Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Öykü Gürman İle Günün Yemeği (Tekrar)
          06:45

          Öykü Gürman İle Günün Yemeği (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)
          08:00

          Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel çıtır çıtır ve enfes "milföy mantı" ve "bulgur salatası" tariflerini veriyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş stres, sağlık ve güzelliğimizi nasıl etkiler, mutlu ve huzurlu bir hayat yaşlanmayı geciktirir mi sorularını yanıtlıyor. Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan stresin, ağız ve diş sağlığını nasıl etkilediğini, Estetisyen, Güzellik ve Yaşam Koçu Emine Aytek de cilt bozukluklarına neden olup olmadığını açıklıyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor. "Kendine İyi Bak", 12 Kasım Perşembe günü saat 08.00'de Show TV'de!

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          09:45

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Kalp Atışı 'Dizi'  (Tekrar)
          11:15

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        • Öykü Gürman İle Günün Yemeği (Yeni Bölüm)
          13:45

          Öykü Gürman İle Günün Yemeği (Yeni Bölüm)

          Öykü Gürman, hafta içi her gün günün yemeğini sizler için Show TV ekranlarında hazırlıyor! Öykü Gürman, hem pratik hem de çok lezzetli, tadı damakta kalacak günün yemeğini, mutfağında ağırladığı birbirinden maharetli konuklarıyla hazırlıyor ve soflarınıza taşıyor. "Bugün ne pişireceğim?" telaşına veya "Ben de yapabilir miyim?" sorusuna son verecek, lezzetiyle damak çatlatan yemeklerin ve çat kapı misafirlere karşı hayat kurtaracak pratik ve hızlı ikramların tarifleri de bu programda sizlerle paylaşılıyor. Mutfağınızdaki malzemelerle, kolayca yapabileceğiniz tariflerle misafirlerinize ve sevdiklerinize harika sofralar kurmanın yanı sıra binbir çeşit tatlı ve kurabiyelerle de çay saatlerinizin keyfine keyif katacaksınız! Öykü Gürman ile Günün Yemeği'nde bugün; Öykü Gürman, Fatma Çavlı ile birlikte ekmek arası maç köftesi, sokak simidi, tavuk tantuni ve ıslak hamburger yapıyor. Soflardaki aile buluşmalarının, altın günlerinin ve çay saatlerinin yıldızı olmak istiyorsanız; lezzetin eğlenceli sohbetlerle harmanlandığı "Öykü Gürman ile Günün Yemeği"ni kaçırmayın! "Öykü Gürman ile Günün Yemeği" 12 Kasım Perşembe günü saat 13.45'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)

        • SHOW Ana Haber (Canlı)
          18:45

          SHOW Ana Haber (Canlı)

        • Alev Alev 'Dizi' (Yeni Bölüm)
          20:00

          Alev Alev 'Dizi' (Yeni Bölüm)

          "CEMRE YAŞIYOR..." Show TV'de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Alev Alev'in merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Rüya'nın yangın sonrası büyük üzüntü yaşadığı tanıtımda Çelebi, Cemre'nin yaşadığını ve ona yardım eden birinin olduğunu söyleyerek gerilimi arttırıyor. Rüya, Çiçek'in ölümünden sorumlu olduğunu düşündüğü İskender'e hesap sorarken, Tomris'in Çiçek'e "Kızımın yerine geç!" demesi izleyenleri şoke ediyor. Çiçek'i gören Ali'nin vereceği tepki ise büyük merak konusu oluyor. ALEV ALEV'İN İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLDU? Kocası Çelebi'nin psikolojik ve fiziksel şiddetine maruz kalan ve küçük kızıyla birlikte bu yaşamdan kurtulmaya çalışan Cemre'nin kurtulmak için tek şansı sarnıçta düzenlenen yardım gecesinden çıkıp kızı Güneş'i de alarak kaçmaktı. Ancak sarnıçta çıkan yangın sadece Cemre'yi değil, hayatın acı gerçekleri ile hiç karşılaşmamış olan Rüya ve tek arzusu aşık olduğu adamla evlenmek olan Çiçek'in de hayatını tepetaklak etti. Rüya'nın organize ettiği ihtişamlı yardım gecesinde çıkan bu yangın, büyük bir kaos yarattı. Erkekler kendini kurtarırken, pek çok kadın hayatını kaybetti. Bu sırada Rüya'nın nişanlısı İskender'in, Rüya'yı alevlerin ardında bırakarak ölüme terk etmesi ekran başındakileri şoke ederken, Çiçek'in bu duruma müdahale etmesiyle İskender'in onu da alevlerin içine iterek kaçması bölüme damga vuran anlardan bir diğeri oldu. Davette garson olarak görevli olan Ömer, Rüya'yı kurtardı ancak alevlerin içinde kalan Çiçek ağır yaralandı. Cemre ise yangın öncesinde sarnıçtan çıkarak kurtulurken, herkese kendini ölmüş gibi göstererek Çelebi'den kaçmak istedi. Cemre'yi evinde saklayarak yardım eden ve ölmüş gibi görünmesini sağlayan ise gazeteci Ozan oldu. Çelebi, Ozan'ın morga koyduğu mücevherleri görünce büyük bir yıkım yaşarken, Cemre'nin sandığı ceset için hemen DNA testi yapılmasını istedi. Yangından sonra haber alınamayan Çiçek ise ağır yaralı halde hastaneye getirildi. Rüya ve Ali, Çiçek'i ararken, Tomris kendi ölen kızı Şimal yerine Çiçek'in eşyalarını koyarak şoke eden bir hamle yaptı. Ölü sanılan Cemre ise finalde Güneş'le birlikte yaptıkları resmi tamamlayarak kızına yaşadığına dair bir mesaj verdi. Cemre, Çiçek ve Rüya... Yangın sonrası tüm hayatı değişen bu üç kadının girdiği zorlu mücadelede neler olacak? Yönetmenliğini Ahmet Katıksız'ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün'ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor. Alev Alev'in yeni bölümü 12 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        • Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          22:30

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        • Arıza 'Dizi' (Tekrar)
          01:30

          Arıza 'Dizi' (Tekrar)

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          04:30

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)