Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)
          08:00

          Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel sıcak ya da soğuk hiç fark etmeden her öğün severek tüketebileceğiniz bir lezzet "kabak mücveri" tarifi veriyor ve kabak hakkında bilinmeyenleri sizlerle paylaşıyor. Güzellik Uzmanı Melike Gülmez saç vitamininin ne olduğunu, hangi durumlarda uygulandığını, hangi durumlarda kalıcı makyaj yapıldığını ve kimlerin yaptırabildiğini, kaş tasarımında altın oranın ne olduğunu açıklıyor. Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Doç. Dr. Selçuk Selçuk miyom ya da kistler bebek sahibi olmaya engel olur mu, tekrarlayan gebelik kayıpları olan kadınlarda tüp bebek tedavisinin yeri nedir, embriyo transferi sonrası nelere dikkat edilmeli sorularını yanıtlıyor. Kozmetolog Balasu Dündaralp kış aylarında cilt kurumasına karşı yapılabilecek bakımları anlatıyor. Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Serdar Turhal ise prostat kanseri hakkında bilgilendiriyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor. "Kendine İyi Bak", 9 Aralık Çarşamba günü saat 08.00'de Show TV'de!

        • Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler (Canlı)
          09:45

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler (Canlı)

          Dr. Ender Saraç, sağlık, spor ve beslenmeye dair en doğru ve faydalı bilgileri hafta içi her gün alanında uzman meslektaşları ve konuklarıyla birlikte Show TV ekranında sizlere aktarıyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün; Proktoloji Uzmanı Op. Dr. Mert Atak koronavirüs sürecinde değişen beslenme şeklimiz ile bağırsak hastalıkları arasındaki ilişkiyi anlatacak. Kardiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Aret Hayk Lazoğlu ise koronavirüs kalbi etkiliyor mu, kan sulandırıcıların koronavirüs üzerinde etkisi var mı sorularını yanıtlayacak. Dr. Ender Saraç'ın günün şifalı gıdasını anlatacağı ve ev yapımı doğal kolonya tarifi vereceği programda Şef Sinem Çapraz bağırsak sorunu yaşayanlar için kek ve mercimek çorbası yapacak. "Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler", 9 Aralık Çarşamba günü saat 09.45'te canlı yayınla Show TV'de.

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          11:30

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Turgay Başayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          12:45

          Turgay Başayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)

        • SHOW Ana Haber (Canlı)
          18:45

          SHOW Ana Haber (Canlı)

        • Hababam Sınıfı Uyanıyor 'Yerli Sinema'
          20:00

          Hababam Sınıfı Uyanıyor 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Şener Şen, Münir Özkul, Adile Naşit, Halit Akçatepe, Şevket Altuğ, Ahmet Sezerel gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Hababam Sınıfı Uyanıyor" Çarşamba akşamı Show TV'de. Haylazlığına tam gaz devam eden Hababam Sınıfı, çok sevilen serinin bu filminde de pek farklı davranmıyor. Sınıflarına gelen yeni öğrenci Ahmet, Mahmut Hoca'nın eski bir arkadaşının oğludur. Babasının ölümünden sonra kimsesiz kalan bu genç, eğitim-öğretim hayatında her daim başarılı ve örnek bir öğrenci olmuştur. Şimdi Mahmut Hoca'nın destekleriyle öğrenimini sürdürecek olan Ahmet, liseyi bitirmek için Özel Çamlıca Lisesi'nde okumaya başlayacaktır. Ancak Hababam Sınıfı'na gönderilen Ahmet, sınıftakilerle arkadaş olabilmek için onlar gibi olmaya çalışsa da zamanla bu haylaz sınıfın alaycı ve baskıcı tavırları yüzünden büyük sıkıntı yaşayacaktır. "Hababam Sınıfı Uyanıyor", 9 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00'de Show TV'de.

        • Şaban Oğlu Şaban 'Yerli Sinema'
          22:15

          Şaban Oğlu Şaban 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Adile Naşit, Şener Şen, Ayşen Gruda gibi usta oyuncuların yer aldığı 1977 yapımı "Şaban Oğlu Şaban" Çarşamba akşamı Show TV'de. Şaban Oğlu Şaban, aynı yerde askerlik yapan iki arkadaş Şaban ve Ramazan'ın askerlik esnasında ve sonrasında başlarına gelen rastlantısal olaylara karşı verdikleri tatlı mücadeleye odaklanır. Şaban'ın sakarlıkları yüzünden komutan Hüsamettin defalarca yaralanmış, iyice çileden çıkmıştır. Askerlik bittiğinde, bir gazinoda çalgıcı olarak işe giren ikili, tesadüf eseri bir suçlunun yakalanmasını sağladıklarında Nazır Paşa tarafından gizli polis olarak atanırlar. Nazır Paşa ve ailesini ziyaret ettikleri bir gece, Paşa'nın damadının eski komutanları Hüsamettin çıkmasıyla zor anlar yaşarlar. Fakat sadece bu da değildir! Aynı gece evden çalınan elmas, ortalığı iyiden iyiye karıştırır. Tatlı sakar ikili elması bulabilecek midir? "Şaban Oğlu Şaban", 9 Aralık Çarşamba akşamı saat 22.15'te Show TV'de.

        • Arıza 'Dizi' (Tekrar)
          00:00

          Arıza 'Dizi' (Tekrar)

        • Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          05:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)