Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          06:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)
          08:00

          Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş estetiğe ne zaman ihtiyaç duyulur, yanlış ellerde yapılan botoks ölüme sebebiyet verir mi, kimler botoks yapabilir sorularını yanıtlıyor. Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan gülümsemenin yüz güzelliğini nasıl etkilediğini ve gülümseme tasarımının nasıl yapıldığını anlatıyor. Estetisyen, Güzellik ve Yaşam Koçu Emine Aytek incelmek için hangi uygulamaların yapılabileceğini, cilt bakımının önemini açıklarken Güzellik Uzmanı Emsal Doğan güzelliğe dair merak edilenler hakkında bilgilendiriyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor. "Kendine İyi Bak", 8 Ekim Perşembe günü saat 08.00'de Show TV'de!

        • Kuzey Yıldızı “İlk Aşk” 'Dizi' (Tekrar)
          09:45

          Kuzey Yıldızı “İlk Aşk” 'Dizi' (Tekrar)

        • Asuman’la Sevgili Dünürüm (Yeni Bölüm)
          12:30

          Asuman’la Sevgili Dünürüm (Yeni Bölüm)

          Ekranların en eğlenceli ve rekabet dolu yarışması Asuman'la Sevgili Dünürüm Show TV'de! Asuman'la Sevgili Dünürüm'de lezzet ustası olmaya aday yarışmacılar, anne ve kayınvalidesiyle bir olup mutfağa giriyor; birbirinden nefis yemekleri tadıp puan vermekse diğer yarışmacılara düşüyor. Hafta boyunca anne, kayınvalide ve bir yarışmacıdan oluşan beş ayrı takımın yarıştığı programda haftanın kazananı 10 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor. Yarışmacılar sevgilerini de katarak en güzel yemekleri hazırlıyor, dünürler onlara mentorluk yapıyor. Büyük ödülü kazanmak için kolları sıvayan yarışmacıların ve dünürlerin lezzet yarışı, Asuman Krause'nin muhteşem sunumuyla eğlenceli bir şölene dönüşüyor. Her gün ayrı bir sofrada buluşan diğer yarışmacılar ise rakip takımın menüsünü önce yorumluyor, sonra puanlıyor. Asuman'la Sevgili Dünürüm'de bugün; Nazmiye Öcal, yengesi Nuran Misdere ve kayınvalidesi Hülya Öcal yarışıyor. Günün menüsü; hanımağa çorbası, ıspanaklı kol böreği, buğu kebabı ve kuskus pilavı, mevsim salata ve trileçe oluyor. "Asuman'la Sevgili Dünürüm" 8 Ekim Perşembe günü saat 12.30'da yeni bölümüyle Show TV'de!

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)

        • SHOW Ana Haber (Canlı)
          18:45

          SHOW Ana Haber (Canlı)

        • Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı (TV’de İlk)
          20:00

          Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı (TV’de İlk)

          Yönetmenliğini Denis Villeneuve'ın yaptığı, Harrison Ford, Ryan Gosling, Robin Wright gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı" Perşembe akşamı TV'de ilk kez Show TV'de! İlk filmin olaylarının üstünden 30 yıldan fazla zaman geçmişken, Los Angeles Polis Departmanı'nda görev yapan Memur K (Ryan Gosling) insanlığı büyük kargaşaya sürükleyecek, hatta sonunu bile getirebilecek bir sırrı ortaya çıkarmıştır. Bir felaketi önleyebilmesi için eski ödül avcısı Rick Deckard'ı (Harrison Ford) bulup ondan bazı sorularına yanıt alması şarttır. "Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı", 8 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00'de TV'de ilk kez Show TV'de!

        • Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı (Tekrar)
          23:15

          Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı (Tekrar)

        • Arıza 'Dizi' (Tekrar)
          02:15

          Arıza 'Dizi' (Tekrar)

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          05:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)