Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Don Kişot
          06:00

          Don Kişot

          Yönetmenliğini Jose Pozo'nun yaptığı, Jose Luis Gil, Andreu Buenafuente, Luis Posada gibi oyuncuların yer aldığı 2007 yapımı "Don Kişot" Pazar günü Show TV'de! Eşek Rucio, Don Kişot'un gerçek hikayesini anlatır ve onun deli olmadığını, aslında çok zeki, tutku dolu ve heyecanlı biri olduğu fikrini savunur. Yakışıklı ve idealist olan Don Quixote da, sevgilisi Dulcinae'yi bulmak ve Ay Şövalyesi ile düello yapmak için en iyi arkadaşı, silahtarı ve kasabanın en zengini Sancho Panza, aslında bir at olmak isteyen Sancho'nun eşeği Rucio ve ahırından hareket etmek istemeyen sadık binek atı Rocinante ile birlikte yola çıkar. Eğer Kişot düelloyu kazanırsa Dulcinea'nın gerçek kimliğini öğrenebilecektir. "Don Kişot", 11 Nisan Pazar günü saat 06.00'da Show TV'de!

        • Şeflerin Savaşı (Yarışma)
          08:00

          Şeflerin Savaşı (Yarışma)

          Yönetmenliğini Daniel Cohen'ın yaptığı, Jean Reno, Michael Youn, Raphaelle Agogue gibi usta oyuncuların yer aldığı 2012 yapımı "Şeflerin Savaşı" Pazar günü Show TV'de! Jacky Bonnot, amatör bir aşçıdır. Gerçekten çok yeteneklidir ve hayali ünlü bir aşçı olup büyük bir restoranda çalışmaktır. Geçim sıkıntısı nedeniyle küçük mutfak işlerinde çalışan Jacky, bu işlerde de bir türlü tutunamaz. Ta ki yıldızlı büyük bir şef olan Alexandre La Garde'la yolları kesişinceye kadar! Kabiliyetli olmanın yanında bir o kadar da inatçı olan Jacky, Lagarde'ın bir türlü anlaşamadığı restoranın yönetim kurulu başkanı Stanislas Matter'ın yerine geçirmek için biçilmiş kaftandır. La Garde öte yandan inceleme için kendisini görmeye gelecek yetkililere sunacak yeni bir şeyler bulmak zorundadır ve yardıma ihtiyacı vardır. Ayrıca restoranları da ekonomik çıkmazdan dolayı tehlikededir ve bu ikilinin karşılaşması farklı sonuçlar doğmasına neden olacaktır. "Şeflerin Savaşı", 11 Nisan Pazar günü saat 08.00'de Show TV'de!

        • Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        • Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)
          13:00

          Bir Şansım Olsa (Yeni Bölüm)

          İkinci bir şans isteyenlere kapılarını açan program "Bir Şansım Olsa"da, gerçek yaşanmış hikayelerin kahramanları seslerini duyuruyor. Sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın, yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği program hafta sonu Show TV ekranlarında. Bir Şansım Olsa'da bugün; hayatta yaşadığı zorluklar sonucu çocuğunu yuvaya veren bir annenin, 20 yıl sonra oğlundan bir şans isteyişine tanıklık edeceksiniz. Cinsel istismara uğraması sonucu bebek sahibi olan bir kadının, yaşadığı maddi yetersizliklere dayanamayıp çocuğunu yuvaya verişinin hikayesi ekranlara gelecek. Hayatını düzene soktuktan sonra oğlu ile kaybettiği zamanı telafi etmek isteyen annenin, çocuğundan af dileyişine şahitlik ederken, gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız. "Bir Şansım Olsa", 11 Nisan Pazar günü saat 13.00'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        • Selvi Boylu Al Yazmalım 'Yerli Sinema'
          14:30

          Selvi Boylu Al Yazmalım 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı, Türkan Şoray, Kadir İnanır, Ahmet Mekin gibi usta oyuncuların yer aldığı 1977 yapımı "Selvi Boylum Al Yazmalım" Pazar günü Show TV'de! Sevgi ve emek ilişkisi üzerine, tekrar tekrar seyretmekten bıkılmayacak, asla eskimeyecek bir klasik... Atıf Yılmaz, ünlü Sovyet yazarı Cengiz Aytmatov'un romanından hareketle, gelmiş geçmiş en güzel aşk öykülerinden birini beyazperdede oya gibi işliyor. Bir baraj inşaatına kamyonuyla kum taşıyan şoför İlyas, eşi Asya ve küçük çocukları Samet'in dünyalarına dalıyoruz önce. Asya ile İlyas'ın bir zamanlar dillere destan olacak aşkları, kıskançlık, içki düşkünlüğü, başka kadınla ilişki vb. nedenlerle sarsılmaktadır. Gerçekte karısını çok seven ama kişiliği giderek zayıflayan İlyas'ın, işindeki sorunların da büyümesiyle evini terk etmesi üzerine Asya çocuğuyla birlikte çaresiz kalır. Günlerce kocasını bekler... Genç kadının bir süre sonra tanıştığı ve oğlunun baba bildiği Cemşit'le beraberliği ise hiçbir şeyin eskisi gibi olmamasına yol açacaktır. İlyas, yıllar sonra çıkıp gelir. Karısını ve çocuğunu talep etmektedir. Bu geliş, insanoğlunun kafasını ve gönlünü binlerce yıldır meşgul edip hâlâ sürmekte olan tartışmanın fitilini bir kez daha ateşler. Sevgi nedir? Kimdir sevgili, kimdir eş, kimdir baba... Ve dönmek mi zordur, dönmemek mi... "Selvi Boylum Al Yazmalım", 11 Nisan Pazar günü saat 14.30'da Show TV'de!

        • Karaoğlan Geliyor
          16:15

          Karaoğlan Geliyor

          Yönetmenliğini Mehmet Aslan'ın yaptığı, Kartal Tibet, Meral Zeren, Ahmet Mekin, Kazım Kartal gibi usta oyuncuların yer aldığı 1972 yapımı "Karaoğlan Geliyor" Pazar günü Show TV'de! Cengiz Han ölüme yaklaştığını anlayınca hazinesini ailesi birbirine düşmesin diye gizli bir yere gömdürür. 40 Yiğit gizli mezarına gidince birbirini oklayıp öldürecektir. Bu işi en güvendiği iki adamına verir. Cengiz Han ölüp alay yola çıkınca adamlarından birisi öbürüne ihanet eder ve yenilir. İhanetin bedelini koluyla öder. İntikamını almak için rakibinin obasını basar. Lakin Karaoğlan kurtulur ve hancı bir çift tarafından bulunup büyütülür. "Karaoğlan Geliyor", 11 Nisan Pazar günü saat 16.15'te Show TV'de!

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Arıza 'Dizi' (Final)
          20:00

          Arıza 'Dizi' (Final)

        • Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden 'Yabancı Sinema'
          00:15

          Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden 'Yabancı Sinema'

        • Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden 'Yabancı Sinema'
          02:30

          Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden 'Yabancı Sinema'

        • Arıza 'Dizi' (Tekrar)
          04:45

          Arıza 'Dizi' (Tekrar)