Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        • Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün; Şef Lütfi Selçuk "çıtır mantar" ve çıtır mantar eşliğinde "Cordon Blue" tarifleri veriyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Murat Gürel meme büyütme ameliyatı hakkında bilgilendirirken, Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bora Özel bölgesel yağlardan ve pandemi göbeğinden kurtulmak için liposuction çözüm olabilir mi açıklıyor. Veteriner Hande Mutlu kedi ve köpeklerde görülen dermatolojik hastalıkların sebeplerini anlatıyor. Moda Tasarımcısı Hacere Orhan özel günlerde kadınların nasıl giyinmesi gerektiğini, koleksiyonların nasıl hazırlandığını, büyük bedene sahip olan hanımların dikkat etmesi gerekenleri aktarıyor. Eğitimci Dr. Çiğdem Mollaibrahimoğlu başarıda okuduğunu anlamanın rolü nedir, okuduğunu anlama becerisi geliştirilebilir mi, okuduğunu anlama konusunun müfredatta yeri var mı sorularını yanıtlıyor.

        • Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        • Kalbimin Efendisi 'Türk Filmi'
          13:00

          Kalbimin Efendisi 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Ediz Hun, Hülya Koçyiğit, Süleyman Turan, Münir Özkul, Lale Belkıs gibi usta oyuncuların yer aldığı 1970 yapımı "Kalbimin Efendisi" Cumartesi günü Show TV'de! Üvey annesi ve kardeşi ile beraber yaşayan Alev adlı güzel kız Uludağ'da tesadüfen bir gençle tanışır ve birbirlerinden çok hoşlanırlar. Yıldırım nikahı ile evlenirler. Alev'in kız kardeşi beraber olduğu adamdan bir bebek beklemektedir fakat adam evlenmek istemez. Alev kardeşinin durumunu örtmek için kimseye bir şey söyleyemez fakat tedirgin davranışları mutluluğunu bozacaktır.

        • Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          15:15

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        • Asuman'la Sevgili Dünürüm (Tekrar)
          16:15

          Asuman'la Sevgili Dünürüm (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        • Aile Bağları 'Yabancı Film'
          00:15

          Aile Bağları 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Mark Kemble'ın yaptığı, Karen Allen, Ashley Williams, Theo Rossi gibi usta oyuncuların yer aldığı 2015 yapımı "Aile Bağları" Cumartesi gecesi TV'de ilk kez Show TV'de! New York'un sakin bir kasabasında yaşayan Kendall ailesi için hayat, hiç de kolay değildir. En büyük oğulları Kent, Irak'ta savaşmış ve ordudan atılmıştır. Savaşın psikolojik ve fiziksel yaralarıyla mücadele ederken en büyük yardımcısı kardeşi Todd'tur. Diğer yandan ailenin küçük kızı Deedee, özel ihtiyaçları olan ve bakıma muhtaç bir kızdır. Anne Elaine, kendini hem Kent'e hem de Deedee'ye adamıştır. Todd ise ailesinin tüm ihtiyaçları ile ilgilenirken bir yandan da kendi yolunu çizmeye çalışmaktadır.

        • Aile Bağları 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:15

          Aile Bağları 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          04:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)