Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Öykü Gürman İle Günün Yemeği (Tekrar)
          06:45

          Öykü Gürman İle Günün Yemeği (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel lezzetine doyulmaz "fırında palamut pilaki" tarifi veriyor. Çocuk Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Alper Güzeltaş doğuştan kalp hastalığı nedir, başlıca belirtileri nelerdir, anne karnında kalp hastalığını tespit etmek mümkün müdür, doğumdan sonra hangi belirtilerin varlığında çocuk doktora gitmek gerekir sorularını yanıtlıyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş acilen yapılması gereken estetik ameliyatlarını söylerken, Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan ağızda bulunan bir çürük dişin hangi hasarlara sebep olacağını açıklıyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          09:45

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          11:15

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        • Öykü Gürman İle Günün Yemeği
          13:45

          Öykü Gürman İle Günün Yemeği

          Öykü Gürman, hafta içi her gün günün yemeğini sizler için Show TV ekranlarında hazırlıyor! Öykü Gürman, hem pratik hem de çok lezzetli, tadı damakta kalacak günün yemeğini, mutfağında ağırladığı birbirinden maharetli konuklarıyla hazırlıyor ve soflarınıza taşıyor. "Bugün ne pişireceğim?" telaşına veya "Ben de yapabilir miyim?" sorusuna son verecek, lezzetiyle damak çatlatan yemeklerin ve çat kapı misafirlere karşı hayat kurtaracak pratik ve hızlı ikramların tarifleri de bu programda sizlerle paylaşılıyor. Mutfağınızdaki malzemelerle, kolayca yapabileceğiniz tariflerle misafirlerinize ve sevdiklerinize harika sofralar kurmanın yanı sıra binbir çeşit tatlı ve kurabiyelerle de çay saatlerinizin keyfine keyif katacaksınız! Öykü Gürman ile Günün Yemeği'nde bugün; Öykü Gürman, Leyla Şahin ile birlikte bulgurlu avcı böreği, bayatlamayan kurabiye ve yıldız şehriye salatası yapıyor. Soflardaki aile buluşmalarının, altın günlerinin ve çay saatlerinin yıldızı olmak istiyorsanız; lezzetin eğlenceli sohbetlerle harmanlandığı "Öykü Gürman ile Günün Yemeği"ni kaçırmayın!

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Çukur 'Dizi'
          20:00

          Çukur 'Dizi'

          Cengiz'in hamlesiyle ailesinin tehlikede olduğunu gören Yamaç, Cengiz'i bile şaşırtacak bir hamle yapacak. Vartolu ve Yamaç hem Cengiz'le baş etmek hem de Çukur'u korumak için harekete geçmek üzereyken sürpriz bir haberle bütün planları değişecek. Karaca'nın Azer'in ölümü hakkında söyleyeceği şeyler Koçovalı evinde bütün dengeleri alt üst edecek. Çukur halkı kendilerinden biri zarar görünce bir kez daha kenetlenecek. Yamaç ve Vartolu'yla birlikte nefes kesecek bir aksiyona giren gençler, Çukurlu olmanın ne demek olduğunu duygu dolu anlarla hatırlayacak. Yamaç, Cengiz'in görevini de yerine getirdikten sonra eski bir düşmanıyla yeniden bir araya gelmek zorunda kalacak.

        • Arıza 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Arıza 'Dizi' (Tekrar)

        • Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          04:45

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)