Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          06:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel "pekmezli aşure" yapıyor. Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Dursun Kırbaş demans ya da bunama nedir, alzheimer neden olur sorularını yanıtlıyor. Diyabetle Yaşam Koçu Neslihan Sipahi diyabetle nasıl mücadele etmemiz gerektiğini anlatırken, Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Fırat Helvacıoğlu premium akıllı lensler hakkında bilgi veriyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Asuman'la Sevgili Dünürüm
          09:45

          Asuman'la Sevgili Dünürüm

          Ekranların en eğlenceli ve rekabet dolu yarışması Asuman'la Sevgili Dünürüm Show TV'de! Asuman'la Sevgili Dünürüm'de lezzet ustası olmaya aday gelinler, anne ve kayınvalidesiyle bir olup mutfağa giriyor; birbirinden nefis yemekleri tadıp puan vermekse diğer gelinlere düşüyor. Hafta boyunca anne, kayınvalide ve gelinlerden oluşan beş ayrı takımın yarıştığı programda haftanın kazananı 10 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor. Gelinler sevgilerini de katarak en güzel yemekleri hazırlıyor, dünürler onlara mentorluk yapıyor. Büyük ödülü kazanmak için kolları sıvayan gelinlerin ve dünürlerin lezzet yarışı, Asuman Krause'nin muhteşem sunumuyla eğlenceli bir şölene dönüşüyor. Her gün ayrı bir sofrada buluşan gelinlerse rakip takımın menüsünü önce yorumluyor, sonra puanlıyor. Asuman'la Sevgili Dünürüm'de bugün; gelin Ebru Karabacak, annesi Sevgi Tıraş ve kayınvalidesi Nuray Savaş yarışıyor. Günün menüsü; arpa şehriye çorbası, karışık mücver, İslim kebabı ve şehriyeli pirinç pilavı, cacık, magnolia oluyor. Kıyasıya geçen lezzet yarışında haftanın kazananı belli oluyor.

        • Kuaförüm Sensin
          12:30

          Kuaförüm Sensin

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin sunucusu Çiğdem Batur ve iddialı jüri üyeleri ile Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, kırık fönün mucidi Adnan Serter, moda dünyasının önemli isimlerinden Işıl Reçber ve Türkiye'nin en iyi makyaj artistlerinden Seçkin Süngüç'ün saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazandığı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, programın sunucusu Çiğdem Batur tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaförüm Sensin'de bugün; kuaför Yasin Ertuğrul, makyöz Yağmur Araz, model Özge Aran'dan oluşan birinci takım, kuaför Taner Güneri, makyöz Aslı Yazar, model Duygu Ekinci'den oluşan ikinci takım, kuaför Sevda Tekir, makyöz Hatice Karpuz, model Gizem Doğan'dan oluşan üçüncü takım ve kuaför Tayfun Ateşoğlu, makyöz Serap Varol, model Çiğdem Çelik'ten oluşan dördüncü takım kırmızı halı saçı ve makyajı yapmak için yarışıyor. Kıyasıya geçen yarışın sonunda kazanan takım belli oluyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Sen Kiminle Dans Ediyorsun 'Türk Filmi'
          20:00

          Sen Kiminle Dans Ediyorsun 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Burak Aksak'ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Demet Özdemir, Uraz Kaygılaroğlu, Okan Çabalar gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Sen Kiminle Dans Ediyorsun", Cuma akşamı Show TV'de! Küçük insanların samimi hikâyelerini ve başarı mücadelesini anlatan Sen Kiminle Dans Ediyorsun'da aşk ile kahkaha, dans ile dostluk bir araya geliyor. Anne ve babasını kaybetmiş, intiharı bile düşünecek kadar zor günlerden geçen Aysel'in hayattaki en büyük tutkusu dans etmektir. Şengül'ün dans okulunda çalışmaya ve büyük para ödülü olan bir yarışmaya katılmaya karar vermesiyle hayat ona heyecanlı günler sunmaya başlayacaktır.

        • Sen Kiminle Dans Ediyorsun 'Türk Filmi' (Tekrar)
          22:30

          Sen Kiminle Dans Ediyorsun 'Türk Filmi' (Tekrar)

        • Lıon 'Yabancı Film'
          00:45

          Lıon 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Garth Davis'ın yaptığı, Dev Patel, Nicole Kidman, Rooney Mara, David Wenham gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Lion" Cuma gecesi Show TV'de! Beş yaşındaki Saroo (Sunny Pawar), Hindistan kırsal kesimindeki bir köyde ailesiyle birlikte fakir ancak mutlu bir hayat yaşamaktadır. Ancak ağabeyinin gelmesini beklediği tren istasyonunda yaşadığı kötü tesadüfler sonunda evinden kilometrelerce uzaktaki, başka bir dilin konuşulduğu Kalküta'da kendini yapayalnız bulur. Korkmuş ve şaşkındır. Bir şekilde sokaklarda hayatta kalmayı başarır ve yetimhaneye alınır. Saroo'yu Avustralyalı bir çift (Nicole Kidman ve David Wenham) evlat edinir. Hobart'ta sevgi ve güven dolu bir çocukluk geçiren Saroo, üvey ailesinin duygularını incitmemek için kaybettiği annesine ve abisine kavuşma umudunu, geçmişine duyduğu özlemi bastırmaya çalışır. 25 yıl sonra, tesadüfen birkaç Hintliyle tanışması hayatının kaybolan yıllarının peşinden gitmesini sağlayacaktır. Hala taze olan bir avuç anısı ve kararlılığıyla kaybettiği ailesini ve ilk yuvasını bulmaya çalışacaktır.

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)
          02:45

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme (Tekrar)

        • Kuaförüm Sensin(Tekrar)
          04:45

          Kuaförüm Sensin(Tekrar)