Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Arıza  'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Arıza 'Dizi' (Tekrar)

        • Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        • Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          Yaşanmış gerçek hikayelerin konu edildiği program "Bir Şansım Olsa", pişmanlık duyanlara kapılarını açıyor. Sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın, yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği 'Bir Şansım Olsa' her hafta sonu Show TV ekranlarında seyirciyle buluşuyor. "Zaman makinesine girip, hayatınızla ilgili neyi değiştirmek isterdiniz?" sorusuna cevap arayan, geçmişlerinde pişmanlıklar ve hayal kırıklıkları olanlar bu programda bir şans daha isteyecek. Bir Şansım Olsa'da bugün; çocuğu olmadığı için ablasının çocuğuna annelik yapan ve bunu yıllarca içinde saklayan bir ailenin dramına tanıklık edeceksiniz. Annesini neredeyse hiç tanımamış bir kız çocuğunun, kendisini büyüten, annesi bildiği teyzesine karşı pişmanlığını izlerken gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız.

        • Alev Alev  'Dizi' (Tekrar)
          14:00

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        • Çocuktan Al Haberi
          17:00

          Çocuktan Al Haberi

          Ekranların en eğlenceli ve en sıra dışı yarışma programı Çocuktan Al Haberi, Doğa Rutkay Kamal'ın neşeli sunumuyla, birbirinden tatlı 9 çocukla birlikte hafta sonu Show TV'de! Birbirinden sevimli çocukların kendilerine sorulan sorulara tam bir doğallık içinde verdikleri yanıtlar izleyiciyi kimi zaman şaşırtıyor, kimi zaman kahkahaya boğuyor. Doğa Rutkay Kamal ile çocuklar arasındaki diyaloglar yarışmaya renk katıyor. 9 çocuk ve 3 yarışmacının yer alacağı programda, yarışmacılar çocukların verdikleri cevapları doğru tahmin ederek topladığı puanlarla yarışmanın sonunda muhteşem ödüller kazanıyor. Çocuktan Al Haberi'nde bugün; Bayram Efe, Gizem Akduman ve Hakan Kocadağ yarışacak. Günün ana soruları, "Anneler mi çocuklarının fotoğrafını daha çok çeker yoksa babalar mı?" ve "Büyükler mi daha çok gürültü yapar yoksa çocuklar mı?" olacak. Aras'ın yeni öğrenmeye başladığı İngilizce dilinde sizleri karşılayacağı renkli bölümde Kami'nin sorulara verdiği cevaplar yine herkesi çok güldürecek. Ena, asabi halleri ve verdiği cevaplarla eğlence dolu dakikalar yaşatırken, Ela'dan çiçekler ve ağaçlarla ilgili yeni bilgiler öğreneceksiniz. Doğa Rutkay Kamal'ın sunumuyla minikleri ve onların kocaman dünyasını keşfedeceğiniz Çocuktan Al Haberi'nde çok eğleneceksiniz!

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

          Kuzey ile Yıldız, sonunda hayalini kurdukları sabaha kendi evlerinde uyandı ancak rüya gibi evlerinde baş başa olan ikilinin bu hali çok uzun sürmedi. Feride, Gökçe ve Mine'nin gelişi Kuzey'in hayallerini suya düşürdü. Yıldız, Kuzey'in kızlarıyla yaşamak isterken, bu isteği evde zor anlar yaşamasına sebep oldu. Yıldız'ın asıl problemi ise restorandaki işlerin kötüye gitmesiydi. Restorana tekrar müşteri çekerek durumu düzeltmek için Feride'nin önerisi ise ünlü gurme Engin Ar oldu. Gurme Engin Ar'ın Ordu'ya gelişi restoran için yeni bir umut ışığı oldu ancak işler planlandığı gibi gitmedi. Yıldız, restoranda büyük bir hazırlık yaparken Kuzey, Sefer ve Ruhi de Engin Ar'ı ağırladı. Hep birlikte ördek avına gittiklerinde Engin Ar'ın başına gelmeyen kalmazken, balık tutmaya gittiklerinde ise ortaya çıkan bir gerçek Kuzey'i çileden çıkardı. Gurme Engin Ar, Feride ile görüşmek için geldiğini söyleyince "This is Ordu!" kurbanı oldu. Bir türlü evlenemeyen Poyraz ve Kamer ise büyük bir adım atarak kaçmaya karar verdi. Engin Ar'a ise asıl büyük darbe finalde Yıldız'dan geldi. Restorana gelen Engin Ar'ın, Feride ile ilgili düşüncelerini Kuzey'den öğrenen Yıldız, ünlü gurmenin kafasında şişe kırarak duruma son noktayı koydu.

        • Arıza 'Dizi'  (Tekrar)
          00:15

          Arıza 'Dizi' (Tekrar)

        • Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)