Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        • Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Hayalleri için pes etmeden mücadele eden, birbirinden güçlü ve azimli insanların ilham veren hikayelerini ekrana taşıyan, gündemde yer alan önemli başlıklarla izleyiciyi yeni güne başlatan program "Ebru Akel'le Kadın İsterse" hafta içi her gün Show TV'de. Ebru Akel'le Kadın İsterse'de bugün, pandemi sürecinde maske yapıp, sosyal medyada satarak gelirini sokak hayvanlarına bağışlayan oyuncu Melek Şahin, herkese örnek olacak iyilik hareketinin sürecini ve hikayesini anlatacak. Başarılı oyuncu, oyunculuk hayatına dair merak edilenleri de Ebru Akel'le paylaşacak. Hafıza Eğitmeni Mehmet Taşhanlıgil'in hafıza güçlendirme ve odaklanma yöntemleri aktaracağı, canlı yayında zihin haritası çıkaracağı programda emniyet güçleri ile stüdyoda canlı KADES tatbikatı yapılacak ve KADES uygulamasına dair bilgiler aktarılacak. Başarılı sunucu Ebru Akel, matematik öğretmeni ve Kick Boks Balkan Şampiyonu Fatma Hanım Gökçe'nin hikayesini de izleyiciyle buluşturacak.

        • Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Dr. Ender Saraç, sağlıklı bir yaşama dair merak edilen soruları, alanında uzman konukları ve meslektaşlarıyla birlikte hafta içi her gün Show TV ekranlarında yanıtlamaya devam ediyor. Pandemi sürecinde bağışıklığı güçlendirecek püf noktalarını da seyircilerle bu programda paylaşıyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün; Prof. Dr. Murat Hakan Terekeci haşimato hastalığının etkilerini ve bu hastalığın olumsuz etkilerine karşı neler yapılması gerektiğini, bahar yorgunluğunun sebeplerini, bahar yorgunluğunun önüne geçmek için yapılması gerekenleri, serotonin hormonunun önemini ve serotonin zengini besinleri anlatacak. Kendisi de koronavirüse yakalanan ve hastalığı atlatan Terekeci, yaşadığı süreci tüm detaylarıyla canlı yayında paylaşacak. Op. Dr. Aykut Coşkun ise strese bağlı kadın hastalıkları nasıl anlaşılır, tedavisi nasıldır, nelere sebep olur, kist nedir ve rahimdeki kistler kadın sağlığını nasıl etkiler sorularını yanıtlayacak. Adet düzensizliklerinin neden olduğu olumsuzlukları aktaracak olan Coşkun, mevsim değişikliği ile adet düzensizliği arasında nasıl bir ilişki olduğunu da açıklayacak.

        • Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          11:45

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        • Sevcan'la Lezzet Yolunda
          13:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda

          Show TV ekranlarında hafta içi her gün izleyiciyle buluşan program "Sevcan'la Lezzet Yolunda", yöresel lezzetleri, geleneksel değerleri, kültürel ve doğal güzellikleri ve yurt insanının birbirinden özel hikayelerini keşfetmeye devam ediyor. Sevcan'la Lezzet Yolunda'nın bugünkü durağı, Türkiye'nin gastronomi ve medeniyetler şehri Hatay. Hatay'ın Samandağ ilçesinde misafirperver ev sahipleriyle sohbet ederken, onlarla birlikte Hatay usulü oruk ve saç köftesi ile pazılı, börülceli, nar ekşili çorba ve tandırda çökelekli ekmek yapacak olan Sevcan Orhan, Anadolu topraklarının en eski camisi olan "Habib-i Neccar" ziyareti ile izleyicileri tarihi bir yolculuğa çıkaracak.

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Alev Alev 'Dizi'
          20:00

          Alev Alev 'Dizi'

          Kardeşinin hamlesi sonucu tutuklu yargılanmaya başlayan Çelebi, intikam oklarını İskender'e çevirir. Çiçek, İskender'in başının belaya girmesi üzerine, bir karar vermek zorunda kalır. Cemre kızı Güneş'le mahalleye dönüp ev tutarken, Çelebisiz yeni hayatının ilk günlerinde, Ozan'ın sürpriz teklifi ile karşılaşır. Bülent cinayetine dair sırlar aralanırken, Bülent'in yokluğu herkesin hayatını alt üst edecektir.

        • Kıyametin İşaretleri 'Yabancı Film'
          00:15

          Kıyametin İşaretleri 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini W.D. Hogan'ın yaptığı, Christopher Llyod, Joel Gretsch, Aaron Douglas, Reilly Dolman, Emily Holmes, Andrea Brooks gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Kıyametin İşaretleri" Perşembe gecesi Show TV'de! Güneş sisteminde ortaya çıkan gizemli bir gezegen dünyayı tehdit etmektedir. Dünya yavaş yavaş sona yaklaşmaktadır. İnsanoğlunun kaderi, bir bilim adamının kıyametin şifrelerini çözmesine bağlıdır.

        • Kıyametin İşaretleri 'Yabancı Film'
          02:00

          Kıyametin İşaretleri 'Yabancı Film'

        • Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          03:45

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)