Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          06:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)
          08:00

          Kendine İyi Bak (Yeni Bölüm)

        • Asuman'a Sevgili Dünürüm (Yeni Bölüm)
          09:45

          Asuman'a Sevgili Dünürüm (Yeni Bölüm)

          Ekranların en eğlenceli ve rekabet dolu yarışması Asuman'la Sevgili Dünürüm Show TV'de! Asuman'la Sevgili Dünürüm'de lezzet ustası olmaya aday gelinler, anne ve kayınvalidesiyle bir olup mutfağa giriyor; birbirinden nefis yemekleri tadıp puan vermekse diğer gelinlere düşüyor. Hafta boyunca anne, kayınvalide ve gelinlerden oluşan beş ayrı takımın yarıştığı programda haftanın kazananı 10 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor. Gelinler sevgilerini de katarak en güzel yemekleri hazırlıyor, dünürler onlara mentorluk yapıyor. Büyük ödülü kazanmak için kolları sıvayan gelinlerin ve dünürlerin lezzet yarışı, Asuman Krause'nin muhteşem sunumuyla eğlenceli bir şölene dönüşüyor. Her gün ayrı bir sofrada buluşan gelinlerse rakip takımın menüsünü önce yorumluyor, sonra puanlıyor. Asuman'la Sevgili Dünürüm'de bugün; gelin Bilge Çatal, annesi Fatma Ceritli ve eşinin teyzesi Yeter Kol yarışıyor Günün menüsü; kremalı sebze çorbası, sigara böreği, patates salatası, domates soslu pirzola ve pirinç pilavı, yeşillik salatası, bülbül yuvası oluyor. "Asuman'la Sevgili Dünürüm" 10 Eylül Perşembe günü saat 09.45'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        • Kuaförüm Sensin (Yeni Bölüm)
          12:30

          Kuaförüm Sensin (Yeni Bölüm)

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin sunucusu Çiğdem Batur ve iddialı jüri üyeleri ile Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, kırık fönün mucidi Adnan Serter, moda dünyasının önemli isimlerinden Işıl Reçber ve Türkiye'nin en iyi makyaj artistlerinden Seçkin Süngüç'ün saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazandığı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, programın sunucusu Çiğdem Batur tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaförüm Sensin'de bugün; kuaför Yasin Ertuğrul, makyöz Yağmur Araz, model Özge Aran'dan oluşan birinci takım, kuaför Taner Güneri, makyöz Aslı Yazar, model Duygu Ekinci'den oluşan ikinci takım, kuaför Erdal Akdeniz, makyöz Meltem Topçu, model Birten Karayıldız'dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Tayfun Ateşoğlu, makyöz Serap Varol, model Çiğdem Çelik'ten oluşan dördüncü takım örgülü saç ve renkli makyaj yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor! "Kuaförüm Sensin" 10 Eylül Perşembe günü saat 12.30'da yeni bölümüyle Show TV'de!

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Canlı)

        • SHOW Ana Haber (Canlı)
          18:45

          SHOW Ana Haber (Canlı)

        • Hababam Sınıfı Uyanıyor 'Türk Filmi'
          20:00

          Hababam Sınıfı Uyanıyor 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Şener Şen, Münir Özkul, Adile Naşit, Halit Akçatepe, Şevket Altuğ, Ahmet Sezerel gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Hababam Sınıfı Uyanıyor" Perşembe akşamı Show TV'de! Haylazlığına tam gaz devam eden Hababam Sınıfı, çok sevilen serinin bu filminde de pek farklı davranmıyor. Sınıflarına gelen yeni öğrenci Ahmet, Mahmut Hoca'nın eski bir arkadaşının oğludur. Babasının ölümünden sonra kimsesiz kalan bu genç, eğitim-öğretim hayatında her daim başarılı ve örnek bir öğrenci olmuştur. Şimdi Mahmut Hoca'nın destekleriyle öğrenimini sürdürecek olan Ahmet, liseyi bitirmek için Özel Çamlıca Lisesi'nde okumaya başlayacaktır. Ancak Hababam Sınıfı'na gönderilen Ahmet, sınıftakilerle arkadaş olabilmek için onlar gibi olmaya çalışsa da zamanla bu haylaz sınıfın alaycı ve baskıcı tavırları yüzünden büyük sıkıntı yaşayacaktır. "Hababam Sınıfı Uyanıyor", 10 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        • Aile Şerefi 'Türk Filmi'
          22:15

          Aile Şerefi 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı, Münir Özkul, Adile Naşit, Itır Esen, Şevket Altuğ, Ayşen Gruda gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Aile Şerefi" Perşembe akşamı Show TV'de! Fakir ama gururlu bir adam olan Rıza işportada çeşitli işler yaparak kalabalık ailesini kıt kanaat geçindirmeye çalışır. Karısı Adile 5 çocuğunu da layıkıyla yetiştirerek, hepsinin iyi eğitim alıp, elinin ekmek tutmasını ister. Kızları Ayşe evlenince yeni damat Zihni de onların evine iç güveysi taşınır. Ailenin tüm fertleri, işportacılık, fabrika ve atölye işçiliği gibi işlerde çalışır ve kendi yağlarıyla kavrulurken evin en küçük oğlu Murat bir araba kazası geçirir. Şimdi tüm aile Murat'ın iyi olması için her türlü çareye başvurur. "Aile Şerefi", 10 Eylül Perşembe akşamı saat 22.15'te Show TV'de!

        • Ölümcül Oyun 'Yabancı Sinema'
          00:15

          Ölümcül Oyun 'Yabancı Sinema'

          Yönetmenliğini Henrik Ruben Genz'in yaptığı, James Franco, Kate Hudson, Tom Wilkinson gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Ölümcül Oyun", Perşembe gecesi Show TV'de! Tom ve Anna çifti, yaşadıkları sıkıntıları geride bırakmak ve yeni bir başlangıç yapmak için Londra'ya taşınmıştır. Peyzaj mimarı olan Tom, bir yandan oturacakları evi restore ederken, diğer yandan da irili ufaklı tadilat işlerinden para kazanmaktadır. Tüm maddi birikimlerini evin tadilatında kullanan Tom, çektiği kredilerden dolayı zor durumdadır. Öğretmen olan Anna'nın ise en çok istediği şey bir bebek sahibi olmaktır. Gelirlerine katkı olsun diye alttaki bodrum katını, Ben adında bir adama kiraya veren çiftin kaderi, Ben'in evde ölü bulunması ile değişecektir. Polis soruşturması devam ederken evde yüklü miktarda para bulan çifti, zor kararlar beklemektedir. "Ölümcül Oyun", 10 Eylül Perşembe gecesi saat 00.15'te Show TV'de!

        • Ölümcül Oyun 'Yabancı Sinema'
          01:45

          Ölümcül Oyun 'Yabancı Sinema'

        • Kuaförüm Sensin (Tekrar)
          03:15

          Kuaförüm Sensin (Tekrar)