Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        • Kendine İyi Bak
          08:00

          Kendine İyi Bak

          Hayat senin baktığın kadar güzel! Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak hafta içi her gün sizlerle! "Kendine İyi Bak"ta bugün; Veteriner Hekim Hande Mutlu köpekler neden eve tuvalet yapar, bazı köpeklerin ağır kokmalarının sebebi nedir, kedideki ağız kokusunun nedenleri nedir sorularını yanıtlıyor. Güzellik Uzmanı Cansu Yılmaz microblading (kıl tekniği) işlemi hakkında bilgilendiriyor. Eczacı Hülya Kayhan oluşmuş selülitlerde etkili, selülit oluşumunu engellemeye yardımcı ve sağlıklı bronzlaşmaya yardımcı karışım tarifi verirken, güneşte saçların yıpranmaması için doğal öneriler paylaşıyor. Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. İlhami Salcan premium akıllı lens nedir, sarı nokta hastalığı nedir, miyop ve hipermetrop olan biri ikisinden de aynı anda kurtulabilir mi, göz kuruluğunda lazer tedavisi işe yarar mı sorularını yanıtlarken, Avukat Elif Akar sosyal medyanın boşanma davaları üzerindeki etkisini açıklıyor. Ebru Akel Sancak'ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

        • Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          09:45

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        • Kuaförüm Sensin
          12:30

          Kuaförüm Sensin

          Ekranların en çekişmeli yarışması Kuaförüm Sensin Gözde Kansu'nun sunumu ve iddialı jüri üyeleri ile Show TV'de! Jüri koltuğuna oturan Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, moda dünyasının önemli isimlerinden Işıl Reçber ve Türkiye'nin en iyi makyaj artistlerinden Seçkin Süngüç'ün saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin'de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor. Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazandığı "Kuaförüm Sensin"de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar. Kuaför'üm Sensin'de bugün kuaför Bilal Ağın, makyöz Buse Şimşek, model Selver Güneş'ten oluşan birinci takım, kuaför Songül Yıldız, makyöz Yağmur Yıldız, model Mahsa (Melisa) Seyfizadeh'ten oluşan ikinci takım, kuaför Turhan Taş, makyöz Gizem Aygünnur, model Damla Gümüş'ten oluşan üçüncü takım ve kuaför Mustafa Batur, makyör Tuna Dede, model Su Sümeyye Engin'den oluşan dördüncü takım kendi seçtikleri ikonların saç ve makyajını yaparak "beni buna benzet" konsepti için yarışıyor. Kıyasıya geçen yarışın sonunda kazanan takım belli oluyor. Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor!

        • Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          16:00

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          7'den 70'e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show'da bu hafta da kahkaha tufanı var. Güldür Güldür Show birbirinden eğlenceli ve renkli skeçleriyle herkesi ekran başına kilitleyecek. Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show Cuma akşamı Show TV'de... Pandemi zamanında düğünler nasıl yapılıyor? Burcu ve Kazım'ın düğünleri hayal ettikleri gibi geçiyor mu? Yeni normal düğünde eskiye göre ne gibi değişiklikler olmuş olabilir? Hırsızlık olayını çözmek için olay yerine gelen Amerikan polisleri Haykıl ile Şaykıl suçluyu yakalayabilecekler mi? Yaptıkları gösterişlerden olayı çözmeyi unutan ikili çevrelerinden nasıl tepki görecekler? Arınma kampında biraz sakinleşmek için gelen Patroniçe Naime bu sefer gözüne kimi kestirecek? Naime, arınma kampına gelen diğer kadınlarla hangi konularda anlaşamayacak? Birbirlerine tamamen zıt ev arkadaşları bu sefer aradıkları ilişkiyi bulabilecekler mi? Kızlarla her şey yolunda giderken koronavirüsüne takılan ikiliyi nasıl bir gün bekliyor olabilir? Yıllardır alışveriş yaptığı mahalle esnafını mobil aplikasyona terk eden Mesut, çevre esnafı tarafından nasıl tepki görecek? Esnaflar Mesut'un zor gününde yanında olacaklar mı? Karantina sürecinin bitmesini fırsat bilen kahvehane ekibi Şile'de huzurlu bir şekilde pikniklerini yapabilecekler mi? Mangalın kokusunu alan Yalayut İsmail, ekip için pikniği ne kadar zorlaştırabilir?

        • Kapıcılar Kralı 'Türk Filmi'
          23:15

          Kapıcılar Kralı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı, Kemal Sunal, Sevda Ferdağ, Can Kolukısa gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Kapıcılar Kralı", Cuma gecesi Show TV'de! Karısı ve iki çocuğuyla daha iyi yaşama umutlarıyla İstanbul'a gelen Seyit, büyük bir apartmanda kapıcılık yapmakta, karısı da evlere temizliğe gitmektedir. Seyit sıradan ve düz bir adam gibi görünse de bu apartmanda olup biten her şeyden haberdardır ve her zaman zekice hamleler yapıp kendini bir şekilde idare eder. Bambaşka karakterlere sahip apartman sahipleri ve apartmanın işleyişi dönemin Türkiye'sine tutulmuş bir ayna niteliğindedir.

        • İçerde 'Dizi' (Tekrar)
          01:00

          İçerde 'Dizi' (Tekrar)

        • Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          03:30

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)