Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)
          08:00

          Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel tadına doyulmaz "ıslak kek" ve mevsimin en güzel meyvelerinden "cennet hurmalı kurabiye" tariflerini verirken, cennet hurması hakkında bilinmeyenleri paylaşıyor. Romatolog Dr. Yeliz Zahiroğlu "Ankilozan Spondilit" hastalığı hakkında bilgilendiriyor. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Erden Ertürer dizlerimiz neden ağrır, diz protezinde robotik cerrahinin avantajları nelerdir, kalça protezi takmak ne zaman gerekir sorularını yanıtlıyor. Estetik, Plastik Rekonstrüktif Cerrah Doç. Dr. Tahsin Görgülü meme büyütme yöntemlerini, meme küçültme ile meme dikleştirme arasında ne gibi farklar olduğunu açıklıyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor. "Kendine İyi Bak", 2 Aralık Çarşamba günü saat 08.00'de Show TV'de.

        • Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler (Canlı)
          09:45

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler (Canlı)

          Sağlıkla ilgili en doğru bilgileri ve en yeni gelişmeleri izleyiciler hafta içi her gün Show TV ekranından 'Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de öğreniyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün; Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Bingür Sönmez, "Koronavirüs kalp sağlığını nasıl etkiliyor?" sorusunu yanıtlayacak. Uzman Psikolog Yegan Özcan ise pandemi sürecinin psikolojimiz üzerindeki etkilerini anlatacak. Dr. Ender Saraç'ın günün şifalı gıdasını ve sağlıklı kilo verme yöntemlerini paylaşacağı programda Şef Sinem Çapraz ise palamut buğulama ve kalbi koruyan Omega-3 salatası yapacak. "Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler", 2 Aralık Çarşamba günü saat 09.45'te canlı yayınla Show TV'de.

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          11:30

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Turgay Başayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          12:45

          Turgay Başayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)

        • SHOW Ana Haber (Canlı)
          18:45

          SHOW Ana Haber (Canlı)

        • Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 'Yerli Sinema'
          20:00

          Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Tarık Akan, Münir Özkul, Adile Naşit, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1975 yapımı "Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı" Çarşamba akşamı Show TV'de! Sahte diplomalarla Mahmut Hoca'yı kandıran "Hababam Sınıfı" yine sınıfta kalmış ve Özel Çamlıca Lisesi'ne dönmüştür. Okula yeni atanan beden eğitimi hocası Badi Ekrem ile sınıfın başı derttedir. Edebiyat öğretmeni Kemal Hoca'nın vefatı üzerine derslere Semra adında genç bir edebiyat öğretmeni gelmiştir. İyileşen Mahmut Hoca okula geri döner, müdür muavinliği görevini bırakmak ister ama okul müdürünün ısrarı üzerine şartlı olmak üzere tekrar görevini üstlenir. "Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı", 2 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        • Salak Milyoner 'Yerli Sinema'
          22:15

          Salak Milyoner 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Kemal Sunal, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1974 yapımı "Salak Milyoner" Çarşamba akşamı Show TV'de! Filmde, define bulmak için İstanbul'a giden dört kardeşin hikâyesi konu edilir. Ölüm döşeğindeki Behçet, oğullarına İstanbul'daki altınlarını haber verir. Bunun için İstanbul'da yaşayan Mehmet Çavuş'u bulmaları gerekmektedir. Birbirini atlatıp İstanbul'a gitmeye çalışan dört kardeş tren istasyonunda karşılaşır. Mehmet Çavuş'un evine yerleşen kardeşler altınların evin altında gömülü olduğunu öğrenir. Mehmet Çavuş'a fark ettirmeden altınlara ulaşmaya çalışırlar. Ancak evin altında kardeşleri büyük bir sürpriz beklemektedir. "Salak Milyoner", 2 Aralık Çarşamba akşamı saat 22.15'te Show TV'de!

        • Alev Alev 'Dizi' (Tekrar Altyazılı)
          00:00

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar Altyazılı)

        • Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          05:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)