Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        • Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün; Saç Ekimi Uzmanı Vedat Tosun saç ekimi hakkında bilgiler veriyor. Tıbbı Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Nedret Taflan Salepçi over kanseri ve kolon kanserlerinin belirtilerini aktarıyor. Renklendirme ve Mikrokaynak Uzmanı Fatih Aydın saçlara yapılan işleme nasıl karar verildiğini, renk değişiminde dikkat edilen noktaları, ombre ile sombre arasındaki farkları anlatıyor. Diyetisyen Hüsne Okatan diyette yapılan en büyük yanlışlar nelerdir, kahve yağ yakar mı, detoks nedir, detoks hızlı zayıflatır mı sorularını yanıtlıyor. Plastik Cerrahi Hemşiresi-Güzellik Koçu Irmak Muştu tırnağımızı kırılmadan uzatabilmek için yapmamız gerekenleri açıklıyor.

        • Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        • Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          13:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        • Karaoğlan Geliyor 'Türk Filmi'
          14:00

          Karaoğlan Geliyor 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Mehmet Aslan'ın yaptığı, Kartal Tibet, Meral Zeren, Ahmet Mekin, Kazım Kartal gibi usta oyuncuların yer aldığı 1972 yapımı "Karaoğlan Geliyor" Pazar günü Show TV'de! Cengiz Han ölüme yaklaştığını anlayınca hazinesini ailesi birbirine düşmesin diye gizli bir yere gömdürür. 40 Yiğit gizli mezarına gidince birbirini oklayıp öldürecektir. Bu işi en güvendiği iki adamına verir. Cengiz Han ölüp alay yola çıkınca adamlarından birisi öbürüne ihanet eder ve yenilir. İhanetin bedelini koluyla öder. İntikamını almak için rakibinin obasını basar. Lakin Karaoğlan kurtulur ve hancı bir çift tarafından bulunup büyütülür.

        • Feryat 'Türk Filmi'
          15:45

          Feryat 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Orhan Elmas'ın yaptığı, Emel Sayın, Tarık Akan, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1973 yapımı "Feryat" Pazar günü Show TV'de! Sevdiği adamın kötülüğüne maruz kalan Feride sonrasında babası da evlatlıktan reddeder. Bir çadır tiyatrosunda şarkıcılık yapmaya başlar. Yıllar sonra tiyatro Feride'nin memleketine de uğrar. Burada Feride, Ferdi adında bir üniversite öğrencisiyle tanışır. Birbirlerine âşık olurlar. Ancak Feride gerçek kimliğini Ferdi'den saklar. Tiyatro başka bir şehre gideceği zaman Ferdi'ye bir mektup bırakarak ondan ayrılır. Yıllar sonra Feride ünlü bir şarkıcı olur. Bu sayede Feride ile Ferdi'nin yolları tekrardan kesişecektir.

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Kapıcılar Kralı 'Türk Filmi'
          20:00

          Kapıcılar Kralı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı, Kemal Sunal, Sevda Ferdağ, Can Kolukısa gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Kapıcılar Kralı", Pazar akşamı Show TV'de! Karısı ve iki çocuğuyla daha iyi yaşama umutlarıyla İstanbul'a gelen Seyit, büyük bir apartmanda kapıcılık yapmakta, karısı da evlere temizliğe gitmektedir. Seyit sıradan ve düz bir adam gibi görünse de bu apartmanda olup biten her şeyden haberdardır ve her zaman zekice hamleler yapıp kendini bir şekilde idare eder. Bambaşka karakterlere sahip apartman sahipleri ve apartmanın işleyişi dönemin Türkiye'sine tutulmuş bir ayna niteliğindedir.

        • Aile Şerefi 'Türk Filmi'
          21:45

          Aile Şerefi 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı, Münir Özkul, Adile Naşit, Itır Esen, Şevket Altuğ, Ayşen Gruda gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Aile Şerefi" Pazar akşamı Show TV'de! Fakir ama gururlu bir adam olan Rıza işportada çeşitli işler yaparak kalabalık ailesini kıt kanaat geçindirmeye çalışır. Karısı Adile 5 çocuğunu da layıkıyla yetiştirerek, hepsinin iyi eğitim alıp, elinin ekmek tutmasını ister. Kızları Ayşe evlenince yeni damat Zihni de onların evine iç güveysi taşınır. Ailenin tüm fertleri, işportacılık, fabrika ve atölye işçiliği gibi işlerde çalışır ve kendi yağlarıyla kavrulurken evin en küçük oğlu Murat bir araba kazası geçirir. Şimdi tüm aile Murat'ın iyi olması için her türlü çareye başvurur.

        • Kod Adı: Ressam 'Yabancı Film'
          23:45

          Kod Adı: Ressam 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Felix Chong'un yaptığı, Yun-Fat Chow, Aaron Kwok, Jingchu Zhang gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Kod Adı: Ressam", Pazar gecesi Show TV'de! Hong Kong polisi, "Ressam" takma adıyla bilinen sahte para uzmanı bir çetenin liderini aramaktadır. Çete, işinde o kadar iyidir ki, yaptıkları sahte parayı gerçeğinden ayırmak imkansızdır. Polis, Ressam'ın gerçek kimliğini bulmak için hapiste olan çete üyesi Lee Man'den yardım ister.

        • Kod Adı: Ressam  'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:30

          Kod Adı: Ressam 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          04:30

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)