Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Esnaf Faik Doğan karpuz ve kavunun nasıl seçileceğini anlatırken, Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel "karpuz pizza", "karpuzlu limonata" ve "kavunlu dondurma" tarifleri veriyor. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş cildimizde estetik sonrası iz kalır mı sorusunu yanıtlarken, Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Arslan diş ve diş eti renginin hangi hastalıkların belirtisi olabileceğini açıklıyor. Ebru Akel'in renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Aşk Laftan Anlamaz  'Dizi' (Tekrar)
          09:45

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        • Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          12:30

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        • Oh Olsun 'Türk Filmi'
          16:30

          Oh Olsun 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Tarık Akan, Hale Soygazi, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Münir Özkul, Hulusi Kentmen, Adile Naşit gibi usta oyuncuların yer aldığı 1973 yapımı "Oh Olsun" Pazartesi günü Show TV'de! Varlıklı işadamı Fehmi Haznedar güçlü bir fabrikatördür. Üç oğla sahip olan adamın tek isteği çocuklarının eğitimlerini başarıyla tamamlayıp işe başlamalıdır. Üç çocuktan en büyük olanı kendi fabrikasında çalışmakta, diğer ikisi ise lise ve üniversitede okumaktadır. Yakışıklı Ferit üniversitede dersler dışında her şeyle ilgilenmektedir. Özellikle de kızlarla... Oğullarının yaptıkları haylazlıkları öğrenen baba onları fabrikalarında işçi olarak çalıştırmakla cezalandırır. Ferit fabrikada da rahat durmayarak güzeller güzeli Alev'le yakınlaşmaya çalışacaktır. Ancak bu kez bir farkla; genç adam hayatında ilk kez âşık olmuştur.

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Yol Arkadaşım 'Türk Filmi'
          20:00

          Yol Arkadaşım 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Bedran Güzel'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak, Emre Kınay, Eda Ece, Aslı Bekiroğlu gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Yol Arkadaşım", Pazartesi akşamı Show TV'de! Onur başarısız bir ilaç mümessilidir. Kurban Bayramı'na üç gün kala üç hedefi vardır; Ayvalık'taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref'e rağmen başarmak. Onur, hedeflerini gerçekleştirmek için bir telefon uygulamasıyla tanıştığı ve tek ortak noktaları gidecekleri istikamet olan Şeref ile birlikte eğlence ve macera dolu bir yolculuğa çıkar.

        • Yol Arkadaşım 'Türk Filmi' (Tekrar)
          22:30

          Yol Arkadaşım 'Türk Filmi' (Tekrar)

        • Türk Malı 'Dizi' (Tekrar)
          00:45

          Türk Malı 'Dizi' (Tekrar)

        • Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)
          02:30

          Demet Akbağ İle Çok Aramızda (Tekrar)

        • Aşk Laftan Anlamaz  (Tekrar)
          04:30

          Aşk Laftan Anlamaz (Tekrar)