Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)
          08:00

          Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel hemen her evde yapılan "patates salatası" ve "mercimek köftesi" tariflerini verirken, mercimek hakkında bilinmeyenleri aktarıyor. Kadın Hastalıkları, Doğum/Perinatoloji Uzmanı Op. Dr. Petek Feriha Arıoğlu Perinatoloji dalının alanı ve kelime anlamı nedir, yaşanan gebelikte hangi durum ya da sorunlar gebeliği yüksek riskli hale getirir, gebelikte stresin yaratabileceği riski anne adayları nasıl yönetebilir sorularını yanıtlıyor. İç Hastalıkları ve Romatoloji Uzmanı Uzm. Dr. Zevcet Yılmaz "Ankilozan Spondilit" hastalığı hakkında bilgilendiriyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor. "Kendine İyi Bak", 1 Aralık Salı günü saat 08.00'de Show TV'de!

        • Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler (Canlı)
          09:45

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler (Canlı)

          Sağlıkla ilgili en doğru bilgileri ve en yeni gelişmeleri izleyiciler hafta içi her gün Show TV ekranından 'Dr. Ender Saraçile Sağlıklı Günler'de öğreniyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de bugün; Bilim Kurulu Üyesi/Enfeksiyon Hastalıkları Prof. Dr. Mehmet Ceyhan 'koronavirüs tedbirleri salgını bitirme konusunda yeterli mi' sorusunu yanıtlayacak. Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Dilaver Özturan koronavirüsün tat ve koku alma duygusunu neden ve nasıl etkilediğini açıklayacak. Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Canan Ağalar ile görüntülü bağlantının da gerçekleştirileceği yayında Dr. Ender Saraç, günün şifalı gıdasını ve enfeksiyon savar tariflerini paylaşırken Şef Sinem Çapraz ise günün yemeğini yapacak. Ateş ölçmenin püf noktası gibi konuların yanı sıra sokak röportajlarına da yer verilecek olan programda, halk merak ettiği soruları soracak, konunun uzmanları yanıtlayacak. "Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler", 1 Aralık Salı günü saat 09.45'te canlı yayınla Show TV'de!

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          11:30

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Turgay Başayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          12:45

          Turgay Başayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)

        • Show Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Show Ana Haber (Canlı)

        • Güldür Güldür Show (Yeni Bölüm)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Yeni Bölüm)

          7'den 70'e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show'da bu hafta da kahkaha tufanı var. Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show Salı akşamı Show TV'de... 60'ların favori televizyon programı Gelecekten Günümüze'de zaman makinesi kullanılıyor. Konuklar işçi İsmail, ses sanatçısı Mehtap, Hırsız Feridun ve Kasap Cemil gelecekten gelen torunları Fikri, Yeter, İbrahim ve Bahadır'la buluştuklarında neler yaşanacak? Kendine has psikologumuz Naime, en yakın arkadaşının evliliğinden sonra bunalıma giren Çiçek'in derdine derman olabilecek mi? Aralarındaki heyecanı kaybeden karı-kocamız Leman ve Kudret'in ilişkilerini düzeltebilecek mi? Okulda yeni işe başlayan öğretmen Cemil'i belalı sınıf 11fenA'da neler bekliyor? Cemil'in yenilikçi ve iyimser eğitimci tavrı derste başına ne gibi zorluklar açacak ? Yıllar sonra mahalleden çocukluk arkadaşı ve zengin iş adamı Kudret'le buluşacak olan Mesut ne istiyor olabilir? Uçurumdan aşağı yuvarlanmak üzere olan yolcu otobüsünün imdadına yetişen süper kahraman Fantastik Kadın Çiçek otobüsü kurtarabilecek mi? Fantastik Kadın Çiçek ile yolcular arasında ne yaşanacak ? Çiçek'i kimselere vermek istemeyen babası İbrahim, görücülerin geleceğini öğrendiğinde nasıl tepki verecek? Damat adayı Tayfur ve Babası İsmail'i zorlu bir sınav bekliyor... Kocasının davranışlarından şüphelenen Burcu ve babası Bilal ne keşfedecek? Mesut'un gizemli davranışlarının sebebi ne olabilir? Güldür Güldür Show, yeni bölümüyle 1 Aralık Salı akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        • Yağmur: Kıyamet Çiçeği 'Yerli Sinema'
          23:15

          Yağmur: Kıyamet Çiçeği 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Onur Aydın'ın yaptığı, Engin Hepileri, Elena Viunova, Erkan Kolçak Köstendil, Devrim Saltoğlu, Altan Erkekli, Sevtap Özaltun, Settar Tanrıöğen, Devrim Yakut, Sait Genay, Rıza Sönmez, Hüseyin Avni Danyal, Serap Aksoy, Ruhi Sarı, Ayhan Eroğlu, Yiğit Adalı, Ceren Hamzaoğlu gibi oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Yağmur: Kıyamet Çiçeği" Salı gecesi Show TV'de! Tarihin en büyük felaketlerinden biri; Çernobil Faciası! Çernobil'in kahramanları ve kurbanları... Destansı bir aşk hikâyesi... Trabzonspor ve unutulmaz bir futbol sezonu 1996... Ve Kazım Koyuncu... Farklı yaşamlar, ortak kader, tek bir öykü... Aşk, fedakârlık, acılar, mutluluklar, umutlar ve ölümler... Etkisinden uzun süre kurtulamayacağınız bir hikâye...Çernobil'den sonra eşini kanserden kaybeden ve sonrasında oğlunun da kanser olduğunu öğrenip tedavisi için Trabzon'a gelen ve burada Şenol'la tanışan Elena'nın hikâyesi... Elena'yla tanıştıktan sonra O'na ilk görüşte aşık olan idealist, Trabzonspor'da oynama hayaliyle yaşayan ve aşkından dolayı Erkan'ın şike teklifini kabul eden Şenol'un imkansız aşk hikayesi... Trabzonspor'un 1995-1996 futbol sezonunda şampiyonluğa koşarken son maçta kaybedilen şampiyonlukla yıkılan bir yuva ve intihara giden bir amigonun dramı... Ahmet'in hikayesi... Ve Kazım Koyuncu... Şarkıları ve kişiliği ile milyonların gönlünde yer eden ve ölümüyle herkesi yasa boğan kişi... Bir Karadenizli olmasının yanı sıra tutkulu bir Trabzonspor taraftarı olan Kazım'ın çocukluğundan başlayan öyküsü bizi bir Anadolu çocuğunun tüm masumiyetiyle içine alır. Kazım Koyuncu'nun düşünceleri, çocukluk aşkı Seher'den memleket sevdası yüzünden vazgeçişi ve Çernobil mağduru olarak yıllar sonra kanserden aramızdan ayrılışı... Kazım'ın hikayesi... Bu farklı yaşamlar iç içe girmiş hikayesiyle Yağmur Kıyamet Çiçeği'nde hayat buluyor. Farklı yaşamlar, ortak kader, tek öykü... "Yağmur: Kıyamet Çiçeği" 1 Aralık Salı gecesi saat 23.15'te Show TV'de!

        • Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          01:45

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          05:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)