Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Öykü Gürman İle Günün Temeği (Tekrar)
          06:45

          Öykü Gürman İle Günün Temeği (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)
          08:00

          Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Kebap Ustası Bedri Bey ve Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel "Adana kebap", "tepside patlıcan kebabı" ve "et tava" yapmanın püf noktalarını paylaşıyor. Jinekolojik Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Gökhan Boyraz miyom nedir, miyom tespit edildiğinde ameliyat kararı neye göre verilir, tedavi sonuçları kalıcı mıdır, miyom ilerde tekrarlar mı sorularını yanıtlıyor. Osteopat, Fizyoterapist Hakan Kaymaz bel ve boyun ağrılarının sebeplerini açıklıyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor. "Kendine İyi Bak", 27 Ekim Salı günü saat 08.00'de Show TV'de

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          09:45

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          11:15

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        • Öykü Gürman İle Günün Temeği (Yeni Bölüm)
          13:45

          Öykü Gürman İle Günün Temeği (Yeni Bölüm)

          Öykü Gürman, hafta içi her gün günün yemeğini sizler için Show TV ekranlarında hazırlıyor! Öykü Gürman, hem pratik hem de çok lezzetli, tadı damakta kalacak günün yemeğini, mutfağında ağırladığı birbirinden maharetli konuklarıyla hazırlıyor ve soflarınıza taşıyor. "Bugün ne pişireceğim?" telaşına veya "Ben de yapabilir miyim?" sorusuna son verecek, lezzetiyle damak çatlatan yemeklerin ve çat kapı misafirlere karşı hayat kurtaracak pratik ve hızlı ikramların tarifleri de bu programda sizlerle paylaşılıyor. Mutfağınızdaki malzemelerle, kolayca yapabileceğiniz tariflerle misafirlerinize ve sevdiklerinize harika sofralar kurmanın yanı sıra binbir çeşit tatlı ve kurabiyelerle de çay saatlerinizin keyfine keyif katacaksınız! Öykü Gürman ile Günün Yemeği'nde bugün; Öykü Gürman, Sevde Kasapoğlu ile birlikte pratik tavuk paça çorbası, bükme patlıcan kebabı, havuçlu pilav ve limonlu pratik cheesecake yapıyor. Soflardaki aile buluşmalarının, altın günlerinin ve çay saatlerinin yıldızı olmak istiyorsanız; lezzetin eğlenceli sohbetlerle harmanlandığı "Öykü Gürman ile Günün Yemeği"ni kaçırmayın! "Öykü Gürman ile Günün Yemeği" 27 Ekim Salı günü saat 13.45'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)

        • Show Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Show Ana Haber (Canlı)

        • Güldür Güldür Show (Yeni Sezon)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Yeni Sezon)

          GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW'UN YENİ SEZONU BAŞLIYOR! 7'den 70'e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show'un özlemle beklenen yeni bölümleri Salı akşamları Show TV'de... Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Kahkahanın bir an durmayacağı yeni sezonun ilk bölümü 27 Ekim Salı akşamı Show TV'de... Koronavirüs hakkında halkın nabzını ölçmek isteyen Bilal neler öğrenecek? Halk koronadan korunmak için ne gibi önlemler almış olabilir? Gelinler Yarışıyor programında neler oluyor? Sunucu Feridun ve gelinler arasında ne gibi sıkıntılar yaşandı? Mehtap gelinin evine konuk olan diğer yarışmacılar ne gibi eleştirilerde bulundular? Mehtap gelinin överek bitiremediği eşi aslında nasıl biri? Emekliliğine az kalmış olan polis memuru Bilal'in yeni ortağı Mesut, Bilal'e ne gibi zorluklar yaşatıyor? Verilen gizli görevde Bilal'i kızdıran olay ne oldu? Mesut ve Bilal verilen gizli görevi başarıyla tamamlayabilecek mi? Tayfur'un Burcuyla ilişkisi nasıl gidiyor? Fikri nasıl bir yanlış anlaşmaya neden olacak? Çiftimiz bu zorlukları aşabilecek mi? Gelecekten gelen kişilerin Fikri'ye gelme sebepleri nedir? Galaksiyi kurtaracak olan seçilmiş kişi Fikri olabilir mi? Gelecekteki robot istilasını seçilmiş kişi Fikri mi durduracak? Peki evlerine davetsiz gelen misafirlere anne Naime nasıl tepki gösterecek? İlk buluşma için Leman, İsmail'i neden müzeye çağırmış olabilir? Leman'ın belalısı İbrahim'in de müzeye gelmesine İsmail nasıl bir çözüm bulacak? İsmail'in bulduğu çözüm gerçekten sorunları çözebilecek mi? Genç şarkıcı Ozan'ın albümüne yatırım yapmayı düşünen zengin çift Burcu ve Cemal şarkıları beğenecekler mi? Ozan'ın hazırladıkları şarkılara müzik stüdyosu sahibi Feridun'un tepkisi ne oldu? Güldür Güldür Show, yeni sezonuyla 27 Ekim Salı akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        • Şeref Sözü 'Dizi' (Tekrar)
          23:15

          Şeref Sözü 'Dizi' (Tekrar)

        • Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          01:30

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          04:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)