Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Öykü Gürman İle Günün Temeği (Tekrar)
          06:45

          Öykü Gürman İle Günün Temeği (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)
          08:00

          Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel bütçeye göre meyveli tart tarifi veriyor. Dr. Sonay Öztan Gökhan izleyicilerden gelen gülüşleri yorumlarken, sağlıklı ve güzel dişleri anlatıyor. KBB Uzmanı Op. Dr. Can Ercan burun estetiğine dair tüm merak edilenleri açıklarken, Üroloji Uzmanı Prof. Dr. M. İhsan Karaman çocuklarda gece yatak ıslatmanın nedenlerini aktarıyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor. "Kendine İyi Bak", 10 Kasım Salı günü saat 08.00'de Show TV'de!

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          09:45

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          11:15

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        • Öykü Gürman İle Günün Temeği (Yeni Bölüm)
          13:45

          Öykü Gürman İle Günün Temeği (Yeni Bölüm)

          Öykü Gürman, hafta içi her gün günün yemeğini sizler için Show TV ekranlarında hazırlıyor! Öykü Gürman, hem pratik hem de çok lezzetli, tadı damakta kalacak günün yemeğini, mutfağında ağırladığı birbirinden maharetli konuklarıyla hazırlıyor ve soflarınıza taşıyor. "Bugün ne pişireceğim?" telaşına veya "Ben de yapabilir miyim?" sorusuna son verecek, lezzetiyle damak çatlatan yemeklerin ve çat kapı misafirlere karşı hayat kurtaracak pratik ve hızlı ikramların tarifleri de bu programda sizlerle paylaşılıyor. Mutfağınızdaki malzemelerle, kolayca yapabileceğiniz tariflerle misafirlerinize ve sevdiklerinize harika sofralar kurmanın yanı sıra binbir çeşit tatlı ve kurabiyelerle de çay saatlerinizin keyfine keyif katacaksınız! Öykü Gürman ile Günün Yemeği'nde bugün; Öykü Gürman, Selvi Bilir ile birlikte kıtırlı karamelize soğan çorbası, milföy çanağında et sote, kerevizli tavuk salatası ve şerbetli kadayıf kurabiyesi yapıyor. Soflardaki aile buluşmalarının, altın günlerinin ve çay saatlerinin yıldızı olmak istiyorsanız; lezzetin eğlenceli sohbetlerle harmanlandığı "Öykü Gürman ile Günün Yemeği"ni kaçırmayın! "Öykü Gürman ile Günün Yemeği" 10 Kasım Salı günü saat 13.45'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)

        • Show Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Show Ana Haber (Canlı)

        • Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          20:00

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

          YANGIN SONRASI BAMBAŞKA YERLERE SAVRULAN CEMRE, ÇİÇEK VE RÜYA'NIN HAYATI NASIL DEĞİŞECEK? Ay Yapım'ın Show TV için hazırladığı 'Alev Alev', ilk bölümüyle dün akşam Show TV ekranlarına geldi. "Kadın olma" kavramına adalet, güzellik, şiddet ve pek çok tema üzerinden özgün bir anlatımla yaklaşan dizinin ilk bölümü övgü dolu yorumlar aldı. Özellikle hazırlıklarıyla birlikte toplamda 2 ayda çekilen yangın sahnesinin nefesleri kestiği bölümde bu yangın, Cemre, Çiçek ve Rüya'nın da gireceği zorlu mücadelenin başlangıcı oldu. Senaryosunu Burcu Görgün'ün kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Ahmet Katıksız'ın oturduğu 'Alev Alev', ilk bölümüyle dün akşam Show TV'de izleyicilerle buluştu. Ay Yapım imzalı dizi, sinema filmi tadındaki ilk bölümüyle çok konuşuldu. Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ve usta oyuncu Zuhal Olcay'ı buluşturan dizinin ilk bölümünde yaşanan yangın Cemre, Çiçek ve Rüya başta olmak üzere hikayenin tüm kahramanlarının hayatlarını sıfır noktasına getirdi. Rüya çaresiz bir şekilde öldüğünü bildiği Çiçek'i kaybetmenin acısını yaşarken, Cemre kendini ölmüş göstererek hem kendi hayatını hem de kızının yaşamını kurtarmak için tehlikeli bir hamle yaptı. Tomris'in, kızı Şimal yerine koyarak tedavisine başladığı Çiçek'le yüzleşmesi şimdiden heyecanla beklenirken; bölümün finalinde yangında öldüğü sanılan Cemre'nin, kızı Güneş'le birlikte yaptıkları resmi tamamlayarak kızına yaşadığı mesajını vermesi heyecanı yükseltti.

        • Bizim Aile 'Yerli Sinema'
          22:45

          Bizim Aile 'Yerli Sinema'

          Yönetmenliğini Ergin Orbey'in yaptığı, Münir Özkul, Adile Naşit, Tarık Akan, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Bizim Aile" Salı akşamı Show TV'de! Yaşar Usta, üç çocuğu ile dul kalmış bir adamdır; eşinin vefatından sonraysa kimseyle evlenmemiş, çocuklarına hem annelik hem babalık yapmıştır. Yaşar Usta ile aynı mahallede yaşayan komşusu Melek Hanım da 3 çocuğu ile zamanında dul kalmış, çocuklarını yetiştirmenin tüm zorluklarına katlanmıştır. Mahalledeki komşu ise Melek ile Yaşar Usta'nın tam birbirlerine göre olduğunu düşünürler. Ne yapar eder çöpçatanlık yaparak bu iki yalnız insanı evlendirirler. Ama birbirleriye yaşamak zorunda kalan 6 kardeş o kadar da hızlı uyum sağlayamayacaktır... "Bizim Aile", 10 Kasım Salı akşamı saat 22.45'te Show TV'de!

        • Gizli Gerçekler 'Yabancı Sinema'
          00:45

          Gizli Gerçekler 'Yabancı Sinema'

        • Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          05:30

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)