Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Türk Malı 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Türk Malı 'Dizi' (Tekrar)

        • Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Yeni Bölüm)

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün; Diş Hekimi Yeşim Şeker diş hekimliğinde son yenilikleri, dijital tarama sistemlerinin nasıl çalıştığını ve diş tedavisinde hastaların nelerden korktuğunu anlatıyor. Medikal Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Fatma Şen meme kanseri hakkında önemli bilgiler paylaşırken, Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Nihat Tamer bebeklerde ve çocuklarda göz muayenesi hangi yaş aralığında yapılır, doğuştan katarakt nedir, çocuklarda hangi görme kusurları ile karşılaşılıyor sorularını yanıtlıyor. "Hayat Güzeldir", 17 Ekim Cumartesi günü saat 08.15'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        • Cumartesi Sürprizi (Canlı)
          10:00

          Cumartesi Sürprizi (Canlı)

        • Şeref Sözü 'Dizi' (Tekrar)
          13:00

          Şeref Sözü 'Dizi' (Tekrar)

        • Çocuktan Al Haberi (Yeni Sezon)
          17:00

          Çocuktan Al Haberi (Yeni Sezon)

          Ekranların en eğlenceli ve en sıra dışı yarışma programı Çocuktan Al Haberi, Doğa Rutkay Kamal'ın neşeli sunumuyla, yepyeni ve birbirinden tatlı 9 çocukla birlikte hafta sonu Show TV'de! Birbirinden sevimli çocukların kendilerine sorulan sorulara tam bir doğallık içinde verdikleri yanıtlar izleyiciyi kimi zaman şaşırtıyor, kimi zaman kahkahaya boğuyor. Doğa Rutkay Kamal ile çocuklar arasındaki diyaloglar yarışmaya renk katıyor. 9 çocuk ve 3 yarışmacının yer alacağı programda, yarışmacılar çocukların verdikleri cevapları doğru tahmin ederek topladığı puanlarla yarışmanın sonunda muhteşem ödüller kazanıyor. Çocuktan Al Haberi'nde bugün; Gülçin Araz, Kerem Kitay ve Tuğba Öğreten yarışıyor. Günün ana soruları; "Hediye almak mı seni daha çok mutlu eder yoksa tatile gitmek mi?" ve "Yüzme bilmeyen kaptan olur mu?" oluyor. Ali Demir'in babasını nasıl ele verdiğini izleyeceğimiz bu bölümde Kami'nin hayal dünyası sayesinde maceralar yaşayacağız, Emir'den hızlandırılmış şekilde dünya tarihini dinleyeceğiz ve Luna'dan komşularıyla ilgili bilgiler alacağız. Doğa Rutkay Kamal'ın sunumuyla minikleri ve onların kocaman dünyasını keşfedeceğiniz Çocuktan Al Haberi'nde çok eğleneceksiniz! "Çocuktan Al Haberi", 17 Ekim Cumartesi günü saat 17.00'de yeni bölümüyle Show TV'de!

        • Show Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Show Ana Haber (Canlı)

        • Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Yeni Bölüm)
          20:00

          Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Yeni Bölüm)

          "NE OLURSA OLSUN SAHİP ÇIKIN BİRBİRİNİZE!" Show TV'nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 36. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Sefer'in, babasını bayılttığı anların izleyenleri güldürdüğü tanıtımda Bulut'un kendine zarar vermesi herkesi şoke ediyor. Kuzey ve Yıldız'ı yeniden bir araya getiren Sefer'in vurulması yürekleri ağza getiriyor. Kuzey ve Yıldız'ın aşk hikayesini romantik ve komik bir anlatımla seyirciyle buluşturan Kuzey Yıldızı-İlk Aşk, her Cumartesi Show TV'de ekrana geliyor. KUZEY YILDIZI İLK AŞK'IN 35. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU? Yıldız, Şule'yle olanlardan sonra içinde biriktirdiklerini tutamayarak büyük bir patlama yaşadı. Artık büyük aşkı için yaşadıklarından dolayı yorulan Yıldız her şeyi arkasında bırakıp ortadan kaybolmaya karar verdi ancak tam gitmek istediği anda onun için gelen polislerle karşılaştı. Şule, Yıldız'dan şikayetçi olduğu için Yıldız bir kez daha hakim karşısına çıktı. Tüm yaşananlara rağmen Kuzey ise hala Yıldız ile yeniden bir araya gelmenin yollarını arıyordu. Yıldız'ı bir türlü ikna edemeyen Kuzey, son çare olarak onu kaçırmaya karar verdi. Sefer ve Ruhi'nin yardımıyla Yıldız'ı kaçıran Kuzey'in son hamlesi de işe yaramadı. Yıldız, ne kadar beni bırak dese de Kuzey'in Yıldız'dan vazgeçmeye niyeti yoktu. İnatçı aşık bu sefer de Yıldız'la aşk yuvalarının inşaatına başladı. Öte yandan Bulut, Kuzey için hala bir tehdit olmaya devam ediyordu. Bu sefer Kuzey'e, kızlarıyla zarar vermeyi planlayan Bulut, gizlice Şule'nin evine girdi. Kuzey'in kızlarının uyuduğu odaya girerek bir fotoğraf çekildi. Kızlarla çekildiği bu fotoğrafı da Kuzey'e ulaştırdı. Kuzey, kızlarının yanında gizemli bir yabancı olduğunu görünce öfkeden deliye döndü. Kuzey peşindeki bu beladan nasıl kurtulacaktı? Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler'in oturduğu Kuzey Yıldızı-İlk Aşk'ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın yeni bölümü Cumartesi akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        • Suçluluar Takımı 'Yabancı Sinema'
          00:15

          Suçluluar Takımı 'Yabancı Sinema'

          Yönetmenliğini Christian Gudegast'in yaptığı, Gerard Butler, Pablo Schreiber, O'Shea Jackson Jr., 50 Cent gibi oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Suçlular Takımı", Cumartesi gecesi Show TV'de! Merkez Bankası her gün 120 milyon dolar nakit parayı dolaşımdan alıp imha etmektedir. Şehrin en başarılı silahlı soygun çetesi de Los Angeles'ın ünlü bankasının günlük olarak imha ettiği bu paraları almak için imkansız bir soygun planına girişir. Ancak farklı yeteneklerle donanmış olan bu elit ekibin işi planladıklarından daha zor olacaktır. Çünkü, daha önce yaptıkları soygunlar yüzünden hala onları arayan 'Nitelikli Suçlar Birimi' polisleri, bu soyguncu çeteyi ortadan kaldırmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya hazırdırlar. Kimsenin henüz yakalayamadığı bir çete ve ellerinden şimdiye kadar kimsenin kaçamadığı bir polis birimi karşı karşıyadır ve iki taraf da birbirleriyle ölesiye rekabet ederler. "Suçlular Takımı", 17 Ekim Cumartesi gecesi saat 00.15'te Show TV'de!

        • Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        • Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          05:15

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)