Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          05:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel tam mevsiminde "pratik kış turşusu", "soğan turşusu" ve "sarımsak turşusu" yaparken, turşu yapmanın püf noktalarını sizlerle paylaşıyor. Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Sevim Çakmak oküloplasti ve badem göz estetiği hakkında bilgi verirken, Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş hangi yaşlarda hangi estetik operasyonlara ihtiyaç duyulduğunu, yaş faktörünün estetik operasyonları nasıl etkilediğini ve estetik operasyonların kişinin hayatını nasıl etkilediğini anlatıyor. Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan yaşa göre diş tedavilerindeki ihtiyaçlar değişiyor mu, kaç yaşından itibaren diş tedavisi yapılabilir, diş tedavisi kişinin hayatında neleri değiştiriyor sorularını yanıtlıyor. Estetisyen, Güzellik ve Yaşam Koçu Emine Aytek ise erken yaşta cilt bakımına başlamanın önemini ve erken yaşlanan ciltler için neler yapılabileceğini açıklıyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          09:45

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Dr. Ender Saraç, hafta içi her gün Show TV ekranlarında sağlıkla ilgili en doğru bilgileri ve en yeni gelişmeleri izleyiciyle paylaşıyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün; Beyin Cerrahı Prof. Dr. İsmail Hakkı Aydın beynin sırlarını anlatacak ve yeni virüsler mi geliyor, geleceğimiz nasıl olacak gibi soruları yanıtlayacak. Koronavirüs aşısı gönüllüleri Yemek Yazarı Sahrap Soysal ve Estetik Plastik Cerrahı Dr. Nuri Soysal stüdyoya konuk olacak. Sahrap Soysal'ın günün şifalı yemeğini yapacağı programda, Dr. Nuri Soysal da alanına dair merak edilen konuları anlatacak. Dr. Ender Saraç ise maden suyunun faydalarından bahsedecek ve uyku düzenlemeye yardımcı çay tarifini sizlerle paylaşacak.

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          11:30

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          12:45

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Alev Alev 'Dizi'
          20:00

          Alev Alev 'Dizi'

          Cemre için artık karşısında hiçbir engel yoktur. Cemre yeni bir hayat kurma yolunda ilk adımını atar ve akıl sağlığı raporu almak için hastaneden tarih alır. Her şeyin tam yolunda gittiğini düşündüğü sırada Çelebi, Cemre'nin özgürlüğünü kazanmasına engel olmak için zekice bir plan yapar. Aşka inancını yitiren Rüya'nın kalbi Ömer sayesinde atmaya başlar. Çiçek, Ali'nin eve gelişiyle birlikte, Tomris'in tüm planını altüst edecek bir karar verir. Cemre'ye yardım etmekten vazgeçmeyen Ömer ve Ozan ise Çelebi'nin gücünü ne kadar kötüye kullanabileceğini yaşayarak öğrenecektir.

        • Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        • Arıza 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Arıza 'Dizi' (Tekrar)

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          05:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)