Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)
          08:00

          Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel hamurla uğraşmadan yapılan "patates mantısı", üzerine de bir çırpıda yapabileceğiniz enfes "hindistan cevizli pasta" tariflerini veriyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş estetik yaptırmak için doğru kararın nasıl alındığını, Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan ise estetik gülüş tasarımı için karar aşamasının nasıl ilerlediğini anlatıyor. Uzman doktorlarımızla birlikte Estetisyen, Güzellik, Yaşam Koçu Emine Aytek kadınlar mı daha kararlı, erkekler mi sorusunu yanıtlarken, estetik uygulamalara nasıl karar verildiğini açıklıyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor. "Kendine İyi Bak", 10 Aralık Perşembe günü saat 08.00'de Show TV'de!

        • Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler (Canlı)
          09:45

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler (Canlı)

          Dr. Ender Saraç, sağlık, spor ve beslenmeye dair en doğru ve faydalı bilgileri hafta içi her gün alanında uzman meslektaşları ve konuklarıyla birlikte Show TV ekranında sizlere aktarıyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün; Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Zerrin Pelin koronavirüs süreci uyku düzenimizi nasıl etkiledi, düzenli uyku koronavirüsten koruyor mu, uyku, bağışıklığı nasıl güçlendiriyor sorularını yanıtlayacak. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak ise hamilelik sürecinde kadınların karşılaştığı sağlık sorunlarını ve hamilelerin koronavirüs sürecinde dikkat etmesi gerekenleri anlatacak. Birbirinden faydalı içeriklerin ekrana geleceği programda tek yumurta ikizleri Acil Servis Pratisyen Hekimler Onur Şahin-Oğuz Şahin stüdyoya konuk olacak ve sağlık çalışanları olarak koronavirüse karşı birlikte nasıl mücadele verdiklerini izleyicilerle paylaşacak. Dr. Ender Saraç, günün şifalı gıdasını söyleyecek ve anne sütünü arttıran doğal önerilerde bulunacak. "Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler", 10 Aralık Perşembe günü saat 09.45'te canlı yayınla Show TV'de.

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          11:30

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Turgay Başayla İle Lezzet Yolculuğu  (Tekrar)
          12:45

          Turgay Başayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)

        • SHOW Ana Haber (Canlı)
          18:45

          SHOW Ana Haber (Canlı)

        • Alev Alev 'Dizi' (Yeni Bölüm)
          20:00

          Alev Alev 'Dizi' (Yeni Bölüm)

          "AMA EV BENİM..." Show TV'de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Alev Alev'in merakla beklenen yeni bölümünden 2. tanıtım yayınlandı. Cemre'nin ev aradığı tanıtımda yardımına yine Ozan ve Ömer koşarken, buldukları evin hali izleyenleri hayrete düşürüyor. Bülent'in şoför olarak Ali'yi eve getirmesi ise Çiçek'i şoke ediyor. ALEV ALEV'İN 5. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU? Çelebi'ye karşı açtığı savaşta sesini duyurabilmek için çabalayan Cemre, Çelebi'nin ardı arkası kesilmeyen hamleleriyle yüzleşti. Çelebi'nin, Cemre'nin yaptığı açıklamanın basına yansımasına engel olmak isterken, Rüya'nın beklenmedik adımıyla bu planı suya düştü. Rüya, Cemre'nin karakol önünde açıklama yaptığı videosunu birçok ünlü isimle paylaştı. Video kısa süre içinde yayılırken, Cemre de bir anda sosyal medyada gündem oldu. Ömer ise İskender'in ona iftira attırdığını öğrendikten sonra onunla yüzleşmek istedi. İskender'in tehlikeli bir yoldan tehdit ettiği Ömer, bunun karşılığını verirken, ikilinin arasında savaş bayrakları çekildi. Çiçek, İskender'i karşısında görünce öfkesine hakim olamazken onun bu tavrı Bülent'in de dikkatini çekti. Çiçek ve Tomris'in bir şeyler sakladığından şüphelenen Bülent, onları köşeye sıkıştıracak ipuçları aramaya devam etti. Çelebi ise Cemre'ye karşı yaptığı son hamleyle herkesi şoke etti. Polis ve gazetecilerle birlikte Ozan'ın kapısına giden Çelebi, Güneş'i zorla aldı ve bu hamlesiyle Cemre'yi büyük bir yıkıma uğrattı. Cemre'nin elinden tutan Rüya, "Artık yalnız değilsin!" diyerek kuzeninin yanında olacağını gösterirken, iki kadının omuz omuza vereceği mücadele şimdiden büyük heyecan uyandırdı. Yönetmenliğini Ahmet Katıksız'ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün'ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor. Alev Alev'in yeni bölümü Perşembe akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        • Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        • Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          05:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)