Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        • Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün; Denizli'de Sabahat Hanım'ın yanından Dr. Feridun Kunak tarhana, eşek zeytini, kırmızı pancardan doğal tarifler veriyor. Avukat Elif Akar kişisel verilerin ihlaline ilişkin işlenen suçları, internet alışverişlerinde haklarımızın ihlal edilmemesi için dikkat etmemiz gereken şeyleri anlatıyor. Reiki Öğretmeni Deniz Işık reikinin ne olduğunu ve nasıl uygulandığını açıklıyor. Uzman Estetisyen Tülay Tezel güzel bir cilt için hangi uygulamalar yapılabilir, sorunlu ciltler için neler yapılmalı, cilt uygulamalarında yaş sınırı var mıdır sorularını yanıtlarken, Mayo Tasarımcısı Ebru Yener hangi vücut tipinin ne tür mayo giymesi gerektiğini, bu yıl mayolarda ön planda olan renkleri aktarıyor. İş İnsanı Dr. Şebnem Akman Balta SPA hakkında merak edilen soruların yanıtlarını izleyicilerle paylaşıyor.

        • Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        • Milyarder 'Türk Filmi'
          13:00

          Milyarder 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Şener Şen, Tulu Çizgen, Adile Naşit, Münir Özkul, Uğur Yücel gibi usta oyuncuların yer aldığı 1986 yapımı "Milyarder" Pazar günü Show TV'de! Küçük bir kasabada ailesiyle birlikte sessiz sakin bir hayat geçiren Mesudiyeli Mesut tren istasyonunda amirdir. Mütevazi bir hayatı olan Mesut'un düzeni bir yılbaşı gecesi alt üst olur. Çünkü Mesut'a büyük ikramiye çıkar. İkramiyenin çıkmasıyla çevresindekilerin ona yaklaşımı öyle değişir ki, Mesut paranoyaklaşır, o kadar büyük rakamların baskısıyla kabuslar görmeye başlar. Ailesi dahil çevresindeki bütün insanların ne kadar çıkarcı, düzenbaz olduklarını fark eder. Milyarder olur olmasına; fakat öyle bir an gelir ki buna pişman olur. Film birçok etkileyici sahnesiyle kolay kolay unutulmayacak; sadakat, güven, onur, ikiyüzlülük kavramlarını çok iyi işleyen, başarılı bir kara mizah örneği.

        • Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          15:15

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Kibar Feyzo 'Türk Filmi'
          20:00

          Kibar Feyzo 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı, Kemal Sunal, Müjde Ar, Adile Naşit, Şener Şen, İlyas Salman gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Kibar Feyzo" Pazar akşamı Show TV'de! Feyzo askerden döndüğünde ilk aşkı ve yıllardır sevdiği kadın olan Gülo'yu babasından istemeye karar verir. Gülo köyün ağası Maho Ağa'nın kızıdır ve Maho Ağa kızını en çok başlık parası verenle evlendirecektir. Bu aşamada Feyzo'nun rakibi Bilo'dur. Ancak türlü taktiklerle kızı almayı başaran Feyzo, başlık parasının yarısını verir. Diğer yarısı ise Ağa'ya yaptığı senetlerle ödenecektir. Eğer Feyzo senetleri ödemede başarısız olursa Ağa, kızını geri alacağını söyler. Korkuya kapılan Feyzo parayı denkleştirebilmek için büyük şehre göçer. Burada gördüğü medeni yaşam Feyzo'yu değiştirecek, köye döndüğünde birçok şeyi düzenleyip değiştirmesini sağlayacaktır.

        • Gülen Gözler 'Türk Filmi'
          21:45

          Gülen Gözler 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Adile Naşit, Münir Özkul, Müjde Ar, Ahmet Sezerel, Mahmut Hekimoğlu, Ayşen Gruda, Itır Esen, Şener Şen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1977 yapımı "Gülen Gözler" Pazar akşamı Show TV'de! Yaşar Usta, (Münir Özkul) karısı Nezaket (Adile Naşit) ve beş yetişkin kızı ile yıllar önce köyünden İstanbul'a göç eder, Yaşar usta, erkek çocuğu olur beklentisiyle tüm kızlarına erkek ismi vermiştir. Kalabalık ailesinin geçimini sağlamak için çok çalışmakta, cimriliği ve hilekarlığı ile zengin olmuş eski arkadaşı Yunus'un inşaatları için doğramacılık yapmaktadır. Kızlarının gönül ilişkilerinin hareketliliğinden habersiz bir şekilde, onlara münasip kısmetler bulmak ister. Büyük kızı Fikret'e (Ayşen Gruda) âşık olan Vecihi (Şener Şen) sürekli olarak kapısını aşındırsa da kızını ona vermemekte direnir. Hikmet ise evin alt katındaki çırakların gözdesidir; bütün vaktini onlara oyunlar oynayarak geçirir. En düşkün olduğu kızı İsmet (Müjde Ar) Yunus'un oğlu Temel (Mahmut Hekimoğlu) ile evlenir.

        • Hacker 'Yabancı Film'
          23:45

          Hacker 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Akan Satayev' in yaptığı, Callan McAuliffe, Lorraine Nicholson gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Hacker", Pazar gecesi Show TV'de! Alex Danyliuk (Callan McAuliffe), savaştan kaçan bir göçmendir. Maddi sıkıntılarla boğuşan ailesine bakabilmek için bilgisayar korsanlığı yapmaktadır. Dolandırıcı arkadaşı Sye'nın da yardımıyla yasadışı karaborsa işine girer. Hayatını suç işleyerek ve kimlik hırsızlığı yaparak sürdüren bir bilgisayar korsanına dönüşür. Genç bir hacker olan Kira adlı kız ile Darkweb'te tanışır. İkilinin faaliyetleri, FBI'ın bir numaralı hedefi olan Anonymous organizasyonunun başındaki 'Z'nin dikkatini çeker.

        • Hacker 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:30

          Hacker 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          03:15

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)