Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Öykü Gürman İle Günün Yemeği (Tekrar)
          06:45

          Öykü Gürman İle Günün Yemeği (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)
          08:00

          Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel hem göze hem mideye hitap eden "papatya poğaça" yapıyor. Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan hangi aralıklarla diş hekimine gidilmesi gerektiğini anlatıyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş estetiğin yaşı var mıdır, bakımlı ve güzel olmak kadınların hayatına nasıl olumlu etki ediyor, hangi yaşta hangi estetik uygulamalara başvurulmalı sorularını yanıtlıyor. Estetisyen, Güzellik ve Yaşam Koçu Emine Aytek cilt bakımının önemini açıklarken, Güzellik Uzmanı Emsal Doğan kalıcı güzellik uygulamaları hakkında bilgiler veriyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor. "Kendine İyi Bak", 22 Ekim Perşembe günü saat 08.00'de Show TV'de

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          09:45

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Öykü Gürman İle Günün Yemeği (Yeni Bölüm)
          11:15

          Öykü Gürman İle Günün Yemeği (Yeni Bölüm)

          Öykü Gürman, hafta içi her gün günün yemeğini sizler için Show TV ekranlarında hazırlıyor! Öykü Gürman, hem pratik hem de çok lezzetli, tadı damakta kalacak günün yemeğini, mutfağında ağırladığı birbirinden maharetli konuklarıyla hazırlıyor ve soflarınıza taşıyor. "Bugün ne pişireceğim?" telaşına veya "Ben de yapabilir miyim?" sorusuna son verecek, lezzetiyle damak çatlatan yemeklerin ve çat kapı misafirlere karşı hayat kurtaracak pratik ve hızlı ikramların tarifleri de bu programda sizlerle paylaşılıyor. Mutfağınızdaki malzemelerle, kolayca yapabileceğiniz tariflerle misafirlerinize ve sevdiklerinize harika sofralar kurmanın yanı sıra binbir çeşit tatlı ve kurabiyelerle de çay saatlerinizin keyfine keyif katacaksınız! Öykü Gürman ile Günün Yemeği'nde bugün; Öykü Gürman, Tuba Kocaman ile birlikte şifa çorbası, çoban kavurma pasta, elde çekme makarna ve kokoşpare tatlısı yapımını gösteriyor. Soflardaki aile buluşmalarının, altın günlerinin ve çay saatlerinin yıldızı olmak istiyorsanız; lezzetin eğlenceli sohbetlerle harmanlandığı "Öykü Gürman ile Günün Yemeği"ni kaçırmayın! "Öykü Gürman ile Günün Yemeği" 22 Ekim Perşembe günü saat 11.15'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        • Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          12:45

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)

        • SHOW Ana Haber (Canlı)
          18:45

          SHOW Ana Haber (Canlı)

        • Bas Gaza 'Yabancı Sinema'
          20:00

          Bas Gaza 'Yabancı Sinema'

          Yönetmenliğini Antonio Negret'ın yaptığı, Scott Eastwood, Freddie Thorp, Ana De Armas gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Bas Gaza", Perşembe akşamı Show TV'de! Araba soygunlarıyla Avrupa'nın suç dünyasında isimlerini duyuran Andrew ve Garrett Foster kardeşler, Fransa'da Bugatti'sini çaldıkları mafya babası Jacomo Morier'i çok öfkelendirirler. Morier, rakibi Max Klemp'in Ferrari 250 GTO'sunu çalarlarsa Foster kardeşlerin hayatlarını bağışlayacağını söyler. Önlerinde sadece 1 haftaları vardır. Foster kardeşler, Stephanie'nin de içinde bulunduğu bir ekip oluşturarak bu işi başarmaya çalışacaklardır. "Bas Gaza", 22 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        • Herkese Karşı 'Yabancı Sinema'
          21:45

          Herkese Karşı 'Yabancı Sinema'

          Yönetmenliğini John Michael Mcdonagh'ın yaptığı, Alexander Skarsgard, Michael Pena, Theo James gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Herkese Karşı" Perşembe akşamı Show TV'de! Sinemanın gelmiş geçmiş en iyi polis ikilileri listesine eklenen bu film, iki yoz polisin maceralarıyla bir kahkaha tufanı sunuyor. Birlikte çalışan iki yoz polis, kendilerini 1 milyon dolar kazanabilecekleri bir suç hikayesinin içinde bulduklarında parayla aralarında duran herkese savaş açıyorlar. Ama işler beklendiği gibi gitmiyor. "Herkese Karşı", 22 Ekim Perşembe akşamı saat 21.45'te Show TV'de!

        • Şeref Sözü 'Dizi' (Tekrar)
          23:45

          Şeref Sözü 'Dizi' (Tekrar)

        • Arıza 'Dizi' (Tekrar)
          02:00

          Arıza 'Dizi' (Tekrar)

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          04:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)