Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          05:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Fatih Atmaca göz kapaklarımızın neden yıprandığını, göz kapağı estetiği ile sağlığımız arasındaki ilişkiyi anlatıyor. Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel hamsinin eşsiz tadıyla harika bir köfte yapmak isteyenlere "hamsi köftesi" ve "3 malzemeli ceviz ezmesi" tatlısı yapıyor. Estetik ve Rekonstrüktif Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erkin Önsal sosyal medyanın estetik algısı üzerinde olan etkisini ve sosyal medya estetiğinin ne olduğunu açıklıyor. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Hatemi sünnet nedir, nerede ve kimlere yaptırılmalıdır, sünnet için hangi yaşlar uygundur sorularını yanıtlıyor. Çene Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Serhat Yalçın implant çeşitlerini ve hangi durumlarda implant yapıldığını aktarıyor. Fibroblast Uzmanı- Estetik Koçu Gülümser Koç ise 'Plazma Fibroblast' uygulaması hakkında bilgilendiriyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          09:45

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Dr. Ender Saraç, sağlığa dair pek çok sorunun yanıtını ve ipuçlarını hafta içi her sabah Show TV ekranlarında vermeye devam ediyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün; Anti-aging ve Biyokimya Uzmanı Dr. Ayşegül Çoruhlu doğru beslenerek sağlıklı ve fit kalmanın yollarını anlatırken, yaşlanmayı geciktirmenin formüllerini verecek. Dr. Neslihan İskit ise fiziksel rahatsızlığı olanlar yoga yapabilir mi, yoga boyun, omuz, sırt ağrılarına ve duruş bozukluğuna iyi gelir mi sorularını yanıtlayacak. Programda günün şifalı yemeği olarak, kabak mantısı ve muz kurabiye yapılacak.

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          11:30

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          12:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Yol Arkadaşım Tatilde 'Türk Filmi'
          20:00

          Yol Arkadaşım Tatilde 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Bedran Güzel'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak, Emre Kınay, Eda Ece, Aslı Bekiroğlu gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Yol Arkadaşım", Çarşamba akşamı Show TV'de! Onur başarısız bir ilaç mümessilidir. Kurban Bayramı'na üç gün kala üç hedefi vardır; Ayvalık'taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref'e rağmen başarmak. Onur, hedeflerini gerçekleştirmek için bir telefon uygulamasıyla tanıştığı ve tek ortak noktaları gidecekleri istikamet olan Şeref ile birlikte eğlence ve macera dolu bir yolculuğa çıkar.

        • Cici Babam 'Türk Filmi'
          22:30

          Cici Babam 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Meltem Bozoflu'nun yaptığı, Onur Buldu, Mahir İpek, Onur Atilla, Burak Topaloğlu, İrem Sak, Uğur Bilgin, Arif Erkin, Defne Yalnız, Kuvvet Yurdakul, Özgün Aydın, Aslı İnandık, Derya Karadaş gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Cici Babam" Çarşamba akşamı Show TV'de! Babası ölen üç yetişkin kardeşe yeni bir Cici Baba gelince işler karışır. Cici Baba kendini kabul ettirmeye çalışırken, annelerinin evlenmesini istemeyen üç kardeş bu durumu engellemek için elinden geleni yapacaktır. Güldür Güldür Show ekibinin kaleminden çıkan bu unutulmayacak komedi, izleyiciyi kahkahanın hiç durmayacağı bir serüvene davet ediyor.

        • Yol Arkadaşım Tatilde 'Türk Filmi' (Tekrar)
          00:30

          Yol Arkadaşım Tatilde 'Türk Filmi' (Tekrar)

        • Cici Babam 'Türk Filmi' (Tekrar)
          02:45

          Cici Babam 'Türk Filmi' (Tekrar)

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          04:30

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)