Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          06:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)
          08:00

          Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel domates ve soğanla lezzetine lezzet eklenen "paçanga böreği" ve "pide tadında çörek" tarifleri veriyor. Eğitimci İlhan Şahin verimli ders çalışma yöntemlerini, öğrencilerin nasıl doğru meslek seçimi yapabileceğini anlatıyor. Ortodonti Uzmanı Dr. Dt. Elif Zaimoğlu Gültepe şeffaf plak tedavisini, şeffaf plak ile klasik diş teli arasındaki farkları açıklarken, Biorezonans Terapi Uzmanı Serengül Şahin Algan biorezonans terapisi hakkında bilgilendiriyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor. "Kendine İyi Bak", 14 Ekim Çarşamba günü saat 08.00'de Show TV'de!

        • Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          09:45

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        • Öykğ Gürman İle Günün Yemeği (Yeni Bölüm)
          11:30

          Öykğ Gürman İle Günün Yemeği (Yeni Bölüm)

          Öykü Gürman, hafta içi her gün günün yemeğini sizler için Show TV ekranlarında hazırlıyor! Öykü Gürman, hem pratik hem de çok lezzetli, tadı damakta kalacak günün yemeğini, mutfağında ağırladığı birbirinden maharetli konuklarıyla hazırlıyor ve soflarınıza taşıyor. "Bugün ne pişireceğim?" telaşına veya "Ben de yapabilir miyim?" sorusuna son verecek, lezzetiyle damak çatlatan yemeklerin ve çat kapı misafirlere karşı hayat kurtaracak pratik ve hızlı ikramların tarifleri de bu programda sizlerle paylaşılıyor. Mutfağınızdaki malzemelerle, kolayca yapabileceğiniz tariflerle misafirlerinize ve sevdiklerinize harika sofralar kurmanın yanı sıra binbir çeşit tatlı ve kurabiyelerle de çay saatlerinizin keyfine keyif katacaksınız! Öykü Gürman ile Günün Yemeği'nde bugün; Öykü Gürman, Nuray Köse ile birlikte Musul aşı çorbası, yoğurtlu kabak dolması, ağzı yumuk, kupta renkli salata ve çiçek çörek yapımını gösteriyor. Soflardaki aile buluşmalarının, altın günlerinin ve çay saatlerinin yıldızı olmak istiyorsanız; lezzetin eğlenceli sohbetlerle harmanlandığı "Öykü Gürman ile Günün Yemeği"ni kaçırmayın! "Öykü Gürman ile Günün Yemeği" 14 Ekim Çarşamba günü saat 11.30'da yeni bölümüyle Show TV'de!

        • Asuman'la Sevgili Dünürüm (Yeni Bölüm)
          12:30

          Asuman'la Sevgili Dünürüm (Yeni Bölüm)

          Ekranların en eğlenceli ve rekabet dolu yarışması Asuman'la Sevgili Dünürüm Show TV'de! Asuman'la Sevgili Dünürüm'de lezzet ustası olmaya aday yarışmacılar, anne ve kayınvalidesiyle bir olup mutfağa giriyor; birbirinden nefis yemekleri tadıp puan vermekse diğer yarışmacılara düşüyor. Hafta boyunca anne, kayınvalide ve bir yarışmacıdan oluşan beş ayrı takımın yarıştığı programda haftanın kazananı 10 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor. Yarışmacılar sevgilerini de katarak en güzel yemekleri hazırlıyor, dünürler onlara mentorluk yapıyor. Büyük ödülü kazanmak için kolları sıvayan yarışmacıların ve dünürlerin lezzet yarışı, Asuman Krause'nin muhteşem sunumuyla eğlenceli bir şölene dönüşüyor. Her gün ayrı bir sofrada buluşan diğer yarışmacılar ise rakip takımın menüsünü önce yorumluyor, sonra puanlıyor. Asuman'la Sevgili Dünürüm'de bugün; Nazmiye Öcal, yengesi Nuran Misdere ve kayınvalidesi Hülya Öcal yarışıyor. Günün menüsü; sütlü brokoli çorbası, aşk böreği, Dalyan köfte ve kestaneli mantar sote, çilekli cevizli göbek salata, balkabağı pastası oluyor. "Asuman'la Sevgili Dünürüm" 14 Ekim Çarşamba günü saat 12.30'da yeni bölümüyle Show TV'de!

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)

        • SHOW Ana Haber (Canlı)
          18:45

          SHOW Ana Haber (Canlı)

        • Şeref Sözü 'Dizi' (Yeni Bölüm)
          20:00

          Şeref Sözü 'Dizi' (Yeni Bölüm)

          Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak, yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği 'Şeref Sözü'nün merakla beklenen yayın tarihi belli oldu. 'Şeref Sözü', 14 Ekim Çarşamba akşamı 20.00'de yayınlanacak ilk bölümüyle Show TV'de izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor! ADABEYLİ ADASI'NI VE ADABEYLİ AİLESİ'Nİ BÜYÜK SIRLAR BEKLİYOR! Adabeyli Ailesi sahip oldukları adada kendi koydukları kurallar çerçevesinde yaşamaktadır. Cihan Adabeyli; koskoca bir servetin ve toprakların yegane sahibi, atadan kalma bir düzenin temsilcisidir. Ansızın Adabeyli Adası'na bir telefon gelir ve Cihan Adabeyli'nin tüm hayatı geçmişte canını kurtaran bir adama verdiği şeref sözünü tutma vaktinin gelmesiyle değişir. Arayan İsra'dır. İsra'nın tek bir umudu vardır: Cihan Adabeyli! İsra'nın Adabeyli Malikanesi'ne Cihan'ın karısı olarak gelmesiyle tüm düzen alt üst olacaktır. Adabeyli Adası'nda İsra'nın gelişi ve yanında getirdikleriyle geçmişin sırları ortaya dökülecek, geleceğe dair büyük bir yangının fitili ateşlenecektir. Verilen "Şeref Sözü" geride kalan her şeyin yıkımına ve çok büyük acılarla sınanacak destansı bir aşkın doğumuna sebep olacaktır! Tanıtımlarıyla büyük ilgi gören ve yeni sezonun en çok merak edilen dizisi olarak öne çıkan 'Şeref Sözü', görkemli prodüksiyonu, çarpıcı öyküsü ve ünlü isimlerden kurulu zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Yönetmenliğini Cevdet Mercan'ın üstlendiği, senaryosu Eda Tezcan imzalı 'Şeref Sözü'nün kadrosunda Tolgahan Sayışman, Sude Güler ve Hülya Darcan, Aras Aydın, Öykü Çelik, Meltem Gülenç, Umut Kurt, Toprak Sağlam, Bülent Düzgünoğlu, Mert Yavuzcan, Hülya Şen, Nazlı Çetin, Sıla Korkmaz, Begüm Alınca, Sahra Gümüş, Görkem Türkeş yer alıyor. TIMS&B Productions proje için Türkiye dizi tarihinde ilk kez 480 bin m2'lik bir adayı dev bir platoya dönüştürdü. Özel tasarım tablolar, mobilyalar ve objeler ile hazırlanmış dünya, ihtişamlı Adabeyli Konağı ve tüm mekanları ile 'Şeref Sözü'nün tanıtımları göz kamaştırdı! 'Şeref Sözü', 14 Ekim Çarşamba akşamı 20.00'de ilk bölümüyle Show TV'de!

        • Şeref Sözü 'Dizi' (Tekrar)
          22:15

          Şeref Sözü 'Dizi' (Tekrar)

        • Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          01:00

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        • Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)
          03:30

          Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          05:45

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)