Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Türk Malı 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Türk Malı 'Dizi' (Tekrar)

        • Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün; Şef Suna Aydın "köz patlıcanlı köfte" ve "mandalinalı puding" tarifleri veriyor. Diş Hekimi Dr. Yeşim Şeker estetik gülüş dizaynı hakkında bilgilendiriyor. Diyestisyen Faysal Sili verilen kiloyu korumak için yapılması gerekenleri, kabızlığın çözüm yollarını ve kilo almanın kilo vermekten neden daha zor olduğunu açıklıyor. Estetik ve Güzellik Danışmanı Mustafa Calban estetik operasyon yaptırmadan önce nelere dikkat edilmeli, yüz germe işlemi mi yoksa ip askı mı daha uzun ömürlüdür, tüm yüz botoks işleminde nelere dikkat edilmeli sorularını yanıtlıyor. "Hayat Güzeldir", 24 Ekim Cumartesi günü saat 08.15'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        • Cumartesi Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Cumartesi Sürprizi (Canlı)

        • Şeref Sözü 'Dizi' (Tekrar)
          13:00

          Şeref Sözü 'Dizi' (Tekrar)

        • Çocuktan Al Haberi (Yeni Sezon)
          17:00

          Çocuktan Al Haberi (Yeni Sezon)

          Ekranların en eğlenceli ve en sıra dışı yarışma programı Çocuktan Al Haberi, Doğa Rutkay Kamal'ın neşeli sunumuyla, yepyeni ve birbirinden tatlı 9 çocukla birlikte hafta sonu Show TV'de! Birbirinden sevimli çocukların kendilerine sorulan sorulara tam bir doğallık içinde verdikleri yanıtlar izleyiciyi kimi zaman şaşırtıyor, kimi zaman kahkahaya boğuyor. Doğa Rutkay Kamal ile çocuklar arasındaki diyaloglar yarışmaya renk katıyor. 9 çocuk ve 3 yarışmacının yer alacağı programda, yarışmacılar çocukların verdikleri cevapları doğru tahmin ederek topladığı puanlarla yarışmanın sonunda muhteşem ödüller kazanıyor. Çocuktan Al Haberi'nde bugün; Barış Ayna, Nilsu Ketenoğlu ve Selen Yılmaz yarışıyor. Günün ana soruları; "Çocuklar mı daha yaramazdır büyükler mi?" ve "Ağaçlar, kışın kar yağdığında üşür mü?" oluyor. Aras'tan kedilerin yaramazlıklarıyla ilgili yepyeni bilgiler öğreneceğiniz bu bölümde Duru'nun ailecek nasıl eğlenip kendi deyimiyle "çıldırdıklarını" görecek, Kami'den nefis bir mıhlama tarifi alacaksınız. İkizlerin sokaktaki hayvanlar için tatlı isteklerini dinleyeceksiniz. Doğa Rutkay Kamal'ın sunumuyla minikleri ve onların kocaman dünyasını keşfedeceğiniz Çocuktan Al Haberi'nde çok eğleneceksiniz! "Çocuktan Al Haberi", 24 Ekim Cumartesi günü saat 17.00'de yeni bölümüyle Show TV'de!

        • Show Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Show Ana Haber (Canlı)

        • Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Yeni Bölüm)
          20:00

          Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Yeni Bölüm)

          "YILDIZ KADIOĞLU BENİMLE EVLENİR MİSİN?" Show TV'nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 37. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Nahide'nin kuyumcudan kaçırıldığı tanıtımda haberi alan Sefer şoke oluyor. Kuzey ve Şule'nin boşanma davasının sonucu merakla beklenirken Kuzey, Yıldız'a evlenme teklif ediyor. 20 yıllık aşkının teklifine "Evet!" diyerek haykıran Yıldız, Bulut'un evinde kendi fotoğraflarıyla dolu odasını gördüğünde neye uğradığını şaşırıyor. Kuzey ve Yıldız'ın aşk hikayesini romantik ve komik bir anlatımla seyirciyle buluşturan Kuzey Yıldızı-İlk Aşk, her Cumartesi Show TV'de ekrana geliyor. KUZEY YILDIZI İLK AŞK'IN 36. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU? Kuzey'in gizli düşmanı, kızlara kadar ulaşarak artık ne kadar tehlikeli olduğunu gösterince herkes birlik olup harekete geçti. Sefer, pampasını korumak için nöbet tutarken bacanakları da zorlu eğitimlerden geçirerek düşmana karşı hazır hale getirdi. Tüm Mollaoğulları ve Kadıoğulları da gelecek tehlikeye karşı tetikteydi. Öte yandan Yıldız da Kuzey için telaşlanmaya başlamış, Bulut'un tüm yaptıkları iki aşığı uzaklaştırmak yerine birbirine daha yakınlaştırmıştı ancak Bulut, hedefine ulaşmak için her yolu denemeye devam etti. İçlerine sızarak hem Yıldız'la hem Kuzey'le yakın olan Bulut, iki aşığı manipüle ederek birbirinden uzaklaştırmaya çalıştı. Yıldız'ın üniversite arkadaşlarını Ordu'ya çağırarak sürpriz yapan Bulut, Kuzey'i gelen gruptan Erdinç'e karşı dolduruşa getirince olay çıktı. Kuzey kıskançlığına yenik düşüp Yıldız'ın arkadaşına kafa atınca ikili arasında gerilim yaşandı. Bulut, Kuzey'in üzerine oyunlar oynadıkça, Kuzey kendini haklı çıkarmaya çalışıyordu. En sonunda gözünü karartan Bulut, sesini değiştirerek Yıldız'ı aradı ve Kuzey'den ayrılmazsa sevdiklerine zarar vereceğini söyleyerek tehdit etti. Aldığı tehditle korkudan ne yapacağını bilemeyen Yıldız, fenerde Kuzey ve Sefer'le buluştu. Kuzey, Yıldız'a destek olurken Sefer de ikilinin birbirine sahip çıkması gerektiğini söyledi. Tam bu anlarda patlayan silahla herkes şoke oldu. Sefer'in vurulduğu final anları izleyenlere korku dolu anlar yaşattı. Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler'in oturduğu Kuzey Yıldızı-İlk Aşk'ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın yeni bölümü Cumartesi akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        • Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        • Arıza 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Arıza 'Dizi' (Tekrar)

        • Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          04:30

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)