Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Türk Malı 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Türk Malı 'Dizi' (Tekrar)

        • Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün; Şef Suna Aydın "nohutlu çıtır mantı" ve "susamlı tatlı kurabiye" tarifleri veriyor. İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Gülistan Bahat Öztürk yetersiz beslenme yani 'malnütrisyon' hakkında bilgilendiriyor. İş İnsanı Niyazi Ercan maden suyunun hangi amaçlarla kullanıldığını ve maden suyundaki minerallerin insan sağlığı açısından önemini anlatıyor. Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Doç. Dr. Hediye Dağdeviren tüp bebek tedavisi hakkında merak edilenleri açıklıyor. Güzellik Uzmanı Aytül Koçyıldız lazer epilasyonda herkes aynı sonucu alabilir mi, kişi için kalıcı kaş uygulamasında doğru yöntem nasıl belirlenir, kalıcı eyeliner ya da dipliner göze zarar verir mi, kalıcılığı kaç yıldır sorularını yanıtlıyor. "Hayat Güzeldir", 7 Kasım Cumartesi günü saat 08.15'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        • Cumartesi Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Cumartesi Sürprizi (Canlı)

        • Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          13:00

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        • Çocuktan Al Haberi (Yeni Sezon)
          17:00

          Çocuktan Al Haberi (Yeni Sezon)

          Ekranların en eğlenceli ve en sıra dışı yarışma programı Çocuktan Al Haberi, Doğa Rutkay Kamal'ın neşeli sunumuyla, yepyeni ve birbirinden tatlı 9 çocukla birlikte hafta sonu Show TV'de! Birbirinden sevimli çocukların kendilerine sorulan sorulara tam bir doğallık içinde verdikleri yanıtlar izleyiciyi kimi zaman şaşırtıyor, kimi zaman kahkahaya boğuyor. Doğa Rutkay Kamal ile çocuklar arasındaki diyaloglar yarışmaya renk katıyor. 9 çocuk ve 3 yarışmacının yer alacağı programda, yarışmacılar çocukların verdikleri cevapları doğru tahmin ederek topladığı puanlarla yarışmanın sonunda muhteşem ödüller kazanıyor. Çocuktan Al Haberi'nde bugün; Mustafa Dinçir, Özge Şahin ve Neslihan Damla Çak yarışıyor. Günün ana soruları; " Denizler altında mı yaşamak isterdin yoksa ağaçlar içinde bir ormanda mı?" ve "Damlaya damlaya göl olur mu?" oluyor. Uygar'ın hıçkırığa verdiği tepkiye çok güleceğiniz bu bölümde Emir'in babasıyla yeni bestesi olan rap şarkısını dinleyecek, Aras'tan sihirbazlık denemeleri izleyeceksiniz. Luna, Doğa'yı duygulandıran harika bir hediye verecek. Doğa Rutkay Kamal'ın sunumuyla minikleri ve onların kocaman dünyasını keşfedeceğiniz Çocuktan Al Haberi'nde çok eğleneceksiniz! "Çocuktan Al Haberi", 7 Kasım Cumartesi günü saat 17.00'de yeni bölümüyle Show TV'de!

        • Show Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Show Ana Haber (Canlı)

        • Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Yeni Bölüm)
          20:00

          Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Yeni Bölüm)

          "BENİM İÇİN DAYAN KUZEY!" Show TV'nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 38. bölüm tanıtımı yayınlandı. Sefer ve ekibinin Dali maskeleriyle Nahide'yi kurtarma operasyonuna giriştiği tanıtımda Yıldız'la evlenmek isteyen Kuzey, Yaşar'ın zorlu sınavıyla karşı karşıya kalıyor. Yıldız için tüm zorluklara göğüs geren Kuzey'in görevleri yerine getirdiği eğlenceli anlar seyircileri kahkahalara boğuyor. Kuzey ve Yıldız'ın aşk hikayesini romantik ve komik bir anlatımla seyirciyle buluşturan Kuzey Yıldızı-İlk Aşk, her Cumartesi Show TV'de ekrana geliyor. KUZEY YILDIZI İLK AŞK'IN 38. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? Yıldız, gördükleri karşısında neye uğradığını şaşırmıştır ve büyük bir hayal kırıklığı içindedir. Bulut, kayıtsız şartsız hayatından çıkıp gidecektir. Kuzey ve Yıldız'ın aralarındaki engeller bir bir ortadan kalkıyor gibi görünmektedir. Bu zamana kadar iki aşığın göğünden bir an olsun ayrılmayan kara bulutlar bir bir dağılmaya, nihayet gün yüzü onlara da gülmeye başlamıştır. Kuzey ve Yıldız, artık sadece aşklarını ve geleceklerini düşünmelilerdir. Bir yandan hazırlıklara başlarken bir yandan bu büyünün bozulmasından delicesine korkmaktadırlar. Nitekim korktukları başlarına gelir. Yirmi yıllık aşkın, yirmi yıllık engeli Yaşar, kendini gösterir. Kuzey'in aşkını, kendi yöntemleriyle sınayacaktır. Kuzey, kendine fazlasıyla güvense de sınavlar çok zor ve tehlikelidir. Kuzey, bir Yıldız'a dokunabilmek için uçmayı göze alabilecek midir? Buna cesaret etse bile sonunda Yıldız'a dokunmayı başarabilecek midir? Yoksa... Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler'in oturduğu Kuzey Yıldızı-İlk Aşk'ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın yeni bölümü 7 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        • Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        • Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)
          02:15

          Alev Alev 'Dizi' (Tekrar)

        • Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          04:45

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)