Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        • Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Azimli, çalışkan, hayal ettiği yaşam için mücadele eden insanların örnek olacak hikayelerinin anlatıldığı program "Ebru Akel'le Kadın İsterse" hafta içi her gün Show TV'de. "Ebru Akel'le Kadın İsterse"de bugün, zorluklarla mücadele ettiği hayatında pes etmeden çalışan, el emeği çanta ve takı satarak ailesine destek olan bir kadının ilham veren öyküsü ekranlara gelecek. Oya Şengül, eşiyle birlikte yaşadıkları maddi sorunları, küçük kızının sağlık sorununu ve tüm bu zorluklara rağmen pes etmeyerek yeniden ayağa kalkma çabasını Ebru Akel'e anlatacak. Yaptığı ürünlerle ailesine destek olan Şengül'ün hikayesi izleyenleri derinden etkileyecek. Astrolog Şenay Devi'nin haftalık burç yorumlarını paylaşacağı, Uzman Klinik Psikolog Yağmur Taş Gül'ün aktaracağı bilgilerle zenginleştireceği programda spordan modaya birçok konu da masaya yatırılacak.

        • Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Sağlık hakkında en doğru bilgilerin ve en güncel gelişmelerin aktarıldığı program "Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler", hafta içi her gün Show TV'de izleyiciyle buluşuyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün Prof. Dr. Mehmet Murat Tuncer, iştah hormonu hakkında bilgilendirirken, günlük hayatta tükettiğimiz hangi besinlerin iştahımızı kapattığını, sık mide ya da bağırsak sorunu yaşayanların şüphelenmesi gereken konuları, kan grupları ile beslenme arasındaki bağlantıyı anlatacak. Prof. Dr. Necmettin Ünal ise koronavirüs hakkında çarpıcı açıklamalar yapacak. Vaka sayıları düşmeye başlarken hasta ve yoğun bakım doluluk oranları neden artıyor, tüm dünyanın endişeyle takip ettiği mutasyonlu virüslere eklenen "Hindistan mutasyonu" nedir, Türkiye bu konuda neden alarma geçti sorularını canlı yayında yanıtlayacak.

        • Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          11:45

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        • Sevcan'la Lezzet Yolunda
          13:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda

          Show TV'nin seyircilerini hafta içi her gün yurdumuzun farklı bir şehrine götüren programı "Sevcan'la Lezzet Yolunda"nın bugünkü durağı Aydın. Aydın'ın meşhur tahinli pidesinin yapımını paylaşacak olan Sevcan Orhan, yörenin kadınlarıyla bir araya gelerek türküler ve kahkahalar eşliğinde yuvarlama çorbası, ot kavurma, paşa böreği ve gözleme pişirecek. Sevcan Orhan, Aydın'da el yapımı yorgancılığın ve kalaycılığın inceliklerini işin üstatlarından öğrenirken, Antikacılar Çarşısı'nda yörenin el emeği ürünlerinin hikayesini anlatacak.

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Çukur 'Dizi'
          20:00

          Çukur 'Dizi'

          Vartolu'nun son hamlesiyle silahları kaybeden Yamaç harekete geçecek. Amca'nın emriyle Emmi'nin peşine düşen maskelinin saldırısı nefesleri kesecek. Zehirlenen Yasmin, ölümle burun buruna gelirken; Akın, Amca'yla yüzleşecek. Yamaç, Emmi'nin başına gelenlerden sonra Çukur'a ağır bir ders verecek. Amca, kuracağı yeni oyunla Vartolu ile Yamaç'ın arasındaki bütün ipleri kopartacak. Yamaç, sevdiklerini korumak için akıl dolu bir plan yaparken, bir kişiden daha intikamını alacak. Amca ise kurduğu tuzakla sürpriz bir ismin daha sonunu getirecek.

        • Jack Reacher 'Yabancı Film'
          00:15

          Jack Reacher 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Christopher McQuarrie'nin yaptığı, Tom Cruise, Rosamund Pike, Richard Jenkins gibi usta oyuncuların yer aldığı 2012 yapımı "Jack Reacher" Pazartesi gecesi Show TV'de! Pittsburgh kentinde sakin ve güneşli bir sabah, nehrin karşı yakasından gelen 6 el silah sesi duyulur ve birkaç dakika içinde 5 masum insan kanlar içinde yere yığılarak hayatını kaybeder. Usta bir nişancının elinden çıktığı belli olan bu olayı Pitssburg Polis Departmanı'nın çözmesi ve katil zanlısını yakalaması fazla sürmez; daha 24 saat dolmadan 5 cinayetin faili yakalanır. Fakat sorgu esnasında hiçbir şey söylemeyen genç adam bir kağıda sadece "Jack Reacher'ı bulun!" yazar. Tüm kanıtlar gün gibi ortadayken eski bir asker olan Jack Reacher (Tom Cruise) olayın görünmeyen yönlerini açığa çıkartacağı bir davanın içine girecektir.

        • Jack Reacher 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:45

          Jack Reacher 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)
          04:45

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)