Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        • Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        • Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          Yaşanmış gerçek hikayelerin konu edildiği program "Bir Şansım Olsa", pişmanlık duyanlara kapılarını açıyor. Sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın, yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği 'Bir Şansım Olsa' her hafta sonu Show TV ekranlarında seyirciyle buluşuyor. "Zaman makinesine girip, hayatınızla ilgili neyi değiştirmek isterdiniz?" sorusuna cevap arayan, geçmişlerinde pişmanlıklar ve hayal kırıklıkları olanlar bu programda bir şans daha isteyecek. Bir Şansım Olsa'da bugün; Almanya'da üniversite okurken tanışmış iki genç gurbetçinin hikayesi yer alacak. Kariyer, başarı ve hedeflerinin peşinde koşan bir kadının hayatı ıskalaması ve aldatılmasının hikayesine tanıklık ederken, "Aldatmanın bağışlayıcılığı olabilir mi?" sorusunun cevabını arayacaksınız.

        • Ramo  'Dizi' (Tekrar)
          14:00

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        • Çocuktan Al Haberi
          17:00

          Çocuktan Al Haberi

          Ekranların en eğlenceli ve en sıra dışı yarışma programı Çocuktan Al Haberi, Doğa Rutkay Kamal'ın neşeli sunumuyla, yepyeni ve birbirinden tatlı 9 çocukla birlikte hafta sonu Show TV'de! Birbirinden sevimli çocukların kendilerine sorulan sorulara tam bir doğallık içinde verdikleri yanıtlar izleyiciyi kimi zaman şaşırtıyor, kimi zaman kahkahaya boğuyor. Doğa Rutkay Kamal ile çocuklar arasındaki diyaloglar yarışmaya renk katıyor. 9 çocuk ve 3 yarışmacının yer alacağı programda, yarışmacılar çocukların verdikleri cevapları doğru tahmin ederek topladığı puanlarla yarışmanın sonunda muhteşem ödüller kazanıyor. Çocuktan Al Haberi'nde bugün; Onur Sermik, Özüm Çakır ve Deniz Deliç yarışacak. Günün ana soruları, "Hakemler mi daha çok düdük kullanır yoksa trafik polisleri mi?" ve "Kendimiz için mi güzel giyiniriz yoksa başkaları için mi?" olacak. Fotoğrafçı olmaya karar veren Aras'ın, Doğa Rutkay Kamal'ın ve stüdyodaki yarışmacıların fotoğraflarını çekeceği eğlence dolu bölümde Kami, anlattıkları ve verdiği cevaplarla yine herkesi kahkahalara boğacak. Luna, Türkçedeki en uzun tekerlemeyi ezberleyip şaşırtacak ve Doğa Rutkay Kamal ile yarışmacılardan tekrar etmesini isteyince komik anlar yaşanacak. Melisa ise Doğa ve yarışmacılarla sessiz sinema oynayacak. Doğa Rutkay Kamal'ın sunumuyla minikleri ve onların kocaman dünyasını keşfedeceğiniz Çocuktan Al Haberi'nde çok eğleneceksiniz!

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'
          20:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi'

          Kuzey'i müşterisi Şahika ile birlikte gören Yıldız, durumu yanlış anlayınca öfkeyle evden ayrıldı. Bir kez daha Kuzey tarafından hayal kırıklığına uğradığı için derinden sarsılan Yıldız, soluğu Yason Burnu'nda alırken, Kuzey de kendini affettirmek için peşinden gitti ancak Yıldız'ı ikna etmek hiç kolay olmadı. Yıldız'ın gönlünü almak için romantik sürprizler yapan Kuzey, Yıldız'ın öfkesiyle karşılaştı. İkili arasındaki gerilim devam ederken, Mollaoğlu ailesi sevindirici bir haber aldı. Doktor kontrolünde Gökçe, yeniden ayaklarını hissetmeye başladı. Nahide'nin altın gününde yaptıklarıyla kadınları çileden çıkaran Cevher, bir kez daha altın gününe geldi ancak bu sefer kadınlardan özür dileyerek onları eğlendirdi. Kuzey ve Yıldız arasındaki küslüğü bitiren de Cevher Amca oldu. Yıldız'la konuşan Cevher, yaşanılanların kendi hatası olduğunu söyleyerek durumu açıkladı. Kuzey'in suçsuz olduğunu duyan Yıldız, aşk yuvalarına gelerek her şeye baştan başlamayı teklif etti ve ikili olayı tatlıya bağlayarak barıştı. Finalde Kuzey ve Yıldız'ın romantik anları ise büyük beğeni topladı.

        • Arıza 'Dizi'  (Tekrar)
          00:15

          Arıza 'Dizi' (Tekrar)

        • Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)