Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Kuantum Yaşam Koçu ve Yazar Sedef Sade iletişim kurarken birbirimizi anlamakta neden zorlandığımızı, ilgisizlik ve sevgisizliğin nasıl aşılabileceğini ve kararsızlığın hayatımıza etkilerini açıklıyor. Podolog Şeyma Gümüş medikal ayak bakımıyla pedikür arasındaki fark neler, çocuklarda görülen ayak problemleri nelerdir, cerrahi operasyon yapılmadan batık tırnağı düzeltmek mümkün mü sorularını yanıtlıyor. Uzman Estetisyen Zehra Yazılıkaya cildi gençleştirmeye yardımcı olan bağ doku masajının nasıl yapıldığını anlatıyor. Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Bülent Koç burun estetiği ile ilgili bilgiler paylaşıyor. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Saadet Olcay Evliyaoğlu büyüme hormonu eksikliğinin belirtilerini aktarıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          09:45

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        • Kuaförüm Sensin
          12:30

          Kuaförüm Sensin

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin Gözde Kansu'nun sunumu ve iddialı jüri üyeleri ile Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, moda dünyasının önemli isimlerinden Işıl Reçber ve Türkiye'nin en iyi makyaj artistlerinden Seçkin Süngüç'ün saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazandığı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Aytekin Hamiş, makyöz Dilek Öz, model Banu Teker'den oluşan birinci takım, kuaför Engin Yılmaz, makyör Koray Köybaşı, model Özlem Parlu'dan oluşan ikinci takım, kuaför Ali Ekim, makyöz Ece Bingöl, model Almila Kuruoğlu'ndan oluşan üçüncü takım ve kuaför Tayfun Ateşoğlu, makyöz Serap Varol, model Şule Makaroğlu'ndan oluşan dördüncü takım serbest çalışma ile saç ve makyaj yapmak için yarışıyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        • Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          16:00

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Güldür Güldür Show (Tekrar)
          20:00

          Güldür Güldür Show (Tekrar)

        • Kurtuluş Günü Felaketi 'Yabancı Film'
          00:15

          Kurtuluş Günü Felaketi 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini W.D. Hogan'ın yaptığı, Ryan Merriman, Andrea Brooks, Tom Everett Scott gibi usta oyuncuların yer aldığı 2013 yapımı "Kurtuluş Günü Felaketi" Salı gecesi Show TV'de! Dünya, gizemli bir saldırı ile karşı karşıyadır. Bu saldırıyı önleyecek tek bir teknoloji vardır. Fakat bu teknolojiyi çalıştırmak hiç de kolay değildir. Küçük bir kasabada itfaiyeci olan Pete Garsette ile bilim adamları bir araya gelerek dünyayı bu saldırıdan kurtarmaya çalışırlar.

        • Kurtuluş Günü Felaketi 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:00

          Kurtuluş Günü Felaketi 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          03:45

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)