Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)
          08:00

          Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel 'akşama ne yapsam' diye düşünenlere hızlı ve pratik 'tandır tadında lezzetli tavuk' ve yanında da 'karnabahar pilavı' tariflerini veriyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş kişinin değişim için ne yapması gerektiğini, saç ekimi yapılırken dikkat edilmesi gerekenleri anlatıyor. Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan kişinin gülüş tasarımına ne zaman karar vermesi gerektiğini açıklıyor. Estetisyen, Güzellik ve Yaşam Koçu Emine Aytek aynaya bakmak neden önemli, her gün tartılmalı mıyız sorularını yanıtlıyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor. "Kendine İyi Bak", 3 Aralık Perşembe günü saat 08.00'de Show TV'de!

        • Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler (Canlı)
          09:45

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler (Canlı)

          Sağlıkla ilgili en doğru bilgileri ve en yeni gelişmeleri izleyiciler hafta içi her gün Show TV ekranından 'Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de öğreniyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün; Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Celalettin Kocatürk, "Koronavirüs ciğerlerde kalıcı hasar bırakıyor mu?" sorusunu yanıtlarken, koronavirüs ve soğuk algınlığı arasındaki farkları anlatacak. Biyokimya Uzmanı Uzm. Dr. Süreyya Şahinoğlu vitaminler, bağışıklık sistemi ve maske seçimleri hakkında bilgiler aktaracak. Dr. Ender Saraç, günün şifalı gıdalarını paylaşacak ve izleyicilere doğal dezenfektan tarifi verecek. Şef Sinem Çapraz ise sindirime iyi gelen ılık elma kompostosu ve ödem atmaya yardımcı mor çorba yapacak. "Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler", 3 Aralık Perşembe günü saat 09.45'te canlı yayınla Show TV'de.

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          11:30

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Turgay Başayla İle Lezzet Yolculuğu  (Tekrar)
          12:45

          Turgay Başayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)

        • SHOW Ana Haber (Canlı)
          18:45

          SHOW Ana Haber (Canlı)

        • Alev Alev 'Dizi' (Yeni Bölüm)
          20:00

          Alev Alev 'Dizi' (Yeni Bölüm)

          "BEN İSTERSEM ÖLÜRSÜN, BEN İSTERSEM ÖZGÜRSÜN!" Show TV'de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Alev Alev'in merakla beklenen yeni bölümünden 2. tanıtım yayınlandı. Cemre'nin Güneş'i görmek istediği tanıtımda Kenan, Ömer ile görüştüğü için Rüya'ya sert tepki gösteriyor. İskender, "Ben istersem ölürsün, ben istersem özgürsün!" sözleriyle Ömer'i açıkça tehdit ederken, Ömer'in bu anlarda verdiği tepki dikkat çekiyor. ALEV ALEV'İN 4. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU? Ozan sayesinde Çelebi'ye yakalanmaktan kurtulan Cemre, kızı Güneş'ten ayrılmak zorunda kaldı. Ömer ise kendini çok büyük bir kumpasın içinde buldu ve sarnıcı kundaklama şüphesiyle gözaltına alındı. Rüya, Ömer'i ağır suçlamalardan kurtarmaya çalışırken onu hem Ömer hem de babası Kenan durdurmak istedi. Ancak Rüya, Ömer'in avukatı olmaktan vazgeçmedi. Cemre'yi Ozan'ın evinde bulan Çelebi, onu vermesi zor bir kararla başbaşa bıraktı; Cemre, ya hapse girecek ya da eve dönecekti! Çiçek ise Atlas'ın, onun annesi olmadığını bildiğini öğrendi. Hem Atlas'ın yardıma muhtaç hali hem Tomris'in anlattıkları, bunların üstüne Bülent'in evdeki varlığı Çiçek'i giderek zorladı. Atlas'a rağmen Çiçek, Bülent ile aynı evde kalamayacağını Tomris'e söyledi. Tomris'in tek çaresi, Bülent'i göndermek olunca harekete geçti ama sunduğu büyük teklife rağmen Bülent, gitmeyi kabul etmedi. Rüya, Ömer'in yangından kurtardığı bir tanığın ifade vermesini sağlayınca gözler Kayabeylilere çevrildi. Böylelikle serbest kalan Ömer, kendisine iftira atan kişinin Selim olduğunu anlayınca hesap sormak için onun karşısına çıktı ve ifadeyi İskender'in verdirdiğini öğrendi. Cemre'nin kararının öğrenildiği final anları ise seyircileri ekran başına kilitledi. Çelebi, Cemre'nin eve döneceğini zannederken Cemre, Çelebi'ye karşı vereceği mücadeleyi resmen başlattı. Basına açıklama yaparak Çelebi'nin onu zehirlediğini, psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığını herkese söyledi. Cemre'nin açıklama yaptığı anlar soluksuz izlenirken Cemre'nin mücadelesinde neler yaşanacağı şimdiden büyük merak konusu oldu. Yönetmenliğini Ahmet Katıksız'ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün'ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor. Alev Alev'in yeni bölümü Perşembe akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        • Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        • Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          05:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)