Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          06:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)
          08:00

          Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Araştırmacı-Yazar İpek Kuşçu bağışıklık kuvvetlendiren sağlıklı tarifler verirken, Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel "yeşil humus", "probiyotik bamya turşusu" ve "yulaflı tarhana" yapıyor. Ortopedi ve Spor Yaralanmaları Uzmanı Doç. Dr. Gökay Görmeli ve Radyoloji Uzmanı Doç. Dr. Ayşe Görmeli kök hücreler nedir, nasıl elde edilir, kök hücre hastaya nasıl uygulanır, kök hücre tedavisi proteze giden süreci geciktirir mi sorularını yanıtlıyor. Eğitmen, Güzellik Uzmanı Serap Çınar kaş ve kirpik vitamininin ne olduğunu ve nasıl uygulandığını açıklıyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor. "Kendine İyi Bak", 18 Eylül Cuma günü saat 08.00'de Show TV'de!

        • Asuman'a Sevgili Dünürüm (Yeni Bölüm)
          09:45

          Asuman'a Sevgili Dünürüm (Yeni Bölüm)

        • Kuaförüm Sensin 'Yarışma' (Yeni Bölüm)
          12:30

          Kuaförüm Sensin 'Yarışma' (Yeni Bölüm)

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin sunucusu Çiğdem Batur ve iddialı jüri üyeleri ile Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan ünlü sanatçı Fatih Ürek, kırık fönün mucidi Adnan Serter, moda dünyasının önemli isimlerinden Işıl Reçber ve Türkiye'nin en iyi makyaj artistlerinden Seçkin Süngüç'ün saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kendilerinden istenen saç modelini kesip, jürinin belirlediği saç rengini boyuyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazandığı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, programın sunucusu Çiğdem Batur tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaförüm Sensin'de bugün; kuaför Yasin Ertuğrul, makyöz Yağmur Araz, model Merve Bodur'dan oluşan birinci takım, kuaför Taner Güneri, makyöz Aslı Yazar, model Zümrüt Topal'dan oluşan ikinci takım, kuaför Eylem Kaya, makyöz Meltem Topçu, model Şerife Yıldırım'dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Tayfun Ateşoğlu, makyöz Serap Varol, model Fadime Öznur Güneş'ten oluşan dördüncü takım saçta renklendirme ve floral makyaj yapmak için yarışıyor. Kıyasıya geçen yarışın sonunda kazanan takım belli oluyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor! "Kuaförüm Sensin" 18 Eylül Cuma günü saat 12.30'da yeni bölümüyle Show TV'de!

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)

          İyiliğin gücünü gösterecek program "Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme" hafta içi her gün canlı yayınla Show TV'de! Yıllarca Türkiye siyasetinin nabzını tutan ödül rekortmeni Didem Arslan Yılmaz artık halkın nabzını tutuyor, insanların yaşamına dokunuyor. Televizyonun gücünü insanların sorunlarını çözmek için kullanacak programla; faili meçhul cinayetler, yıllarca gün yüzü görmemiş sırlar, izleyicilerden gelen ipuçlarından yola çıkılarak canlı yayında çözülüyor. "Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme"yle birçok sosyal sorumluluk projesi hayat buluyor. Kadın, erkek, çocuk demeden ihtiyaç sahibi herkese yönelik projeler vatandaşlardan gelen desteklerle ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Sesini duyurmak isteyen tüm dernek ve kurumlar da bu programda kendine yer buluyor. 'Sesimi duyan yok mu?' diyenlerin sesi olacak Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Türk televizyonlarına yepyeni bir soluk getirecek; kederler sevince, karamsarlık umuda dönüşecek! "Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme", 18 Eylül Cuma günü saat 15.15'te canlı yayınla Show TV'de!

        • SHOW Ana Haber (Canlı)
          18:45

          SHOW Ana Haber (Canlı)

        • Ramo 'Dizi' (Yeni Sezon)
          20:00

          Ramo 'Dizi' (Yeni Sezon)

          "BEN BURAYA ÖLDÜRMEYE DEĞİL, ÖLMEYE GELDİM!" Show TV'nin beğeniyle izlenen dizisi, yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, Murat Yıldırım'ın 'Ramo' karakterine hayat verdiği RAMO'nun yeni sezonu seyircisiyle buluşmak için gün sayıyor. Adalet mücadelesinde en zirveye savaş açan Ramo'nun yeni hikayesi 18 Eylül Cuma günü başlıyor! Merakla beklenen diziden yeni tanıtım yayınlandı. "CİHANGİR BEY RAMO'NUN İNFAZ EMRİNİ VERDİ!" Büyük hesaplaşma için Cihangir'in karşısına çıkmaya hazırlanan Ramo'nun hapisten çıktığından haberdar olan Cihangir, Ramo için infaz emrini veriyor. Ramo yeni sezonuyla 18 Eylül Cuma akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        • Ramo 'Dizi' (Tekrar)
          23:15

          Ramo 'Dizi' (Tekrar)

        • Arıza 'Dizi' (Tekrar)
          02:15

          Arıza 'Dizi' (Tekrar)