Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        • Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün; Modacı Burcu Aynur ve kızı Tuğba Sarıgül nişan kıyafetlerinin nasıl olması gerektiğini, büyük beden hanımların nasıl giyinmesi gerektiğini ve abiye modasında geçmişten günümüze olan değişiklikleri anlatıyor. Kalıcı Makyaj Uzmanı Leyla Tonya microblading ve micropigmentasyon arasındaki fark nedir, ipek kirpik ve kirpik liftingi arasındaki fark nedir sorularını yanıtlıyor. Tıbbi Farmakoloji ve Fitoterapi Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Iraz fitoterapi hakkında merak edilenleri aktarırken, Robotik Cerrahi ve Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Kıraç prostat kanseri hakkında bilgi veriyor. Eczacı Hülya Kayhan aromaterapinin ne olduğunu ve nasıl uygulandığını açıklıyor.

        • Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        • Pembe Panter 'Yabancı Film'
          13:00

          Pembe Panter 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Shawn Levy'nin yaptığı, Steve Martin, Kevin Kline, Jean Reno, Beyonce, Jason Statham gibi usta isimlerin yer aldığı 2006 yapımı "Pembe Panter", Cumartesi günü Show TV'de!Hayranları tarafından etrafı sarılan dünyaca ünlü futbol antrenörü, Yves Gluant (Jason Statham), pop yıldızı olan sevgilisi Xania (Beyonce) ile bir galibiyet coşkusunu paylaşırken nereden geldiği belli olmayan zehirli bir okla yere düşer. Panik sırasında ise paha biçilemez elmas yüzüğü 'The Pink Panther' gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Bu durumda ortalık birbirine girer ve herkes ayaklanır. Müfettiş Charles Dreyfus (Kevin Kline) tam 7 kez onur madalyasına aday gösterilmiştir ve bu sefer de gösterilmiştir fakat hiçbir zaman alamamıştır. Onun düşüncesi beceriksiz birini bulup bu olayla ilgilenmesini ve o başaramayınca kendisinin suçluyu bulmasıyla onur madalyasını alacağıdır. Ve aklına gelen bir isim Müfettiş Jackques Clouseau (Steve Martin) 'dur. Clouseau garip bir Fransız aksanı olan, sakar, ne kadar zeki olsa da zekasını dışarıya vuramayan garip bir dedektiftir. Fakat Dreyfus sayesinde artık o da bu görevin sorumlusudur. Şüpheliler çoktur, Yves'in sevgilisi Xania, futboldaki oyuncular ve Yves'in düşmanları, fakat daha sonra bir kişi daha öldürülünce işler daha da karışır, bu sırada Clouseau'nun her adımını bildirmek için yanına Gilbert Ponton (Jean Reno) diye biri verilmiştir.

        • Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          14:45

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        • Hokkabaz 'Yabancı Film'
          00:15

          Hokkabaz 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini J.D. Dillard'ın yaptığı, Jacob Latimore, Seychelle Gabriel, Storm Reid gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Hokkabaz", Cumartesi gecesi Show TV'de! Bir sokak büyücüsü olan genç Bo, annesinin yanından ayrıldıktan sonra küçük kız kardeşinin yanında kalmaya başlar ve Los Angeles'taki partilerde uyuşturucu satarak başlarını sokacak bir çatı katı tutmak istemektedir. Tedarikçisiyle sorun yaşadığında kız kardeşi kaçırılır ve onu kurtarmak için her zorluğun üstesinden gelmek zorunda kalır.

        • Hokkabaz 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:00

          Hokkabaz 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          03:45

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)