Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Öykü Gürman İle Günün Yemeği (Tekrar)
          06:45

          Öykü Gürman İle Günün Yemeği (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Ekmek Ustası Mine Ataman ve Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel "kara mercimek köftesi" ve "mor unlu kurabiye" tariflerini veriyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş estetik öncesi kişinin hangi değerlerine bakıldığını ve hangi durumlarda estetik ameliyat yapılmayacağını anlatıyor. Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan hangi durumlarda ağız ve diş tedavisi yapılamaz, çene kemiğinde erime olanlara da implant yapılabilir mi sorularını yanıtlıyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          09:45

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)

        • Öykü Gürman İle Günün Yemeği
          11:00

          Öykü Gürman İle Günün Yemeği

          Öykü Gürman, hafta içi her gün günün yemeğini sizler için Show TV ekranlarında hazırlıyor! Öykü Gürman, hem pratik hem de çok lezzetli, tadı damakta kalacak günün yemeğini, mutfağında ağırladığı birbirinden maharetli konuklarıyla hazırlıyor ve soflarınıza taşıyor. "Bugün ne pişireceğim?" telaşına veya "Ben de yapabilir miyim?" sorusuna son verecek, lezzetiyle damak çatlatan yemeklerin ve çat kapı misafirlere karşı hayat kurtaracak pratik ve hızlı ikramların tarifleri de bu programda sizlerle paylaşılıyor. Mutfağınızdaki malzemelerle, kolayca yapabileceğiniz tariflerle misafirlerinize ve sevdiklerinize harika sofralar kurmanın yanı sıra binbir çeşit tatlı ve kurabiyelerle de çay saatlerinizin keyfine keyif katacaksınız! Öykü Gürman ile Günün Yemeği'nde bugün; Öykü Gürman, Özge Beyendik ile birlikte balıksırtı poğaça, beyaz lahanalı börek, ızgara yeşil zeytinli salata ve havalı kek yapımını gösteriyor. Soflardaki aile buluşmalarının, altın günlerinin ve çay saatlerinin yıldızı olmak istiyorsanız; lezzetin eğlenceli sohbetlerle harmanlandığı "Öykü Gürman ile Günün Yemeği"ni kaçırmayın!

        • Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          12:45

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Çukur 'Dizi'
          20:00

          Çukur 'Dizi'

          Arık'ın ölüm haberi Erdenet ailesinde şok etkisi yaratırken Cengiz, Yamaç'tan bunun sorumlularını isteyecek. Yamaç, Çukur'u korumak için harekete geçtiğinde karşısında yine Çukur'u bulacak. Yamaç, Cumali'yi aklamak için Arık'ın kaçırılması olayının peşine düştüğünde Nedim'in çalıştığı gizemli adama bir adım daha yaklaşacak. Vartolu bir yandan Yamaç'a yardımcı olurken bir yandan da ailenin Yamaç'ı daha fazla suçlamaması için uğraşmaya devam edecek. Yamaç'ın Nedim'in gerçek kimliğini ortaya çıkarmak için girdiği macera nefesleri kesecek.

        • Arıza 'Dizi' (Tekrar)
          00:15

          Arıza 'Dizi' (Tekrar)

        • Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          04:45

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)