gelir. Burada yapabileceği bir iş arayan İbo'nun yolu zengin ve varlıklı bir ailenin tek çocuğu olan küçük Güllüşah'la kesişir. Güllüşah ve İbo arasında içten bir dostluk başlayacaktır. Ailesi tarafından yeterince sevilmediğine inanan Güllüşah, İbo'ya kendisini kaçırıp ailesinden fidye istemesini önerir. Böylece hem İbo ihtiyacı olduğu parayı kazanacak hem de Güllüşah ailesinin gözündeki değerini ölçecektir. Ancak işler içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

          Kuzey ve Yıldız, yeni bir heyecanın eşiğindedir. Birlikte kutlayacakları ilk bayram sabahına uyanacaklardır. Artık kara bulutlar aralanmış, mutluluk yüzünü göstermeye başlamıştır. Tüm küslerin barıştığı, dargınlıkların unutulduğu bayram gibi bir bayram yaşayacaklardır. Başlangıçta her şey tıpkı hayallerindeki gibi olsa da kara bulutlar yine aşıklarımızın peşini bırakmamış, Yıldız'ın kalbi yeniden kırılmıştır. Ama öyle bir şey olur ki; herkes Kuzey Yıldız'ı masalının gücüne bir kez daha inanır. Her masalın sonunda olduğu gibi gökten üç elma düşer...

        • Cebimdeki Yabancı 'Türk Filmi'
          00:15

          Cebimdeki Yabancı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Serra Yılmaz'ın yaptığı, Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak, Şebnem Bozoklu, Şükrü Özyıldız gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Cebimdeki Yabancı" Cumartesi gecesi TV'de ilk kez Show TV'de! Telefonunuz bir kara kutu. Ya açılırsa? Yedi eski arkadaş akşam yemeğinde bir araya gelir ve yemek boyunca bir oyun oynamaya karar verir. Herkes telefonlarını masaya koyacak, telefona gelen her mesaj ve bildirim yüksek sesle okunacaktır. Zaman ilerledikçe yeni sırlar ortaya çıkar, ilişki dengeleri altüst olur. Cebimdeki Yabancı'da çok yakın dostlar, aslında mükemmel yabancılar olduklarını keşfeder. Dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek'in yapımcıları arasında yer aldığı, yönetmenliğini Serra Yılmaz, senaristliğini ise Murat Dişli'nin üstlendiği film seyirciyi sürprizi hiç bitmeyen bir hikayeye davet ediyor.

        • Cebimdeki Yabancı 'Türk Filmi' (Tekrar)
          02:15

          Cebimdeki Yabancı 'Türk Filmi' (Tekrar)

        • İbo İle Güllüşah  'Türk Filmi' (Tekrar)
          03:45

          İbo İle Güllüşah 'Türk Filmi' (Tekrar)

        • Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)
          05:15

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)