Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Adını Feriha Koydum 'Dizi' (Tekrar)

        • Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

          Engel tanımayan, kararlı, başarıya ve mucizelere inanan, farklı, cesur ve çalışkan, hayatın içinden insanların öyküleri izleyiciyle buluşuyor. Sunuculuğunu Ebru Akel'in, yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği program hafta içi her gün Show TV'de ekranlara geliyor. ''Ebru Akel'le Kadın İsterse" programının bugünkü konukları, oyuncu Akasya Aslıtürkmen ve Mutluluk Koçu, Yazar Sarp Genco Gençarslan olacak. Akasya Aslıtürkmen hakkında merak edilenleri ve yaşamına dair dikkat çeken hikayelerini Ebru Akel'e anlatacak.

        • Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Dr. Ender Saraç, sağlığa dair aklınıza takılan pek çok sorunun yanıtını hafta içi her gün Show TV ekranlarında vermeye devam ediyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün; Prof. Dr. Gülçin Kantarcı dirençli tansiyon hakkında bilgilendirecek. Dirençli tansiyon kimleri tehdit ediyor, tedavisi ve korunma yolları nelerdir gibi soruları yanıtlarken, limon suyunun paha biçilmez faydalarını anlatacak. Kan sulandırıcı ve sarımsak tüketimine dair önemli açıklamalar da yapacak. Psikolog Dr. Mehmet Şakiroğlu ise daha uzun ve sağlıklı bir ömür için hayatı önem taşıyan stratejileri canlı yayında paylaşacak.

        • Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          11:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        • Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          12:45

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          7'den 70'e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show'da bu hafta da kahkaha tufanı var. Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show, Salı akşamı Show TV'de... İbrahim seneler önce Ozan'a verdiği kira depozitosunu geri alabilecek mi? Olaylara dahil olan avukat Feridun bu işi çözebilecek mi? Avukatlık konusunda bilgi ve tecrübesi şaibeli Feridun'un davaya getirdiği çözümler işe yarar mı? Mesut, normal şartlarda hep kaçırdığı iş arkadaş buluşmasında neler yaşayacak? Naime, Hayati, Mustafa ve Feridun neden bu kadar farklı davranıyor? Her şeyin tarihini anlatan Hayati, adaplardan sorumlu Mustafa, çok dertli Naime ve Feridun ile bu buluşmaya Mesut ayak uydurabilecek mi? Bekar baba İbrahim, sevgilisi Yeter ile kızı Burcu'yu tanıştırma girişimi nasıl sonuçlanacak? İlk defa eve gelen Yeter, Burcu'nun kalbini çalabilecek mi? Yeter, Burcu'nun çeşitli oyunlarına ve tuzaklarına düşmemeyi başarabilecek mi? İsmail'in şirket çalışanlarını Kişisel Gelişim Uzmanı Yeter Hanım'ın 5 günlük eğitimine göndermesi doğru bir karar mıydı? Şirketin normal çalışma akışı bu kişisel gelişim seminerinden sonra nasıl değişecek? Kudret, Mehtap, Feridun, Fikri ve Mustafa'nın değişimi şirket enerjisini nasıl etkileyecek? Dilek perisi Kudret, aylık dilek kotasını doldurmak için seçtiği görev nelere sebep olacak? Kudret, mafya aleminin babası Cemil ile tiki kızı Burcu'nun dileklerini yanlış anlarsa ne olur? Bir anda ruhları yer değiştiren mafya babası Cemil ile kızı tiki Burcu'nun başına ne işler açılacak? Ekranların favorisi Gelecekten Günümüze'de bu hafta futbol özel bölümü ile ekranda! Hayati bu hafta futbolun efsane isimleri ağırlıyor: İsmail Oktay, Feridun Küçükandonyanis, Mesut Seba, Spiker Kudret Kıvanç ve amigolar Karıncaezmez Mustafa ile Kibar Bilal. Stüdyonun değerli konukları zaman makinesi ile gelecekten gelen konuklara tepkileri nasıl olacak?

        • Yusuf&Yususf 'Türk Filmi'
          23:15

          Yusuf&Yususf 'Türk Filmi'

        • Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          01:15

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        • Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          04:00

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)