Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel "köfteli karnıyarık" ve "fincanda sufle" yapıyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş hangi durumlarda estetik operasyonlara başvurulması gerektiğini, estetik operasyon yaptırmanın kişinin psikolojisini nasıl etkilediğini anlatıyor. Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan diş tedavisinde kararlılık önemli mi, takıntılı kişiler diş yaptırdıklarında tedavi süreci uzar mı, yeni dişlere kavuşan kişinin psikolojisi nasıl değişir sorularını yanıtlıyor. Estetisyen, Güzellik ve Yaşam Koçu Emine Aytek sağlıklı kilo verebilmenin şartını, zayıflarken nerede hata yapıldığını açıklıyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          09:45

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        • Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          12:30

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        • Mavi Boncuk 'Türk Filmi'
          16:00

          Mavi Boncuk 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Emel Sayın, Tarık Akan, Kemal Sunal, Metin Akpınar, Münir Özkul, Zeki Alasya gibi usta oyuncuların yer aldığı 1974 yapımı "Mavi Boncuk" Perşembe günü Show TV'de! Dönemin en ünlü ve en ilgi çekici ses sanatçılarından biri olan Emel Sayın hem sesi hem de görünümüyle dinleyicilerini büyülemektedir. Emel Sayın'ın sahneye çıktığı gazinoya eğlenmeye giden bir arkadaş grubu hesabın fazla gelmesi nedeniyle mekan sahipleri tarafından hırpalanırlar. Bu olaya fazlasıyla bozulan gençler intikam almak için bir halının içine sararak Emel Sayın'ı kaçırırlar. Ünlü sanatçıyı geri vermelerinin tek şartı ise mekan sahibinden fidye almaktır. Zamanla aralarında büyüyen dostluk hem bu altı kafadarı hem de Emel Sayın'ı fazlasıyla etkileyecektir.

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Herkül: Özgürlük Savaşçısı 'Yabancı Film'
          20:00

          Herkül: Özgürlük Savaşçısı 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Brett Ratner'ın yaptığı, Dwayne Johnson, John Hurt, Ian Mcshane gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Herkül: Özgürlük Savaşçısı" Perşembe akşamı Show TV'de! Yeni ortaya çıkan korkunç bir düşmanın masum insanları tehdit etmesi üzerine Herkül ve korkusuz savaşçıları bir araya gelerek ordularını toplar ve bütün engellere karşı büyük bir savaşa hazırlanırlar. Herkül (Dwayne Johnson), geçmişiyle yüzleşmek ve düşmanlarını alt etmek için sabırlı olmalıdır.

        • Herkül: Özgürlük Savaşçısı 'Yabancı Film' (Tekrar)
          21:45

          Herkül: Özgürlük Savaşçısı 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Büyülü Kaya 'Yabancı Film
          23:45

          Büyülü Kaya 'Yabancı Film

          Yönetmenliğini Yuriv Kovalyov'un yaptığı, Ivan Denysenko, Hryhoriy Derevyanskyi, Daniil Kamenskyi gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Büyülü Kaya", Perşembe gecesi Show TV'de! Güneş tutulması sırasında sıradan bir çocuk olan Vitko, binlerce yıl öncesine gider ve kendini iyi ile kötünün arasındaki savaşın ortasında bulur. Ona güç veren sihirli bir taş ile sadece kitaplarda gördüğü şövalyeler ile dev kaya canavarıyla karşı karşıya kalır. Vitko, cesareti ile geleceği değiştirebilecek midir?

        • Büyülü Kaya 'Yabancı Film (Tekrar)
          02:00

          Büyülü Kaya 'Yabancı Film (Tekrar)

        • Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          04:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)