Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Öykü Gürman İle Günün Yemeği (Tekrar)
          06:45

          Öykü Gürman İle Günün Yemeği (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)
          08:00

          Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel "İsveç köftesi" ve farklı lezzet arayanlar için "parmesanlı patlıcan" tarifleri veriyor. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Ali Fuat Serpen çocuklarda "krup hastalığı"nın neden olduğunu, grip ve nezle arasındaki farkları anlatıyor. Medikal Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Yeşim Yıldırım kanserin neden giderek yaygınlaştığını açıklarken, İmmünoterapi hakkında bilgi veriyor. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Nuri Erdem dizlerde yaşlanmanın belirtileri nelerdir, kıkırdak kaybından korunabilmek mümkün müdür, kireçlenmenin hangi yöntemlerle tedavi edilir sorularını yanıtlıyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor. "Kendine İyi Bak", 28 Ekim Çarşamba günü saat 08.00'de Show TV'de

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          09:45

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          11:15

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        • Öykü Gürman İle Günün Yemeği (Yeni Bölüm)
          13:45

          Öykü Gürman İle Günün Yemeği (Yeni Bölüm)

          Öykü Gürman, hafta içi her gün günün yemeğini sizler için Show TV ekranlarında hazırlıyor! Öykü Gürman, hem pratik hem de çok lezzetli, tadı damakta kalacak günün yemeğini, mutfağında ağırladığı birbirinden maharetli konuklarıyla hazırlıyor ve soflarınıza taşıyor. "Bugün ne pişireceğim?" telaşına veya "Ben de yapabilir miyim?" sorusuna son verecek, lezzetiyle damak çatlatan yemeklerin ve çat kapı misafirlere karşı hayat kurtaracak pratik ve hızlı ikramların tarifleri de bu programda sizlerle paylaşılıyor. Mutfağınızdaki malzemelerle, kolayca yapabileceğiniz tariflerle misafirlerinize ve sevdiklerinize harika sofralar kurmanın yanı sıra binbir çeşit tatlı ve kurabiyelerle de çay saatlerinizin keyfine keyif katacaksınız! Öykü Gürman ile Günün Yemeği'nde bugün; Öykü Gürman, Ayşenur Altan ile birlikte külah poğaça, kandil simidi, patates künefe ve tavuklu tel şehriyeli salata yapıyor. Soflardaki aile buluşmalarının, altın günlerinin ve çay saatlerinin yıldızı olmak istiyorsanız; lezzetin eğlenceli sohbetlerle harmanlandığı "Öykü Gürman ile Günün Yemeği"ni kaçırmayın! "Öykü Gürman ile Günün Yemeği" 28 Ekim Çarşamba günü saat 13.45'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)

        • SHOW Ana Haber (Canlı)
          18:45

          SHOW Ana Haber (Canlı)

        • Şeref Sözü 'Dizi' (Yeni Bölüm)
          20:00

          Şeref Sözü 'Dizi' (Yeni Bölüm)

          "CİHAN'I SEVİYORUM..." Show TV'de ekrana gelen, yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği 'Şeref Sözü'nün yeni bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Faruk'un, İsra'yı ve oğlunu bulmak için harekete geçtiği tanıtımda Malik ailesinin neler yapacağı merakla bekleniyor. İsra'nın gözyaşları içinde "Cihan'ı seviyorum..." itirafı izleyenleri derinden etkilerken Emsal, "Bir gün buradan gitmek için ayaklarıma kapanacaksın!" sözleriyle adeta meydan okuyor. İsra'nın çığlıklarının yankılandığı tanıtım seyircileri nefesleri kesen bir bölümün daha beklediğini gösteriyor. ŞEREF SÖZÜ'NDEN SOSYAL MEDYAYA ÖZEL ÖN İZLEME SAHNESİ! Çarşamba akşamı ekrana gelecek Şeref Sözü'nün sosyal medyaya özel ön izleme sahnesi de izleyicilerle buluştu. Cihan ve İsra'nın masal diyarını andıran büyüleyici bir ortamda görüldüğü sahnede İsra'nın annesiyle olan duygusal anısı ekrana geliyor. İsra'nın Cihan'a "Seni bırakmayacağım..." diyerek söz vermesi ise romantik anlara sahne oluyor. ŞEREF SÖZÜ'NÜN ÜÇÜNCÜ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? Cihan, kayıp İsra'yı bulabilmek için herkesi karşısına almaya kararlı! İsra'nın adadan kendi isteğiyle ayrıldığına ihtimal vermeyen Cihan Adabeyli, karısına ve çocuğuna el atmaya kimin cüret ettiğini bulabilmek için adanın altını üstüne getiriyor. Tüm ada halkı seferber olup İsra'yı ararken; İsra ölümle yaşam arasında bir savaş vermektedir. Cihan'ın gerçeği öğrenmemesi için elinden geleni yapan Emsal, İsra'yı hayatlarından tümüyle çıkaracak planını uygulamaya koyar. Cihan, İsra'yı bulabilecek mi? İsra'nın akıbeti ne olacak? Cavidan, yaşadığı vicdan azabına dayanamayıp her şeyi itiraf edecek mi? İsra'yı kurtarmaya gelen Mahbube'nin planı ne? Faruk, İsra'yı bulmak için nasıl bir yol deneyecek? Şeref Sözü, Çarşamba akşamı saat 20.00'de yeni bölümüyle Show TV'de!

        • Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        • Arıza 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Arıza 'Dizi' (Tekrar)

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          05:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)