Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Gülümse Yeter 'Dizi' (Tekrar)

        • Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün; Ortopedi ve Travmatoloji Op. Dr. Emre Yurdakul kemik ve eklem sağlığımızı korumak için yapmamız gerekenleri anlatıyor. Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Hasan Aydın kişiye obezite teşhisi nasıl konur, obezite nasıl tedavi edilir, insanlar kilolarını nasıl yönetebilir sorularını yanıtlıyor. Çene Cerrahisi Uzmanı Dr. Nazan Erteni Koca diş eti hastalıkları hakkında, Dr. Mehmet İlteber Bahadır ise sedef hastalığı hakkında önemli bilgiler aktarıyor. "Hayat Güzeldir", 6 Aralık Pazar günü saat 08.15'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        • Pazar Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Pazar Sürprizi (Canlı)

        • Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          13:00

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        • Çocuktan Al Haberi (Yeni Bölüm)
          17:00

          Çocuktan Al Haberi (Yeni Bölüm)

          Ekranların en eğlenceli ve en sıra dışı yarışma programı Çocuktan Al Haberi, Doğa Rutkay Kamal'ın neşeli sunumuyla, yepyeni ve birbirinden tatlı 9 çocukla birlikte hafta sonu Show TV'de! Birbirinden sevimli çocukların kendilerine sorulan sorulara tam bir doğallık içinde verdikleri yanıtlar izleyiciyi kimi zaman şaşırtıyor, kimi zaman kahkahaya boğuyor. Doğa Rutkay Kamal ile çocuklar arasındaki diyaloglar yarışmaya renk katıyor. 9 çocuk ve 3 yarışmacının yer alacağı programda, yarışmacılar çocukların verdikleri cevapları doğru tahmin ederek topladığı puanlarla yarışmanın sonunda muhteşem ödüller kazanıyor. Çocuktan Al Haberi'nde bugün; Hilal Uysal, Fadime İmran Göktürk ve Osman Burak Uzuner yarışacak. Günün ana soruları, "Büyükler mi spor yapmayı daha çok sever yoksa çocuklar mı?" ve "Saçımız mı daha çabuk uzar yoksa boyumuz mu?" olacak. Ena'nın oyun hamurundan yapılan biblosuna kızacağı bu bölümde Kami, Doğa ile birlikte 'Evet-Hayır' oyunu oynayacak. Aras'ın sorulara verdiği cevaplar ve kağıttan kurbağası izleyenlere eğlenceli anlar yaşatacak. Emir'den arabaların nasıl icat edildiğini öğrenirken, Ali Demir'in köyde yaşadıkları herkesin içini ısıtacak. Doğa Rutkay Kamal'ın sunumuyla minikleri ve onların kocaman dünyasını keşfedeceğiniz Çocuktan Al Haberi'nde çok eğleneceksiniz! "Çocuktan Al Haberi", 6 Aralık Pazar günü saat 17.00'de yeni bölümüyle Show TV'de

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Arıza 'Dizi' (Yeni Bölüm)
          20:00

          Arıza 'Dizi' (Yeni Bölüm)

          "BEN VAZGEÇERSEM HER ŞEYDEN VAZGEÇERİM..." Show TV'de ekrana gelen ve beğeni ile izlenen O3 Medya imzalı Arıza'nın 13. bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Ali Rıza ve Haşmet'in restleştiği tanıtımda Halide olanların sebebini sorguluyor. Ali Rıza'yı tehdit eden Haşmet'in, Fuat'ın yanına gitmesi dikkat çekerken Fuat, Ali Rıza ve Muzaffer'in sırrını öğrenmeye adım adım yaklaşıyor. ARIZA'NIN 13. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? Haşmet ve Ali Rıza restleşirken, Halide babasının neden bu kadar öfkelendiğini anlamaz. Haşmet, Fuat'ın yanına giderek Ali Rıza'nın gizli görevini deşifre etmek ister, bunu öğrenen Muzaffer ise hiç tereddüt etmeden Haşmet'in infaz emrini verir. Aşçı İsmail'den Muzaffer'i öğrenen Fuat, Muzaffer'i mekânında ziyaret eder. Burak ise ortaklarıyla birlikte konsorsiyum üyelerinin yakın adamlarını kendi saflarına çekebilme derdindedir. Ali Rıza, Haşmet'in has adamlarından Yavuz'u korumaya çalışırken, kendisini Numan'ın peşinde bulur. Numan'ı yaka paça yakalayan Ali Rıza, özel bir tim tarafından ormanda başına çuval geçirilerek kaçırılır. Yönetmenliğini Recai Karagöz'ün üstlendiği, senaryosunu Ozan Aksungur'un kaleme aldığı, başrollerini; Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın paylaştığı Arıza'nın oyuncu kadrosunda; Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Levent Can, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Cavit Çetin Güner, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağız Can Konyalı, Ali Seçkiner Alıcı, Cankat Aydos, Hazal Benli, Duygu Katagan, Kemal Burak Alper, Gökay Müftüoğlu ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül gibi sevilen oyuncular yer alıyor. Arıza'nın merakla beklenen yeni bölümü Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        • Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        • Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          05:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)