Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Öykü Gürman İle Günün Yemeği (Tekrar)
          06:45

          Öykü Gürman İle Günün Yemeği (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)
          08:00

          Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel görsel şölen tadında sunumlar, eğlenceli tabaklar, göz alıcı masa düzeni ve şık sofra hazırlamanın püf noktalarını veriyor. Genel Cerrahi, Obezite ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Fatih Çiftçi insülin direnci nedir, şeker ameliyatı yani metabolik cerrahi nasıl yapılır, şeker ameliyatının vücuda sağladığı yararlar nelerdir sorularını yanıtlıyor. Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Doç. Dr. Betül Dündar çiftlerin bebek hayallerine engel olan problemleri açıklıyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor. "Kendine İyi Bak", 13 Kasım Cuma günü saat 08.00'de Show TV'de!

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          09:45

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          11:15

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        • Öykü Gürman İle Günün Yemeği (Yeni Bölüm)
          13:45

          Öykü Gürman İle Günün Yemeği (Yeni Bölüm)

          Öykü Gürman, hafta içi her gün günün yemeğini sizler için Show TV ekranlarında hazırlıyor! Öykü Gürman, hem pratik hem de çok lezzetli, tadı damakta kalacak günün yemeğini, mutfağında ağırladığı birbirinden maharetli konuklarıyla hazırlıyor ve soflarınıza taşıyor. "Bugün ne pişireceğim?" telaşına veya "Ben de yapabilir miyim?" sorusuna son verecek, lezzetiyle damak çatlatan yemeklerin ve çat kapı misafirlere karşı hayat kurtaracak pratik ve hızlı ikramların tarifleri de bu programda sizlerle paylaşılıyor. Mutfağınızdaki malzemelerle, kolayca yapabileceğiniz tariflerle misafirlerinize ve sevdiklerinize harika sofralar kurmanın yanı sıra binbir çeşit tatlı ve kurabiyelerle de çay saatlerinizin keyfine keyif katacaksınız! Öykü Gürman ile Günün Yemeği'nde bugün; Öykü Gürman, Hediye Tepehan ile birlikte ay poğaça, havuçlu rulo salata, gelin bohçası ve simit börek yapıyor. Soflardaki aile buluşmalarının, altın günlerinin ve çay saatlerinin yıldızı olmak istiyorsanız; lezzetin eğlenceli sohbetlerle harmanlandığı "Öykü Gürman ile Günün Yemeği"ni kaçırmayın! "Öykü Gürman ile Günün Yemeği" 13 Kasım Cuma günü saat 13.45'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)

        • SHOW Ana Haber (Canlı)
          18:45

          SHOW Ana Haber (Canlı)

        • Ramo 'Dizi' (Yeni Bölüm)
          20:00

          Ramo 'Dizi' (Yeni Bölüm)

          "KABUSUN OLACAĞIM SENİN!" Show TV'nin sevilen dizisi, BKM imzalı Ramo'nun 20. bölüm tanıtımı yayınlandı. Ramo'nun Cihangir'e meydan okuduğu tanıtımda ikili arasındaki savaş giderek kızışıyor. RAMO'DA NELER OLDU? Yavuz tarafından vurulan Ramo günlerce hastanede kaldıktan sonra kendine gelir gelmez yeniden Kaman meselesi ile ilgili harekete geçti. İlk işi ise Yavuz ile görüşmek oldu. Yavuz'la karşı karşıya gelen Ramo, parmak izi olan cinayet silahının hala kendisinde olduğunu söyleyerek onu tekrardan köşeye sıkıştırdı. Diğer tarafta Cihangir de her yerde Yavuz'u ararken Doğu, onu bularak Cihangir'e teslim etti. Ramo ve Sibel, Cihangir'in Yavuz'u öldüreceğini düşünürken, hiçbir şey yapmamasıyla büyük bir şaşkınlık yaşadı. Yavuz'un elinde Cihangir'i tehdit edebileceği belgeler vardı! Kaman gizemi dışında artık Yavuz'un dokunulmazlık gizemini de çözmeye çalışan Ramo, hem Yavuz'a hem Cihangir'e karşı bir oyun oynadı. Cihangir'e, Yavuz'un elindeki belgeleri alıp getireceğini söyledi. Oyununu başlatan Ramo, kendisi ile buluşmaya gelen Yavuz'u bağladıktan sonra Cihangir'i aradı. Yavuz'un ve belgelerin kendisinde olduğunu söylemesi üzerine Cihangir hemen buluşma yerine geldi. Ramo, Yavuz'a doğrulttuğu silahı Cihangir'in eline verince cinayet silahının üzerinde parmak izi kaldı! Ramo'dan aldığı belgelerin gerçek olmadığını, aslında her şeyin bir oyun olduğunu sonradan anlayan Cihangir için artık her şey çok geçti. Evine düzenlenen operasyonla Cihangir gözaltına alındı ancak finalde herkesi şoke eden gelişme bir gelişme yaşandı. Sorguya alınan Cihangir, Mahir'e cinayet silahının kaybolacağını söyledi! Yapımcılığını BKM'nin, yönetmenliğini M.Çağatay Tosun'un, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan'ın üstlendiği, Murat Yıldırım'ın 'Ramo' karakterine hayat verdiği Ramo'da; Esra Bilgiç, Olgun Şimşek, İlker Aksum, Yiğit Özşener, İdil Fırat, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Pelin Körmükçü, Hakan Gerçek, Efsane Odağ gibi oyuncular yer alıyor. Ramo, 13 Kasım Cuma akşamı saat 20.00'de yeni bölümüyle Show TV'de!

        • Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        • Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          05:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)