Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          06:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)
          08:00

          Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel "Antep usulü yağlı köfte" ve yanında da "üç renk salata" yapıyor. Kozmetolog Balasu Dündaralp yüz egzersizlerinin faydalarını anlatırken, Diyetisyen Şeyda Gümüş sağlıklı beslenme nedir, bir diyet listesi oluştururken nelere dikkat edilmeli, diyette yasaklı besinler var mıdır sorularını yanıtlıyor. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı, Çocuk Ortopedisti Doç. Dr. Fuat Bilgili 'serebral palsi' hakkında bilgi veriyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor. "Kendine İyi Bak", 6 Ekim Salı günü saat 08.00'de Show TV'de!

        • Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)
          09:45

          Kuzey Yıldızı İlk Aşk 'Dizi' (Tekrar)

        • Asuman'la Sevgili Dünürüm (Yeni Bölüm)
          12:30

          Asuman'la Sevgili Dünürüm (Yeni Bölüm)

          Ekranların en eğlenceli ve rekabet dolu yarışması Asuman'la Sevgili Dünürüm Show TV'de! Asuman'la Sevgili Dünürüm'de lezzet ustası olmaya aday yarışmacılar, anne ve kayınvalidesiyle bir olup mutfağa giriyor; birbirinden nefis yemekleri tadıp puan vermekse diğer yarışmacılara düşüyor. Hafta boyunca anne, kayınvalide ve bir yarışmacıdan oluşan beş ayrı takımın yarıştığı programda haftanın kazananı 10 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor. Yarışmacılar sevgilerini de katarak en güzel yemekleri hazırlıyor, dünürler onlara mentorluk yapıyor. Büyük ödülü kazanmak için kolları sıvayan yarışmacıların ve dünürlerin lezzet yarışı, Asuman Krause'nin muhteşem sunumuyla eğlenceli bir şölene dönüşüyor. Her gün ayrı bir sofrada buluşan diğer yarışmacılar ise rakip takımın menüsünü önce yorumluyor, sonra puanlıyor. Asuman'la Sevgili Dünürüm'de bugün; Azra Tangüner, kayınvalidesi Çiğdem Gürleyen ve halası Necla Öztürk yarışıyor. Günün menüsü; şehriyeli çorba, ıspanaklı börek, tavuk sote ve pirinç pilavı, çoban salata ve tavuk göğsü oluyor. "Asuman'la Sevgili Dünürüm" 6 Ekim Salı günü saat 12.30'da yeni bölümüyle Show TV'de!

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)

        • Show Ana Haber (Canlı)
          18:45

          Show Ana Haber (Canlı)

        • Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

          7'den 70'e herkesi ekran başına kilitleyen, ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show hız kesmeden devam ediyor.

        • Pembe Panter 'Yabancı Sinema'
          00:15

          Pembe Panter 'Yabancı Sinema'

          Yönetmenliğini Harald Zwart 'nin yaptığı, Steve Martin, Jean Reno, Emily Mortimer, Andy Garcia, Jeremy Irons gibi usta isimlerin yer aldığı 2009 yapımı "Pembe Panter 2", Salı gecesi Show TV'de! Pembe Panter Elması'nın da aralarında bulunduğu efsanevi hazine çalınmıştır. Bunun üzerine cesur dedektif Jacques Clouseau, bu duruma el koyar. Şef Müfettiş Dreyfus, Fransız Polis Dedektifi Müfettiş Clouseau'yu, uluslararası dedektif ve uzmanlardan oluşan rüya takıma atamaya mecbur bırakılmıştır. O da, bu grupla birlikte hırsızları yakalamak ve çalınan el yapımı hazineyi ele geçirmek için maceraya atılır. "Pembe Panter 2", 6 Ekim Salı gecesi saat 00.15'te Show TV'de!

        • Çukur 'Dizi' (Tekrar)
          02:00

          Çukur 'Dizi' (Tekrar)

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          04:30

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)