Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        • Hayat Güzeldir
          08:15

          Hayat Güzeldir

          Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir'de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla "Hayat Güzeldir"de konuşuluyor. Hayat Güzeldir'de bugün; Dr. Fevzi Özgönül hem leziz hem zayıflamaya yardımcı "masum yaz dondurması", "bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı soğuk çay" ve "ödem söktürmeye yardımcı yaz içeceği" tarifleri veriyor. Uzman Estetisyen Selin Sohtorikoğlu tatil öncesi lazer epilasyon yaptıracak olanların dikkat etmesi gerekenleri aktarırken, Taç Tasarımcısı Tuğba Yüce taçlar hakkında merak edilen konuları anlatıyor. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Hamit Çelik tedaviye rağmen tansiyonu düşmeyen hastaların tanısı ve tedavisi nasıl yapılır, nefes darlığı, akciğerin su toplaması, bacaklarda şişliğin sebepleri neler, baş dönmesi ve yürürken sendeleme hangi sorundan kaynaklanır sorularını yanıtlıyor.

        • Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        • Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          13:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        • Sev Kardeşim 'Türk Filmi'
          14:00

          Sev Kardeşim 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Tarık Akan, Hülya Koçyiğit, Münir Özkul, Adile Naşit, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1972 yapımı "Sev Kardeşim" Pazar günü Show TV'de! Türk sinemasının en sıcak, en samimi hikayelerinden birine sahip olan film önce bir iddiayla başlayıp, sonrasında birbirine âşık olan iki gencin masalını anlatır. Zengin bir fabrikatörün oğlu olan Ferit, Hülya Koçyiğit tarafından canlandırılan fabrika işçisi kız tarafından oyuna getirilir. Arkadaşlarıyla iddiaya giren genç kız fabrikatörün oğlunu kendine âşık edebilirse bu iddiayı kazanacaktır. Ancak işler istediği gibi gitse de Ferit'e karşı bir şeyler hissetmeye başlayacak, iki ailenin arasındaki ekonomik ve kültürel uçurum aralarında güçlü bir engel konumunda olacaktır.

        • Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          15:45

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Hababam Sınıfı Güle Güle 'Türk Filmi'
          20:00

          Hababam Sınıfı Güle Güle 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, İlyas Salman, Adile Naşit, Ayşen Gruda, Mehmet Ali Erbil, Savaş Dinçel, Yaprak Özdemiroğlu, Fulya Özcan, Şevket Altuğ, Hüseyin Kutman gibi usta oyuncuların yer aldığı 1981 yapımı "Hababam Sınıfı Güle Güle" Pazar akşamı Show TV'de! Anadolu'nun doğusunda yetişen bir edebiyatçı olan Mehmet Bülbül, kendini bir anda Özel Çamlıca Lisesi'nde bulur. Doğulu olması sebebiyetiyle öğrenciler tarafından küçük görülen Mehmet Hoca, bu durumu önce olgunlukla karşılar; daha sonraları ise bu durum ağırına gitmeye başlar. Öğrencilerle olan ilişkisini elinden geldiğince iyi seviyede tutmaya çabalayan Mehmet Hoca, bu çocukları etik olarak düzeltmek için elinden geleni yapacaktır.

        • Şekerpare 'Türk Filmi'
          21:45

          Şekerpare 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda İlyas Salman, Şener Şen, Yaprak Özdemiroğlu, Ayşen Gruda, Şevket Altuğ gibi usta oyuncuların yer aldığı 1983 yapımı "Şekerpare", Pazar akşamı Show TV'de! Osmanlı Dönemi'nde komiserlik yapan Ziver Bey, halk tarafından pek de sevilmeyen çıkarcı bir memurdur. Talep ettiği yüksek haraçlarla çevresini isyana sürükleyen Ziver Bey, Cumali isimli bir bekçinin çalıştığı karakola tayin olmasıyla ve özel hayatındaki aksaklıklar nedeniyle de zor zamanlar yaşamaya başlar. Cumali semtteki sosyal yaşamı düzene sokmaya kararlıdır. Cumali semtteki genelevde çalışan Şekerpare'ye umutsuzca vurulur. Ancak Şekerpare'nin gönlü Ziver Bey'dedir. Bu aşk üçgeni içerisindeki karmaşalar sonucu genelevi ve semti hareketli zamanlar beklemektedir.

        • Katiller Devri 'Yabancı Film'
          23:45

          Katiller Devri 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Chao-Bin Su ve John Woo'nun yaptıkları, oyuncu kadrosunda Michelle Yeoh, Woo-Sung Jung, Barbie Hsu, Shawn Yue gibi oyuncuların yer aldığı 2010 yapımı "Katiller Devri", Pazar gecesi Show TV'de! Seri katil Drizzle, geçmişini geride bırakmak için kimlik değiştirir ve başka bir şehirde yeni bir yaşam kurar. Efsaneye göre beklenmedik güçlere sahip olan manastır kalıntılarını da beraberinde taşımaktadır. Bu kalıntıların Karanlık Taşlar adlı suikast çetesinin eline geçmemesi gerekmektedir. Drizzle, Zeng Jing adını alarak Ah Sheng ile evlenir. Fakat Karanlık Taşlar çetesi kalıntıların peşine düşer ve onunla karşı karşıya gelir. Bu savaş sırasında geçmişiyle ilgili gerçekleri ortaya çıkan Drizzle, kendisi gibi kocasının da gizemli bir sırrının olduğunu öğrenecektir.

        • Katiller Devri 'Yabancı Film'  (Tekrar)
          02:00

          Katiller Devri 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          03:45

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)