Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Türk Malı 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Türk Malı 'Dizi' (Tekrar)

        • Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün; Farmakognozi Anabilim Dalı Doktoru Dr. Eczacı Mahmut Asker kişiye özel cilt bakımının nasıl olması gerektiğini anlatıyor. Diş Hekimi Dr. Tüzün Gelgel pandemi döneminde hangi durumlarda diş hekimine gidilmeli veya gidilmemeli, ağız kokusunun sebeplerini, fırçalamanın yanında ağız ve diş sağlığımız için yapmamız gerekenleri açıklıyor. Saç Tasarımcısı Mert Göçeri ve Oğuzhan Ardıç saçlar ile ilgili merak edilen soruların yanıtlarını paylaşıyor. Çocuk Sağlığı Hastalıkları Uzmanı Dr. Başak Namdar anne sütünün bebekler için faydalarını aktarırken, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Mehmet Yılmaz artroskopik cerrahi nedir, eklemlerdeki kıkırdak hasarlarında tedavi mümkün müdür, kireçlenmelerin tam tedavisi ilaçla mümkün müdür sorularını yanıtlıyor.

        • Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        • Asuman'la Sevgili Dünürüm (Tekrar)
          13:00

          Asuman'la Sevgili Dünürüm (Tekrar)

        • Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          15:30

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        • Beyoğlu Güzeli 'Türk Filmi'
          16:30

          Beyoğlu Güzeli 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Tarık Akan, Hülya Koçyiğit, Münir Özkul, Mürüvvet Sim gibi usta oyuncuların yer aldığı 1971 yapımı "Beyoğlu Güzeli" Pazar günü Show TV'de! Ailesiyle birlikte çadır tiyatrosunda çalışan genç kızla, tıp tahsili yapan delikanlı rastlantı sonucu tanışırlar. Genç kız önceleri kimliğini saklasa da, daha sonra genci çadır tiyatrosuna davet eder ve Beyoğlu güzeli Alev kimliğiyle karşısına çıkar.

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Hababam Sınıfı 'Türk Filmi'
          20:00

          Hababam Sınıfı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Tarık Akan, Münir Özkul, Adile Naşit, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1975 yapımı "Hababam Sınıfı" Pazar akşamı Show TV'de! Öğrencilik hayatları haylazlık ve tembellik üzerine kurulu olan bir sınıf dolusu matrak öğrencinin, Özel Çamlıca Lisesi'nde yaşadığı yer yer eğlenceli, yer yer de dokunaklı öyküleri anlatan film, Hababam Sınıfı serisinin ilk filmidir. Keskin zekâları sayesinde tüm öğretmenlerini avuçlarında oynatıp okul düzeni ve eğitim sistemini alaşağı eden bu birbirinden renkli karakterdeki öğrenciler hem okulun hem de sinemamızın en yaramaz sınıfı olma özelliğinde. Ancak bu hükümdarlık okula atanan yeni müdür muavinin gelişiyle sarsıldığında, Hababam Sınıfı daha önce hiç karşılaşmadığı türden bir disiplin anlayışına ve zekaya sahip olan Mahmut Hoca tarafından unutulmaz derslere tabi tutulur. Hababam Sınıfı serisinin ilk filmi olan bu yapıt Rıfat Ilgaz'ın ölümsüz eseri Hababam Sınıfı romanından uyarlanmıştı.

        • Süt Kardeşler 'Türk Filmi'
          21:45

          Süt Kardeşler 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Şener Şen, Adile Naşit, Hale Soygazi gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Süt Kardeşler" Pazar akşamı Show TV'de! Filmde, Osmanlı zamanında bahriye eri olan Ramazan ve Şaban'ın maceraları anlatılır. Şaban bir gün sütannesi Melek'ten kendisini İstanbul'a davet eden bir mektup alır. Melek, konağa gelen Ramazan'ı sütoğlu Şaban zanneder. Ağabeyi Hüsamettin'den çekinen Melek, Ramazan'ın damadı olduğunu söyler. Evdeki yanlış anlaşılmalar devam ederken, ev halkı geceleri Gulyabani görmeye başlar. Gulyabani korkusuyla ev halkı daha da yakınlaşır. Tam da bu sırada gerçek damat çıkagelir.

        • Ölümcül Oyun 'Yabancı Film'
          23:30

          Ölümcül Oyun 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Henrik Ruben Genz'in yaptığı, James Franco, Kate Hudson, Tom Wilkinson gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Ölümcül Oyun", Pazar gecesi Show TV'de! Tom ve Anna çifti, yaşadıkları sıkıntıları geride bırakmak ve yeni bir başlangıç yapmak için Londra'ya taşınmıştır. Peyzaj mimarı olan Tom, bir yandan oturacakları evi restore ederken, diğer yandan da irili ufaklı tadilat işlerinden para kazanmaktadır. Tüm maddi birikimlerini evin tadilatında kullanan Tom, çektiği kredilerden dolayı zor durumdadır. Öğretmen olan Anna'nın ise en çok istediği şey bir bebek sahibi olmaktır. Gelirlerine katkı olsun diye alttaki bodrum katını, Ben adında bir adama kiraya veren çiftin kaderi, Ben'in evde ölü bulunması ile değişecektir. Polis soruşturması devam ederken evde yüklü miktarda para bulan çifti, zor kararlar beklemektedir.

        • Ölümcül Oyun 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:15

          Ölümcül Oyun 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          03:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)