Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          06:15

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        • Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        • Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          Show TV ekranlarında ikinci bir şans isteyenlere kapılarını açan program "Bir Şansım Olsa", gerçek yaşanmış hikayeleri izleyiciyle buluşturmaya devam ediyor. Sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın üstlendiği programda bugün, kağıt toplayıcılığı yaptığı için eşi tarafından terk edilen bir adamın, sahaf olduktan sonra eşi ile barışmak istemesine tanıklık edeceksiniz. Kağıt toplayıcılığını bir tutku olarak gören Kemal Bey'in düşüncelerini dinlerken, diğer tarafta eşinin istifçiliği yüzünden çocuğunun hastalandığını düşünen ve maruz kaldığı zorlukların ardından eşini terk eden bir kadının yaşadıklarına şahit olacaksınız. Kemal Bey'in ve eski eşinin yaşadıklarını dinlerken hayrete düşeceğiniz yeni bölümde, tutkusundan vazgeçemediği için sokaklarda kalan, insanlar tarafından hakir görülen bir adamın azmine ve hayata bakış açısına inanamayacaksınız.

        • Kalbimin Efendisi 'Türk Filmi'
          14:30

          Kalbimin Efendisi 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Ediz Hun, Hülya Koçyiğit, Süleyman Turan, Münir Özkul, Lale Belkıs gibi usta oyuncuların yer aldığı 1970 yapımı "Kalbimin Efendisi" Cumartesi günü Show TV'de! Üvey annesi ve kardeşi ile beraber yaşayan Alev adlı güzel kız Uludağ'da tesadüfen bir gençle tanışır ve birbirlerinden çok hoşlanırlar. Yıldırım nikahı ile evlenirler. Alev'in kız kardeşi beraber olduğu adamdan bir bebek beklemektedir fakat adam evlenmek istemez. Alev kardeşinin durumunu örtmek için kimseye bir şey söyleyemez fakat tedirgin davranışları mutluluğunu bozacaktır.

        • Oh Olsun 'Türk Filmi'
          16:15

          Oh Olsun 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Tarık Akan, Hale Soygazi, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Münir Özkul, Hulusi Kentmen, Adile Naşit gibi usta oyuncuların yer aldığı 1973 yapımı "Oh Olsun" Cumartesi günü Show TV'de! Varlıklı işadamı Fehmi Haznedar güçlü bir fabrikatördür. Üç oğla sahip olan adamın tek isteği, çocuklarının eğitimlerini başarıyla tamamlayıp işe başlamalarıdır. Üç çocuktan en büyük olanı kendi fabrikasında çalışmakta, diğer ikisi ise lise ve üniversitede okumaktadır. Yakışıklı Ferit üniversitede dersler dışında her şeyle ilgilenmektedir. Özellikle de kızlarla... Oğullarının yaptıkları haylazlıkları öğrenen baba onları fabrikalarında işçi olarak çalıştırmakla cezalandırır. Ferit fabrikada da rahat durmayarak güzeller güzeli Alev'le yakınlaşmaya çalışacaktır. Ancak bu kez bir farkla; genç adam hayatında ilk kez âşık olmuştur.

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

          Güney bebeğin kaybolması Gökçe ve Mine'yi büyük bir telaşa düşürürken, haberi alan Kuzey de hemen emniyete koştu. Yıldız'a olanları anlatmayan Kuzey, Gökçe ve Mine ile beraber Güney'in bulunmasını beklerken, polisler kısa bir süre sonra müjdeli haberi verdi. Güney bebeğin bulunması Kuzey ve kızlarına derin bir nefes aldırdı. Güney bebeğin ardından Kuzey'in en büyük kızı Feride de büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kaldı. Çarşıda gezdiği sırada bıçaklı biri tarafından kapkaça uğrayan Feride'nin yardımına onu yakın takibe alan Mete ve Halil İbrahim koştu. Feride'nin korku dolu anlarının ardından olayı öğrenen Ruhi, tüm gençlere karate dersi vermek için harekete geçti. Sahilde tüm gençleri toplayan Ruhi'nin karate dersi ekran başındaki seyircilere eğlence dolu dakikalar yaşattı. Finalde Kuzey'e gelen kötü haber ise herkesi şoke etti. Feride, Mete'nin iftar daveti üzerine onunla birlikte yola çıktı. Ardından akşam ailesiyle beraber yemek yiyen Kuzey'e bir telefon geldi. Telefondaki polis memuru, "Feride Mollaoğlu hayatını kaybetti." dedi.

        • Kıyamete Bir Kala 'Yabancı Film'
          00:15

          Kıyamete Bir Kala 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Michael J. Sarna'nın yaptığı, David Cade, Gina Holden, Christopher Judge, Kamar De Los Reyes gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Kıyamete Bir Kala" Cumartesi gecesi Show TV'de! Tüm dünya büyük bir felaketin eşiğindedir. Dünyanın merkezinin fazla ısınması neticesinde tüm ülkelerde büyük depremler meydana gelmeye başlamıştır. Diğer yandan hapishaneden kaçan suçlular da şehir için bir tehdit oluşturmaktadır. Tüm bu kaosun içinde Calvin, son anlarını yaşayan Los Angeles'ta eski bir cezaevinde rehin tutulan sevgilisini kurtarmaya çalışmaktadır.

        • Kıyamete Bir Kala 'Yabancı Film'
          01:45

          Kıyamete Bir Kala 'Yabancı Film'

        • Çukur  'Dizi' (Tekrar)
          03:15

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)