Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        • Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Show TV ekranında pes etmeyen, azimli kadınların ilham veren hikayelerini izleyiciyle buluştururken, spordan sanata yaşama dair her konuyu masaya yatıran program "Ebru Akel'le Kadın İsterse" yeni haftayı dopdolu içeriği ile karşılıyor. Türkiye'nin ilk kadın neyzeni Burcu Karadağ'ın, ünü sınırları aşan başarılı kariyer yolculuğunun ve müziğe olan tutkusunun konuşulacağı programda Yazar, Uzman Psikolog Cevher Sönmez, insanın güçlüklere karşı dirençli olması ve psikolojisini sağlıklı tutabilmesinin yollarını paylaşacak. Astrolog Şenay Devi ise Ebru Akel'le Kadın İsterse izleyicileri için bu hafta hangi burcu, nelerin beklediğini anlatacak.

        • Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Dr. Ender Saraç, hafta içi her gün Show TV ekranından sağlıkla ilgili en doğru bilgileri ve en yeni gelişmeleri izleyicilere aktarmaya devam ediyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün kalp sağlığına dair önemli bilgiler ekranlara gelecek. Prof. Dr. İlke Sipahi, kalp krizi riskini tetikleyen besinler neler, sağlıklı ve uzun bir yaşam için kalbimizi nasıl korumalıyız, kalp damarları neden tıkanır, kalp kapak hastalıkları nelerdir ve neden olur sorularını canlı yayında yanıtlayacak. Dr. Cansen Yeni Kut ise ışıl ışıl bir cilde sahip olmanın sırlarını ve yaşlanma karşıtı önerilerini paylaşacak. Evde kolayca hazırlayabileceğiniz sağlıklı ve pratik formüllerle cildinizi güzelleştirmenin yollarını anlatırken, cilt sağlığı için önem taşıyan antioksidan ve kolajen etkili besinleri izleyicilere aktaracak.

        • Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          11:45

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        • Sevcan'la Lezzet Yolunda
          13:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda

          Show TV'nin yurdumuzun ağızlarda tat bırakan lezzetlerini ve görülmeye değer tarihi yerlerini ekrana taşıyan programı "Sevcan'la Lezzet Yolunda" haftaya kaymağı, sucuğu ve Cumhuriyet tarihindeki önemiyle akla gelen gastronomi şehrimiz Afyonkarahisar'dan başlıyor. Halk oyunları ekibinin yöresel danslarıyla izleyenleri karşıladığı programda sevilen ses sanatçısı Sevcan Orhan, şehrin simgelerinden Büyük Utku heykelinin hikayesini ve Tarihi Konaklar bölgesinin mimari güzelliklerini paylaşacak. Çarşıda ise esnafla keyifli bir sohbet eşliğinde keçeciliğin inceliklerini dinleyecek. Ramazan sofralarının vazgeçilmezi Güllaç'ın yöre usulü yapımı izleyicilerle buluşurken, meşhur sucuğu ile lokumunun özellikleri de ekrana gelecek. Yöre sofralarından eksik edilmeyen yemeklerinden patlıcan böreği, Afyon kebabı, göbekli ile ekmek kadayıfının yapımına dair püf noktalarını öğreneceğimiz Afyonkarahisar gezisinde Sevcan Orhan seslendirdiği türkülerle renk katacak.

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Çukur 'Dizi'
          20:00

          Çukur 'Dizi'

          Emmi'nin ölümü; Çukur'da taşları yerinden oynatacak. Yamaç'ın kendisini tehlikeye attığını düşünen Vartolu, bir kez daha Yamaç'la karşı karşıya gelecek. İkili arasındaki büyük gerilim, geçmişin kapanmayan yaralarını açığa çıkaracak. Koçovalılar, Emmi'nin yasını tutarken; Yamaç, Efsun'un da desteğiyle Amca'nın gerçek yüzünü Vartolu'ya göstermek için harekete geçecek. Amca, yeni hamlesiyle Çukur'da büyük bir savaş başlatacak. Aksiyon dolu anlar nefesleri keserken, Yamaç'ın yapacağı hamle Çukur'da yeni bir dönüm noktası olacak.

        • Dünyalar Çarpışıyor 'Yabancı Film'
          00:15

          Dünyalar Çarpışıyor 'Yabancı Film'

        • Dünyalar Çarpışıyor 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:00

          Dünyalar Çarpışıyor 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          03:30

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)