Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)

        • Arthur ve Minimoylar 'Yabancı Film'
          08:15

          Arthur ve Minimoylar 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Luc Besson'nın yaptığı, Freddie Highmore, Mia Farrow, Madonna gibi usta isimlerin yer aldığı 2006 yapımı "Arthur ve Minimoylar" Cumartesi günü Show TV'de! Çiftlikte büyükannesi ile yaşayan Arthur, hayal gücü gelişmiş 10 yaşında bir çocuktur. Arthur'un dedesi dört yıl önce ortadan kaybolmuştur. Ardında kalan tek iz, Afrika kabilelerine ait hikayelerin olduğu not defteridir. Arthur, Minimoylar adında minyatür insanlara ait bu hikayeleri okuyarak dedesinin bıraktığı gizemli mesajı çözmeye çalışmaktadır. Üç gün içinde çalınan hazineyi bulması ve şeytani bir büyücüye karşı savaşması gerekmektedir. Bu keşif sırasında kendini Minimoylar'ın dünyasında bulan Arthur, hayal bile edemeyeceği macera ve sürprizlerle karşılaşacaktır.

        • Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        • Arıza  'Dizi' (Tekrar)
          13:00

          Arıza 'Dizi' (Tekrar)

        • Çocuktan Al Haberi
          17:00

          Çocuktan Al Haberi

          Ekranların en eğlenceli ve en sıra dışı yarışma programı Çocuktan Al Haberi, Doğa Rutkay Kamal'ın neşeli sunumuyla, yepyeni ve birbirinden tatlı 9 çocukla birlikte hafta sonu Show TV'de! Birbirinden sevimli çocukların kendilerine sorulan sorulara tam bir doğallık içinde verdikleri yanıtlar izleyiciyi kimi zaman şaşırtıyor, kimi zaman kahkahaya boğuyor. Doğa Rutkay Kamal ile çocuklar arasındaki diyaloglar yarışmaya renk katıyor. 9 çocuk ve 3 yarışmacının yer alacağı programda, yarışmacılar çocukların verdikleri cevapları doğru tahmin ederek topladığı puanlarla yarışmanın sonunda muhteşem ödüller kazanıyor. Çocuktan Al Haberi'nde bugün; Pınar Dura Özer, Yunus Şerit ve Azra Ataysagğın yarışacak. Günün ana soruları, "Bebekler önce anne mi der yoksa baba mı?" ve "Ay çiçeği, Ay'da mı yetişir?" olacak. Emir'in stüdyodaki ve ekran başındaki herkese nasıl rapçi olunacağını göstereceği bölümde Ela, abisiyle yaşadığı maceraları anlatacak. İzmirli Aras'la çiğdem ve çekirdek nedir öğrenirken, Kami'nin sorulara verdiği yanıtlara yine çok güleceksiniz. Ena'nın sizler için söylediği şarkıyı çok seveceksiniz. Doğa Rutkay Kamal'ın sunumuyla minikleri ve onların kocaman dünyasını keşfedeceğiniz Çocuktan Al Haberi'nde çok eğleneceksiniz!

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Nasipse Olur 'Türk Filmi'
          20:00

          Nasipse Olur 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Selahattin Sancaklı'nın yaptığı, Algı Eke, Burak Sevinç, Nur Sürer, Hakan Bulut gibi usta oyuncuların yer aldığı 2020 yapımı "Nasipse Olur" Cumartesi akşamı Show TV'de! Küçük kasabasında büyük hayalleri olan Günfer'in hayatı peş peşe gelen felâketlerle alt üst olur. Günfer kahramanım dediği babasını kanserden kaybeder. Bu ani ölümün şokunu atlatmadan bu kez amcasının kumar borcu yüzünden baba yadigarı ekmek fırınlarına mafya dadanır. Tüm bu yaşadıkları yetmezmiş gibi evlilik hayalleri kurduğu Yaşar'ın kendisini aldatması bardağı taşıran son damla olur. "Boyabatlı'nın umudunun bittiği yerde inadı başlar." derler. Küçük dünyasında büyük umutları olan Günfer, 'Ya nasip' diyerek her türlü felâketin üstesinden gelmek için mücadele etmeye başlar. Başına gelen bütün felâketlerin tesadüfen tanığı olan Gökhan, her seferinde Günfer'in imdadına hızır gibi yetişir.

        • Sen Kiminle Dans Ediyorsun 'Türk Filmi'
          22:00

          Sen Kiminle Dans Ediyorsun 'Türk Filmi'

        • Nasipse Olur 'Türk Filmi' (Tekrar)
          00:15

          Nasipse Olur 'Türk Filmi' (Tekrar)

        • Sen Kiminle Dans Ediyorsun 'Türk Filmi' (Tekrar)
          02:15

          Sen Kiminle Dans Ediyorsun 'Türk Filmi' (Tekrar)

        • Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)
          04:00

          Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)