Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          06:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)
          08:00

          Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel "kavuk poğaça" ve "çubuk poğaça" yapıyor. Uzman Estetisyen İmren Öztürk güzellik uygulamalarıyla nasıl ve ne kadar gençleşebileceğimizi anlatıyor. Tıbbi Farmakoloji ve Fitoterapi Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Iraz fitoterapiyi kimler vermeli, kanser destek tedavisi hangi tür kanserlerde kullanılabilir, kısırlık tedavi edilebilir mi sorularını yanıtlıyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor. "Kendine İyi Bak", 11 Eylül Cuma günü saat 08.00'de Show TV'de!

        • Asuman'a Sevgili Dünürüm (Yeni Bölüm)
          09:45

          Asuman'a Sevgili Dünürüm (Yeni Bölüm)

          Ekranların en eğlenceli ve rekabet dolu yarışması Asuman'la Sevgili Dünürüm Show TV'de! Asuman'la Sevgili Dünürüm'de lezzet ustası olmaya aday gelinler, anne ve kayınvalidesiyle bir olup mutfağa giriyor; birbirinden nefis yemekleri tadıp puan vermekse diğer gelinlere düşüyor. Hafta boyunca anne, kayınvalide ve gelinlerden oluşan beş ayrı takımın yarıştığı programda haftanın kazananı 10 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor. Gelinler sevgilerini de katarak en güzel yemekleri hazırlıyor, dünürler onlara mentorluk yapıyor. Büyük ödülü kazanmak için kolları sıvayan gelinlerin ve dünürlerin lezzet yarışı, Asuman Krause'nin muhteşem sunumuyla eğlenceli bir şölene dönüşüyor. Her gün ayrı bir sofrada buluşan gelinlerse rakip takımın menüsünü önce yorumluyor, sonra puanlıyor. Asuman'la Sevgili Dünürüm'de bugün; gelin Gülşah Mortaş, annesi Gülşen Nikelay ve kayınvalidesi Selda Mortaş yarışıyor. Günün menüsü; kara lahana çorbası, siron (ziron), bonfile sarma ve meyhane pilavı, mevsim salata ve sütlü irmik tatlısı oluyor. Kıyasıya geçen lezzet yarışında haftanın kazananı belli oluyor. "Asuman'la Sevgili Dünürüm" 11 Eylül Cuma günü saat 09.45'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        • Kuaförüm Sensin 'Yarışma' (Yeni Bölüm)
          12:30

          Kuaförüm Sensin 'Yarışma' (Yeni Bölüm)

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin sunucusu Çiğdem Batur ve iddialı jüri üyeleri ile Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, kırık fönün mucidi Adnan Serter, moda dünyasının önemli isimlerinden Işıl Reçber ve Türkiye'nin en iyi makyaj artistlerinden Seçkin Süngüç'ün saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazandığı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, programın sunucusu Çiğdem Batur tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaförüm Sensin'de bugün; kuaför Yasin Ertuğrul, makyöz Yağmur Araz, model Özge Aran'dan oluşan birinci takım, kuaför Taner Güneri, makyöz Aslı Yazar, model Duygu Ekinci'den oluşan ikinci takım, kuaför Erdal Akdeniz, makyöz Meltem Topçu, model Birten Karayıldız'dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Tayfun Ateşoğlu, makyöz Serap Varol, model Çiğdem Çelik'ten oluşan dördüncü takım gazino sahne saçı ve makyajı yapmak için yarışıyor. Kıyasıya geçen yarışın sonunda kazanan takım belli oluyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor! "Kuaförüm Sensin" 11 Eylül Cuma günü saat 12.30'da yeni bölümüyle Show TV'de!

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)

        • SHOW Ana Haber (Canlı)
          18:45

          SHOW Ana Haber (Canlı)

        • Jackie Chan İz Peşinde 'Yabancı Sinema'
          20:00

          Jackie Chan İz Peşinde 'Yabancı Sinema'

          Yönetmenliğini Renny Harlin'ın yaptığı, Jackie Chan, Jonny Knoxville, Bingbing Fan gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Jackie Chan İz Peşinde" Cuma akşamı Show TV'de! Bennie Chan (Jackie Chan), Hong Kong'lu bir dedektiftir. 10 yıldan fazla bir zamandır kötülüğü ile ün salmış mafya patronu Victor Wong'un (Winston Chao) peşindedir. Bir gün Chan'in yeğeni, Wong mafyasıyla başını derde sokunca ona yardım edebilecek tek kişi olan, çok önemli bir cinayetin tek tanığı Amerikalı kumarbaz Connor Watts'ı (Johnny Knoxville) bulmaya karar verir. Benni ve yeğeni, Moğolistan'dan Çin'e, Makau'ya ve Hong Kong'a uzanan zorlu ve bir o kadar eğlenceli bir maceraya atılırlar... "Jackie Chan İz Peşinde", 11 Eylül Cuma akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        • Gizemli Adaya Yolculuk 'Yabancı Sinema'
          22:15

          Gizemli Adaya Yolculuk 'Yabancı Sinema'

          Yönetmenliğini Brad Peyton'ın yaptığı, Josh Hutcherson, Dwayne Johnson, Michael Caine gibi oyuncuların yer aldığı 2012 yapımı "Gizemli Adaya Yolculuk" Cuma akşamı Show TV'de! Sean Anderson (Josh Hutcherson) okyanus ortasında gizemli bir adadan şifreli bir sinyal alır. Onu durduramayacağını anlayan üvey babası Hank (Dwayne Johnson) maceraperest Sean ile birlikte ipuçlarının peşinden gider. Yolculuklarına helikopter pilotu Gabato ve onun genç, güzel, inatçı kızı Kailani de eşlik edince gizemli adanın peşine düşen ekip tamamlanır. Bir hortum fırtınası sonrası gözlerini kumsalda açan ekip, geçidi keşfettikten sonra cennet misali bir manzarayla karşılaşırlar. Altından şelaleler, volkanlar, farklı canlı türleri ve daha birçok sır onları beklemektedir: Tabii Sean'ın büyükbabasıyla birlikte! "Gizemli Adaya Yolculuk", 11 Eylül Cuma akşamı saat 22.15'te Show TV'de!

        • Jackie Chan İz Peşinde 'Yabancı Sinema'
          00:15

          Jackie Chan İz Peşinde 'Yabancı Sinema'

        • Gizemli Adaya Yolculuk 'Yabancı Sinema'
          02:15

          Gizemli Adaya Yolculuk 'Yabancı Sinema'

        • Kuaförüm Sensin 'Yarışma' (Tekrar)
          03:45

          Kuaförüm Sensin 'Yarışma' (Tekrar)