Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        • Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün; Börek Ustası Semra Bayrak "yoğurtlu Boşnak mantısı" ve "Boşnak usulü kurabiye" tarifleri veriyor. Psikolog Ezgi Uzun depresyonun belirtileri neler, koronavirüs ve depresyon arasında bir ilişki var mıdır, depresyonun tedavisi nedir sorularını yanıtlıyor. Endokrin ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Uzman Dr. Pınar Alarslan haşimato hastalığı hakkında bilgi veriyor. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Doğan çocuklarda iştahsızlığın sebeplerini açıklıyor. Kulak, Burun, Boğaz Uzmanı Op. Dr. Yasin Kürşad Varsak koronavirüs sürecinde burun estetiği ameliyatı için alınan önlemleri, doğal bir burun estetiği için dikkat edilmesi gerekenleri anlatıyor.

        • Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        • Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          13:00

          Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        • Milyarder 'Türk Filmi'
          14:00

          Milyarder 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Şener Şen, Tulu Çizgen, Adile Naşit, Münir Özkul, Uğur Yücel gibi usta oyuncuların yer aldığı 1986 yapımı "Milyarder" Cumartesi günü Show TV'de! Küçük bir kasabada ailesiyle birlikte sessiz sakin bir hayat geçiren Mesudiyeli Mesut tren istasyonunda amirdir. Mütevazi bir hayatı olan Mesut'un düzeni bir yılbaşı gecesi alt üst olur. Çünkü Mesut'a büyük ikramiye çıkar. İkramiyenin çıkmasıyla çevresindekilerin ona yaklaşımı öyle değişir ki, Mesut paranoyaklaşır, o kadar büyük rakamların baskısıyla kabuslar görmeye başlar. Ailesi dahil çevresindeki bütün insanların ne kadar çıkarcı, düzenbaz olduklarını fark eder. Milyarder olur olmasına; fakat öyle bir an gelir ki buna pişman olur. Film birçok etkileyici sahnesiyle kolay kolay unutulmayacak; sadakat, güven, onur, ikiyüzlülük kavramlarını çok iyi işleyen, başarılı bir kara mizah örneği.

        • Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          16:30

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        • Tehlikeli Soygun 'Yabancı Film'
          23:30

          Tehlikeli Soygun 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Daniel Zirilli'nin yaptığı, Steven Seagal, John Edward Lee, Byron Gibson gibi usta oyuncuların yer aldığı 2016 yapımı "Tehlikeli Soygun" Cumartesi gecesi Show TV'de! İki Amerikalı göçmen Jack ve Sam, Güneydoğu Asya'da ihtiyaçlarından dolayı banka soymaya karar verirler. Farkında olmadan bir mafya babasının parasını da çalarlar ve çetenin intikam almak için en büyük hedefleri olurlar.

        • Tehlikeli Soygun 'Yabancı Film' (Tekrar)
          01:15

          Tehlikeli Soygun 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          02:45

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        • Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          05:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)